Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי התלבטות גדולה,והאמת היא שככל שאני מחפש ככה אני מאבד את עצמי,

הרכב מיועד לאמא שלי,שנוסעת בערך 600 ק"מ בחודש 95% מהנסיעות הם בעיר,

להביא את הנכד מהגן,קניות,וכו'.בין היתר הרכב גם משמש אותי כשאני חוזר מהצבא בסופי שבוע.שכחתי לציין שזה רכב שני בבית

וכדי לתסבך את כל העניין אבא שלי מועניין לעשות נסיעות עם הרכב אחת לחודשיים בערך לצפון,דרום.

אז ברכב צריך להיות כיסא לנכד,חשוב שיהיה מרווח מאחור כי ברכב הנוכחי זה תופס בין רבע לחצי מהמושבים האחרים,וגם חברים שנוסעים איתי בסוף שבוע זה מבאס,לאבא שלי יש שריטה נגד מכוניות קטנות,והוא מעוניין במשפחתי,מצדני אני לא חושב שזה כלכלי להחזיק משפחתי שמבלה בעיקר בעיר.

רצוי רכב שהירידת ערך שלו נמוכה,לצערי זה הגורם המכריע כי הרכב הולך לשמש בין שנה לשנתיים ואנחנו לא רוצים להפסיד הרבה,

צריכת דלק בין 11 קילומטר לליטר יכול להיות טוב,

אמינות כמובן,אבל הם לא הכי מקובעים על יפנית,כרגע יש לנו אמריקאית שמראה אמינות מופלאה למשך 8 שנים.

ראיתי לנסר שנת 2010-2011 1.5

קרוז שנת 2011,-האמת שפה ממש מפחידה ירידת הערך.

קיה פיקנטו שהמחירון שלה לא הכי בתקציב,

פוקוס דור קודם שנת 2010-2011

יונדאי I20 אולי?

וזה רק חלק מהרכבים שחשבתי עליהם,באמת שאין לי מושג איזה רכב אפשר להביא,יש פה כל כך הרבה דרישות שסותרות אחת את השניה,וגם עניין ירידת הערך משחק אפקט גדול,

מצטער אם הפכתי את זה לקשה

עריכה אחרונה על ידי Eliran741
הוספת פרטים
פורסם

סופר מיני.

לסבתא זה יהיה נוח יותר בתוך העיר ובחניות, והיא המשתמש העיקרי.

אם ירידת ערך זה השיקול העיקרי אז לדעתי סויפט.

אם אתה מחפש פוזה בסופ"ש אז צריך להוסיף עוד כמה שקלים בשביל הקליאו החדשה 2013, האבא גם יהנה ממנה בבינעירוני.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

רציתי לציין שהיא מסתדרת עם רכב משפחתי טוב בחניות.

עוד משהו שלא אמרתי זה שחייבים רק אוטומטי.

הסויפט לא ממש נכנסת לתקציב למרות שזה יכול להיות רכב מעולה מבחינת הצרכים

מה צריכת הדלק שלה בעיר?

והאם יש מקום במושב האחורי לכיסא לתינוק ומקום לנוסעים?

בנוסף הקליאו המוצעת היא אוטומטית?

פורסם

שני רכבים שיכולים לענות על רוב הדרישות הם סוזוקי sx4 האצ'בק וניסן נוט. מה שנקרא בין לבין.

יותר מרוויחים מסופר מיני, לא גדולים מידי, אמינים מאוד, צריכת דלק טובה יותר ממשפחתיות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באוטומט הקליאו החדשה לא בתקציב.

הסתכלתי והופתעתי לגלות שהסויפט בתקציב רק שנת 2010 לפני שינוי צורה. אני אישית אוהב את הצורה הישנה אבל זה נראה לי לשלם יותר מדי על מעט מדי. יש גבול לשמירת ערך!

אין לי רעיונות טובים. קליאו אוט' 2011 כנראה תאבד ערך.

אולי מאזדה 3 2010 מליסינג תכנס בתקציב

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

טוב לזרוק מלא שמות של דגמים אפשר בלי בעיה, אבל לפני זה תאמר לנו אם יש סיכוי ריאלי שאבא שלך יקנה מכונית בגודל I20?

וכשאתה אומר אוטו גדול, מזה אומר? I30 זה גדול? או אם אין לזה תחת בולט זה לא אוטו גדול?

פורסם

בתנאם שלך לא הייתי בחוחר בסויפט - בגלל תא תטען זעיר. הייתי מחפש "תת משפחתית" - משהו כמו אקסנט או ריו, או סופרמיני עם תא מטען גדול. השיקול הוא תא מטען שיוכל להכיל את מושב הבטיחות בשעה שנוסעים ברכב רק מבוגרים.

ד"א - ה-SX4 שהוצעה - אני מניח שהיא מלפני 2010, כלומר עם מנוע ה-107 כ"ס. אל תצפה ממנה לגדולות ונצורות, כלומר - יהיה רכב אמין, אבל די עצל. גרסת ה-4 דלתות תתן תא מטען גדול גם בהשואה למשפחתיות סטנדרטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה על כל העזרה !!

לגבי הסוויפט היא באמת לא נכנסת לתקציב ויצוא מזה רכב בשנתון נמוך.

לגבי ה sx4 ההאצ'בק באמת רכב חמוד,רק צריך לבדוק שבתקציב שנכנס זה אחד עם בקרת יציבות.

מאזדה 3 לא עומדת בדרישות של הצריכת דלק,ואני לא הכי מחבב את ה 3 דור קודם.

עומר דיברתי עם אבא שלי והוא כן מוכן לשקול רכב בגודל שכזה.

לגבי רכב גדול,אמא שלי לא אוהבת רכבי האצ'בק,למרות שאני כן אוהב אבל תמיד שווה לנסות..ולבוא בראש פתוח,או בקיצור לא משהו שהוא לא בר שינוי.

ניסאן נוט לא בא בחשבון,אין לי אבזור בטיחות סטנדרטי כיום ועל זה הוא גם נשלל

פורסם

חפש יונדאי אקסנט, בתקציב שלך נכנסת אחת בוגרת השכרה משנתון מתקדם.

לא יודע לגבי ירידת ערך, אף אחד לא נביא - היום אי אפשר למכור רכב במחיר מחירון כי השוק יד2 הפרטי מרוסק עד העצם.

זו איזו פשרה בין רכב משפחתי גדול ובמחיר מלא לבין סופר מיני בלי בגאז'.

פורסם

גם הסוזוקי לא מבריקה בבטיחות, גם עם איבזור בטיחות מלא

http://www.euroncap.com/tests/suzuki_sx4_2006/252.aspx

פיאסטה נוחה, איכותית ובטוחה (7 כריות אויר), אך קצת חלשה.

I20 תציע איכות חיים נמוכה יותר, אך בטיחות דומה וקצת יותר כוח.

יפניות לרוב שומרות על ערכן יותר טוב, אז מזדה 2 דינמיק היא אופציה סבירה ולא יותר, הונדה ג'אז מאוד חסכונית, ומאוד מרווחת אבל בתקציב תוכלו לקנות רובוטית שהיא פחות נעימה לנהיגה.

יש גם סופר מיני עם תחת, קרי יונדאי I25 ומאזדה 2 סדאן, לא שאני חושב שכדאי.

אני חושב ששווה להתחיל עם סופר מיני, ובמידה ולא יתקבל בברכה לטפס מעלה.

פורסם

לגבי דירוג הבטיחות של ה-SX4 - אני חייב לומר שהדו"ח במבחן ה-NCAP מוזר מאד (חפש הודעה שלי מאתמול בשרשור מקביל). מכל מקום - הרככב שנבחן הוא דגם 2006 האצ', ללא בקרת יציבות וכו', איני יודע איזה אמצעי בטיחות נוספים ובעיקר איזה חיזוקי מבנה בוצעו, אם בכלל, בדגם 2010 מתוח הפנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...