Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהחלט צריך לשים לזה סוף וללכת אפילו לתחקירן של תוכנית צרכנות , עיתונאי , אפשר אולי גם להגיש תלונה יכול להיות שיש פה פגיעה בחוק הגנת הצרכן , צריך לבדוק את זה פעם אחת ולתמיד

לך על זה, העם מאחוריך!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשית טעות ידידי. הית צריך לומר להם- לא מוכן לשלם את המחיר הזה. מצידי אתם יכולים לדחוף את האלטרנטור...ואז הית מגלה שהם מוכנים להיתפשר. בדוק!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז גם אני קיבלתי היום את הבומבה לפנים...

קיבלתי מאות משלוחים בשנה האחרונה דרך סניף הדואר הרגיל שלי ומעולם לא היתה לי כל בעיה.

הטעות הגדולה שעשיתי מחוסר עירנות היא שקניתי ארבעה מוצרים מאותו הספק ובאותו היום (מוצרים שיכולים לעבור שחרור מהיר ) כך שהדביל ריכז את כולם בחבילה אחת כדי "לחסוך לי"

ועל מוצרים שעלו לי 179 פאונד קיבלתי דרישה לתשלום של 666 ש"ח !!!

מחר אמור להגיע שליח ולגבות את התשלום.

יש פתרון יצירתי או פשוט לשלם כמו טמבל ולראות את זה כשכר לימוד ?

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

יכול מאוד להיות שיש פה עניין פלילי של הונאה , כי אם יש הצהרה על חבילה שיש עליה פטור ממכס ואישורים ובכל אופן מעכבים אותה ע״מ שתשלם אכסנה , זה יכול להיות בעייתי מאוד בשבילם , ואולי זו שיטה .

בכל אופן תתייעץ עם עו״ד מנוסה בתחום , ואם אכן יש עילה להגשת תלונה כדאי מאוד לעשות את זה.

פורסם
עשית טעות ידידי. הית צריך לומר להם- לא מוכן לשלם את המחיר הזה. מצידי אתם יכולים לדחוף את האלטרנטור...ואז הית מגלה שהם מוכנים להיתפשר. בדוק!

בעבר רכשתי סט תותבים למשולשים מאמאזון,וכשיצרו איתי קשר לנסות לגבות ממני סכום נוסף אז אמרתי להם שהם יכולים להחזיר את המשלוח לספק ואני אצור איתו קשר ואספר לו שסירבתי לקבל את המשלוח בגלל שניסו לגבות ממני סכומים נוספים-וראו איזה פלא,הכל נעלם כלא היה ,אין תיעוד במערכת שמישהו יצר איתי קשר ולבסוף החלק הגיע ללא כל חיוב נוסף מעבר למה ששילמתי למוכר

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

עדכון קטן. שלחתי מכתב מפורט (בהתייעצות עורך דין שהוא במקרה אחי) שבו טענתי שאם לא יוחזר הכסף, הדבר יגיע לתובענה ייצוגית וראה זה פלא, היום התקשרו אלי לקחת ממני את פרטי הבנק ויחזירו לי את מלוא הסכום עד השקל האחרון.

מסקנה ? אל תוותרו! הצדק איתנו! הם יודעים שהם מעלימים עיין וזה שיטת מצליח. מי שמתעקש, מרוויח.

יום נעים לכולם.

פורסם

למרות שהבעתי בתחילת השרשור דעה הפוכה ממה שהתכוונת לעשות (קרי תגובה מיואשת המייצגת את חוסר התוחלת במאבק בתחנות רוח) אני שולח לך ברכות על הנחישות וההתעקשות.

אני חושב שזה הזמן לבצע תביעה יצוגית כי הרגע הם הוכיחו, בויתור המידי, שכל התשלום מראשיתו הוא גזל.

אורן

פורסם
עדכון קטן. שלחתי מכתב מפורט (בהתייעצות עורך דין שהוא במקרה אחי) שבו טענתי שאם לא יוחזר הכסף, הדבר יגיע לתובענה ייצוגית וראה זה פלא, היום התקשרו אלי לקחת ממני את פרטי הבנק ויחזירו לי את מלוא הסכום עד השקל האחרון.

זה באמת יפה וכל הכבוד לכם, אבל מה קרה לתביעה הייצוגית שתשנה כאן דיני עולם ושבעטיה יפסיקו לעשוק אותנו?

פורסם
איך אלעד אמר למעלה? -

"לך על זה, העם מאחוריך!"

תביעה? אני?

אני בטוח מפסיד - אין לי קייס כי אני בכלל מזמין דרך הדואר.. :lol:

פורסם

ובעניין אחר, בערך באותו הנושא:

משלוח מגרמניה (אם ההצעה שלי תזכה...) אמור להשלח ב- DHL. ערך הסחורה נמוך -מתחת לסף המס.

התברר כי DHL נמצא, מאז 2002, בבעלות מלאה של הדואר הגרמני והוא מוגדר כאחת מחטיבות הדואר.

לכן, כנראה, הדרך ה"טבעית" למשלוח חבילות מגרמניה היא דרכו (DHL Paket).

תהייתי היא איך תגיע אלי החבילה - האם כדואר רגיל, לסניף הקרוב, או באמצעות חברת שילוח, עם כל כאב הראש וההוצאות הנלוות.

אשמח לתשובה מבעלי נסיון.

עודד

• תוכן חדש...