Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו בכל קיץ, נופלת עלי צרה מתמשכת, רק שהפעם החלטתי לברר הכל ולעשות מעשה.

הבריכה הציבורית של הישוב, שנמצאת 30 מטר בקו אווירי מהבית שלי, דואגת לי להשכמה כל שבת ב 10 בבוקר- מפעילים שם את ההגברה מהבוקר ועד הערב.

ידוע לי שבין 2 ל 4 אסור בשום אופן להפעיל מכשירי הגברה בעיקר בשבת, אבל מה לגבי שאר היום?

האם מישהו מתמצא בתקנות וחוקים הנוגעים לרעש? חיפוש בגוגל לא ממש העלה תוצאות, בטח שלא משהו קונקרטי שאוכל להשתמש בו במכתב למועצה.

תודה מראש לעוזרים, הייתי שמח אם הקיץ לא אצטרך להרגיש כאילו אני גר במלון זול באילת.

פורסם

אסור להפעיל רמקולים מחוץ לשטח הבנוי בכל שעות היממה.

כלומר, אסור להפעיל רמקולים בכל מקום שהוא לא תחת תקרה וארבע קירות.

תתקשר למשטרה ותגיד להם שמדובר בהפעלת רמקולים בעוצמה רבה ושישלחו ניידת.

בנוסף, תדבר בתחילת השבוע עם העירייה והפיקוח העירוני שידאגו שזה לא יחזור על עצמו.

פורסם

החוק עבר שינוי בזמן האחרון, והוא אומר- הקמת רעש יכולה להיות בכל שעת היום, כלומר, אם מישהו עושה יותר מדי רעש בשעה 17:00 והשכנים מתלוננים- המשטרה רשאית להביא לו דו"ח.

לעומת זאת בין השעות 2 ל4 ומ11 בלילה עד 6 בבוקר (7-אתרי בניה), זאת הפרעת מנוחה.

בשבת- כל שעה היא הפרעת מנוחה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מצאתי מה שאני צריך, צו סדר הדין הפלילי עמ' 3 סעיף 16. זה בדיוק זה.

ועכשיו למועצה, ולשבתות מעט שקטות יותר. תודה לכולם!

פורסם

במקום ללכת ראש בקיר.

כי הסיכוי יעשו משהו ויפסיקו לגמרי את הרעש לא יהיה.

תוסיף במכתב.

כי קיימים פתרונות אקוסטים / שינוי מבנה מערכת ההגברה / מיקומים / ועוד.

אחרת יאלצו להפסיק להשמיע את המוזיקה לגמריי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
במקום ללכת ראש בקיר.

כי הסיכוי יעשו משהו ויפסיקו לגמרי את הרעש לא יהיה.

תוסיף במכתב.

כי קיימים פתרונות אקוסטים / שינוי מבנה מערכת ההגברה / מיקומים / ועוד.

אחרת יאלצו להפסיק להשמיע את המוזיקה לגמריי.

רק שלא קיימים. שטח הבריכה לא כזה גדול, וב 3 מ 4 קירות שלו גובל בבתי מגורים בקו אווירי של בין 10 ל 30 מטר.

השטח פתוח לגמרי מלמעלה, זה לא מבנה, אלא בריכה מוקפת דשא שמוקף בחומה נמוכה. לכן כ-ל הרעש יוצא החוצה, וזה גם למה אני טורח בכלל להתלונן.

זה לא מצב אפשרי שאני יושב בחדר שלי עם אוזניות overhead ושומע את המוזיקה של הבריכה חזק יותר מקולות הדיבור אותם אני מנסה לשמוע באוזניות.

בנוסף להוראה של החוק, גם התחלתי להחתים את השכנים על עצומה שהם מבקשים להפסיק לחלוטין את ההגברה בשבתות גם כן, ברגע שאגיע ל 50~ בתים זה יהיה כבר יותר ממספיק.

פורסם

לא אמרתי שיש פתרונות לבריכה.

אמרתי שתציע להם במכתב להשתמש בפתרונות אקוסטיים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...