Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

מחפש המלצות לרכבים שיתאימו עבורי (סטודנט).

חשוב לי שהרכב יהיה אמין מעל לכל, שלא יגרור אותי למוסך כל שבוע (עובד ולומד, בקושי יש זמן לדברים אחרים), בעל תיבה אוטומטית, כמובן שגם הקטע של הדלק בא לידי ביטוי...

עיקר הנסיעות יהיו פעם-פעמיים בשבוע למכללה(אשדוד לאשקלון.. לא ביג דיל) וגיחות של פעם בשבוע לתל אביב ואולי סידורים פה ושם.. שורה תחתונה לא בשימוש כל יום ביומו.

כמו כן התקציב הינו 20-30 אלף...

אשמח להמלצות מהמבינים.. אני רחוק מלהיות אחד כזה:)

תודה ואחלה יום!

דוד.

עריכה אחרונה על ידי whiskeypilot
פורסם

תבדוק אם אפשרי למצוא סריון באזור ה30 מדגם האחרון,הרכב עצמו אמין,למרות שרובם יהיו יוצאי ליסינג או השכרה.

גרנדה פונטו תהיה חסכונית ובטיחותית יותר,יש לה גיר רובוטי,בעיר הוא פחות חלק,אבל חסכוני.

יונדאי גטס,חפש ברמות איבזור gls/gli,לא הכי חסכוני אבל סוס עבודה

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה!

כמו כן פרט חשוב ששכחתי לציין זה המרווח בפנים.. אני גבוה יחסית(1.90) ויצא לי כבר לנסוע ברכבים ממש צפופים.. אז אשמח לדעת גם מבחינת המרווח הפנימי של הרכבים הנ''ל

פורסם

אמנם אני קצר ממך ב10 ס"מ, אבל לגטס יש תנוחת ישיבה קצת מעצבנת ונראה לי שככל שהנהג גבוה יותר ככה היא מחמירה, הסיריון דווקא מכונית גבוהה ומפתיעה במרווח הפנים.

בכל מקרה אני בטוח שאם תשב בפנים תוכל לקבוע מהר מאוד אם זה בסדר או לא.

• תוכן חדש...