Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
~

ההתחבטות שלך לא ברורה. בהנחה ואתה נמשך אליה גם פיזית ולא רק מנטלית - למה לא בעצם, מה יש לך להפסיד?

 

כפי שאני רואה זאת, הסיטואציה יכולה להתפתח משם בכל מיני כיוונים (משהו חד-פעמי/יזיזות ארוכת טווח/מערכת יחסים רצינית) - כולם חיוביים. להרים אמברקס וללכת פשוט לא יקדם אותך לשום מקום.

פשוט מרגיש לי שאם היה סקס בפעם הראשונה , זה לא מהלך עניינים תקין . זה לא משאיר בכלל טעם של עוד . וזה גורם לי להרהר אם זה הריטואל אצלה - סקס על הפעם הראשונה . אולי אני היחיד שחושב ככה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אני שייך לדור אחר ולכן לא מבין את הדילמה:

למה אתה נבהל מבחורה שמביעה בך עניין פיזי? האם זה פוסל אותה כפוטנציאל למערכת יחסים משמעותית?

 

בחורה המתקרבת לגיל 30 כבר התנסתה ודאי במערכות יחסים ויודעת מה היא רוצה. אם אתה לא בנוי ל"סטוץ", זה כבר עניין אחר.

כי המוח שלי משדר לי "אתה רוצה אותה לקשר רציני".

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
פשוט מרגיש לי שאם היה סקס בפעם הראשונה , זה לא מהלך עניינים תקין . זה לא משאיר בכלל טעם של עוד . וזה גורם לי להרהר אם זה הריטואל אצלה - סקס על הפעם הראשונה . אולי אני היחיד שחושב ככה.

אם הסקס טוב, אז זה כן משאיר טעם עוד. עוד הרבה. בנוסף, זה גם יבהיר לך איך היא במיטה [ולהפך], שזה משהו שחשוב לשני בני הזוג. היא כבר לא ילדה קטנה, ואולי לפני שהיא נכנסת אתך למערכת יחסים היא רוצה לראות איך אתה במיטה, וזה בסדר. אני באמת ובתמים חושב שאתה עושה טעות. זה ממש לא משדר חוסר רצינות, "זולות" או כל דבר שלילי אחר. אני לא מכיר אותה, אבל זה מרגיש כאילו היא בחורה די תכל'ס, שזה מצוין. לדעתי כמו שאמרו לך, לך על זה - במקרה הכי גרוע; סטוץ. [שזה בד"כ המקרה הכי טוב].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מישהי שאתם רוצים לקשר רציני מנסה להשכיב אתכם בפעם הראשונה שנפגשתם . אתם זורמים ?

 

שובר לה ת'אגן... :!:

 

 

 

אל תהיה מקובע, אולי תצא לכם אחלה מערכת יחסית?

 

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

 

פורסם

תשמע, היא פתחה את אותו אשכול בפורום מקביל ושם רשמו לה בפירוש ״בטח ינסה לקחת אותך לאיזה מקום הזוי כדי להרשים אותך, קחי אותו למיטה וזהו, זה מה שהם רוצים בסופו של יום״

  • מעניין 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמע, אני לא מבין את הדילמה הזו.

ומצד שני, זו שיושבת פה לידי (ואין לה משתמש בפורום) אומרת שגם היא, אם שוכבת עם מישהו בפעם הראשונה, כנראה שלא מעוניינת בו ליותר מזה אך מסייגת ואומרת שזה לא מחייב.

בעיניי סקס הוא צורת תקשורת, ואם מה שהיה ביניכם הוא לא "היי, נעים מאוד, את כוסית, רוצה בטוסיק?" אלא משהו שמתבסס על איזושהי היכרות קצת יותר מעמיקה, והסקס לא מגיע כבסיס לקשר אלא כנדבך על משהו קיים, אין פה שום השלכה על כן-או-לא מערכת יחסים.

ואפילו אם זה כן היה המצב, זה לא מחייב בשום צורה.

 

בקיצור, יש מלא סיבות לשלול נשים.

זו לא אחת מהן.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)
פשוט מרגיש לי שאם היה סקס בפעם הראשונה , זה לא מהלך עניינים תקין . זה לא משאיר בכלל טעם של עוד . וזה גורם לי להרהר אם זה הריטואל אצלה - סקס על הפעם הראשונה . אולי אני היחיד שחושב ככה.

 

לענ"ד יש שתי אקסיומות שעליך לזכור במצבים כאלה:

 

1. אתה לא חייב שום דבר לאף אחד. רוצה - תזרום, לא רוצה - אל תזרום, אבל אל תרגיש חייב ואל תעשה שום דבר שגורם לך אי נוחות. זה תקף לשני המינים ולשני הצדדים בסיטואציה כפי שתיארת.

 

2. אנחנו ב-2014, כיום השוק המודרני כולל נשים אסרטיביות, גברים רגישים וגם כל מיני זרמים באמצע. לכל אחד יש נישה ואנשים מרגישים חופשיים מאי פעם להיות כנים ולעשות מה שמרגיש להם טבעי. חבל להפסיד פוטנציאל לדבר טוב בגלל קבעון מחשבתי כמו "כללי משחק", "מהלך עניינים תקין" ושאר מרעין בישין.

 

לאחר ששקלת את שני הנתונים הנ"ל, תן לשכל הישר ולאינטואיציה להוביל אותך. סביר להניח שתגיע רק למקומות חיוביים.

 

בהנחה ועוד לא שרפת את הגשר - במקומך הייתי יוצא איתה שוב, מנסה לשמור על ראש פתוח ורואה לאן זה יוביל, דרך המיטה או מסביב לה. את האנליזות והתיאוריות הייתי משאיר לשלב יותר מאוחר בחיי, לא בגיל הזה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

לקחתי ממכם את התובנות. דיברתי עם הבחורה . מסתבר שסתם פספסתי . לומדים כנראה רק בדרך הקשה :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
סתם פספסת זיון כי מעולם לא היה יותר מזה על השולחן?

או כי פסלת שלא לצורך?

 

פספסתי ז**ן . לא נורא . עכשיו כשאני יודע מה המצב בשטח אני אחזיר אותו חזרה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תשמע במצבים כאלה אם יש ספק -אין ספק. קודם כל עושים את העבודה ואחר בודקים איתה למה בדיוק היא התכוונה והאם מתאים לשניכם להמשיך בקשר..

ואם אחרי שתהיו במערכת יחסים רצינית זה מה שיפריע לך להתחתן איתה אז תאמין לי שזאת לא הסיבה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

בצורה משעשעת ורצינית בו בזמן, היה לי מוטו בנוסח "קודם נעשה סקס ואחר כך נדבר על הספר החדש של הסופר הכוכב התורן/הדגם החדש של פז'ו/וכו'".

בקשר, במיוחד לטווח ארוך, חשוב לבדוק התאמה מינית. יכולים להגיד הרבה מילים יפות על איכויות אנושיות, מראה, ידע, עיסוק, חשבון בנק ועוד - אבל זזזזזזה קובע הרבה.

תציץ קצת בהתחלת השרשור: חלק מהאנשים מכוונים אותך למקומות דייט פה ושם, כאשר סימון המטרה הוא סקס בסיום.

אז כאשר זה מגיע מייד בהתחלה - אמממ... קצת שונה מהמסלול המתכונן או דעה פולנית על סקס-בפעם-בראשונה (כסטיגמה, בלי קשר למוצא של מישהו/מישהי) - אז מה?

 

ההכרויות היותר יפות ויותר ארוכות שהיו לי, של כמה שנים, התחילו בפגישה בבית (אחרי מיילים/שיחות בטלפון) כאשר אחרי שלום וחיוך, תוך מספר חד ספרתי של דקות כבר היינו באקט סוער. כייף. יוצר קשר נהדר. (ומהנה...) אחת אפילו היתה עם שורשים פולניים ואנטי תזה קיצונית של כל הסטיגמות על מוצא כזה.

 

אסור לשאול ואסור לספר על הרגלי העבר בסקס. שלה או שלך. זה יהרס כל קשר, אם לא היום אז מחר. אבל לא לעשות עניין מפעם ראשונה או שהיא עושה דווקא ולפני פגישה חמישית אל תחשב אפילו בכיוון, כי ככה מקובל לחשוב/לשמוע מהסבתא/בת דודה של השכנה. תזרם היא אומרת, תזרם.

עריכה אחרונה על ידי רוכב בודד
ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני מתחבט . אני אנסח את זה ככה . מישהי שאתם רוצים לקשר רציני מנסה להשכיב אתכם בפעם הראשונה שנפגשתם . אתם זורמים ?

 

זורם.

למרות שמצד אחד זה קצת יוריד לי מהרצינות שלה, אבל מצד שני אם היא מדהימה במיטה זה רק יגרום לי לרצות עוד.

אחרי הכל סקס הוא חלק גדול ומשמעותי בקשר.

×
×
  • תוכן חדש...