Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, ברשותי אלנטרה 2001 1.6 אוטומטית עם 142000 ק"מ. הרכב לאחר טיפול שמן+ פילטרים כמו שצריך.כמו שידוע לרכבים הנ"ל יש סיפור ארוך של אכילת שמן. (ברמה של 1 ק"ג ל 1000 ק"מ אפילו פחות לא בדקתי במדויק) השאלה שלי היא אני משתמש בשמן חצי סינטטי 10W-40 עפ"י הוראות יצרן אם אני יחליף לשמן סיננטי מלא האם התצרוכת שמן תשתפר? האם יגרם נזק לרכב? תודה לעונים.

פורסם

זו הבעיה איך מתחילים? אין שום סימן לנזילות ואין שום בריחות (לפי דעתי) פשוט זה הרכב אבל השאלה אם להחליף לשמן סינטטי מלא יעזור במקצת.

פורסם

אם לא נראות שום נזילות בולטות לעיין אז ככל הניראה הבעיה היא בגומיות שסתומים בלויות שדרכם חודר השמן את תאי השריפה ונישרף שם. גומיות השסתומים זה כן אפשר לומר מחלה במנועים אלה, במיוחד אם נעשה פלאשינג לניקוי בוצה במנוע.

פורסם

קצת להרגיע לא שזה אופטימי אבל מזכרוני מקריאה בספר רכב של יונדאי גטס עד חצי ליטר ל1000 ק"מ מוגדר תקין.

במעבר לשמן סינטטי מלא ברכב שצורך שמן תתכן עליה בקצב הצריכה עקב המבנה המולקולרי של השמן הסניטטי מלא.

אני ביודנאי שלי(לנטרה 1800 עם 271 אלף) שם 5W-40 סינטטי מלא של חברת וולף והיא צורכת שמן בקצב גבוהה.

השמן עולה 120 שח ל5 ליטר אז למה לא לפרגן קצת למנוע לומרות שהוא שחוק.

פורסם

מניסיון עם הרכב (אלנטרה עד 2006) הבעיה אכן נובעת מרינגים, התיקון יקר והבעיה הולכת ומחמירה.

בצעד חריג אני ממליץ למכור את הרכב ולעבור לאחד מוצלח יותר.

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...