Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שברולט אבאו 2007 מוסבת לגז.

2 בעיות:

1. לאחר נסיעה בגז זמן ההנעה ארוך - 3 ניסיונות ארוכים (עד שהדלק מגיע). לציין שאם הגז כבוי בנסיעה שהסתיימה ההנעה הבאה מיידית.

2. הרכב כבה בטורים נמוכים. בדיקה במחשב הרכב הראתה תקלה של תערובת עשירה מדי. (רק בגז)

שתי התקלות האלו יחד גרמו לי לחשוב שמדובר בווסת לחץ דלק לא תקין, שיכול לגרום לשתי הבעיות יחד. וסת תקול שגורם ללחץ גבוה ולכן תערובת עשירה ומצד שני בסוף נסיעה הוסת משחרר את הגז ולכן הנעה הבאה קשה.

אבל אז עולה השאלה, האם הווסת של הגז והבנזין הם יחד? היכן מיקום וסת לחצן הבנזין ברכב הזה - בתוך משאבת הדלק או שליד המנוע?

יכול להיות שלגז יש וסת אחר לחלטין ובעצם הוא ורק הוא תקול?

תודה רבה.

פורסם

תערובת הגז מכוונת עשיר מידי דבר שגורם למחשב הרכב להקטנת זמני ההזרקה ,משום שההנעה בבנזין הרכב למד תערובת עניה וההתנעה נעשת ארוכה.לך למתקין הגז שיבצע כיול מחדש למערכת.

פורסם
תערובת הגז מכוונת עשיר מידי דבר שגורם למחשב הרכב להקטנת זמני ההזרקה ,משום שההנעה בבנזין הרכב למד תערובת עניה וההתנעה נעשת ארוכה.לך למתקין הגז שיבצע כיול מחדש למערכת.

תודה, בהחלט הגיוני.

אין ווסת ללחץ גז? לא יכול להיות שהלחץ גבוה מדי ולכן התערובת עשירה?

תודה רבה.

פורסם

כמובן שיש ווסת זה הרכיב שהופך את הגפ"מ הנוזלי לגז בשפת המתקינים נקרא רדיוסר ויש לו בורג כיוון שניתן לשנות בו את הלחץ של הגז לפני המסילה המשחק בין מקסימום למינימום הוא חצי בר וזה כמעט שלא יכול להשפיע על אחוז התערובת.מה שכן משפיע על הנעה קשה הוא אינג'קטור גז/בנזין שלא מצליח להסגר בזמן אחרי כיבוי המנוע.

פורסם
כמובן שיש ווסת זה הרכיב שהופך את הגפ"מ הנוזלי לגז בשפת המתקינים נקרא רדיוסר ויש לו בורג כיוון שניתן לשנות בו את הלחץ של הגז לפני המסילה המשחק בין מקסימום למינימום הוא חצי בר וזה כמעט שלא יכול להשפיע על אחוז התערובת.מה שכן משפיע על הנעה קשה הוא אינג'קטור גז/בנזין שלא מצליח להסגר בזמן אחרי כיבוי המנוע.

תודה.

אם אני מבין נכון הרדיוסר זה ה"ברז" שיושב ממש על המיכל גז. (בעצם השתסום בטחון, בורג כזה שמבריגים עם היד)? או שיש משהו נוסף?

את זה אני יודע שיש, הכוונה שלי אם יש עוד וסת, איפשהו בסביבת החנוכיה. אני מבין מהתשובה הקודמת שלך שלא.

אז אתה אומר שמה שגורם למנוע להיחנק (בסלד נמוך ולהכבות) זה בעצם המחשב של המערכת גז, וההנעה הקשה היא כי הרכב "זוכר" שהתערובת עשירה ומכניס מעט מדי דלק ויותר מדי אוויר.

שוב,

תודה רבה

• תוכן חדש...