Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

ברשותי במוו z3 שנת 97 1.9 ידנית.

לאחרונה יש לי בעיה שלאחר נסיעה קצרה הרכב מאט טיפה מזייף בטורים,נשמעים "פיצוצים" מהאגזוז..ולבסוף נכבה.

לעיתים הוא מאט פתאומית וחוזר לעצמו כרגיל.

חשוב לציין שלאחר מנוחה קצרה, מניע ונוסע ולאחר מכן שוב חוזר על הבעיה

בזמן כזה או אחר...

מה יכול להיות הבעיה? מה עליי לעשות? האם יש כמה סיבות אם כן מהם?

תודה מראש... מאור.

בתודה מאור,

BMW Z3 1.9

פורסם

הרכב עבר לאחרונה תיקון או טיפול כלשהו?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כדאי לבדוק במכשיר 4 גזים . יתכן שתתגלה דליפת אוויר במערכת האגזוז (מה שאמור שלא לגרום לזיופי מנוע) ו/או שהבדיקה תצביע על תערובת ענייה ו/או הנתונים יראו תקלת הצתה מה שגם יכול להצביע על פיצוצים באגזוז כתוצאה מאיבוד ניצוץ ו/או בעיית תיזמון. יתכנו בעיות נוספות.

צריך מומחה אמיתי שיודע להבין ולפענח את תוצאת הבדיקה במכשיר זה מעבר לקריאת CO ונתוני למבדה ושיודע להתייחס בפועל להם (מציאת התקלה בפועל).

לא מן הנמנע שבעל מקצוע (אם במוסך יבואן מורשה או במוסך מומחה כלשהו) נתקל כבר בעבר בתופעה הנ"ל וידע את שורשה (תוך בדיקה בסיסית לפחות) וזאת מייד או כמעט מייד.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה על הייעוץ..

החלפתי אגזוז כמה חודשים לפני.. יכול להיות שזו הסיבה?

יש לך מושג כמה עולה בדיקה כזו לפני שתופרים אותי במוסך?

בתודה מאור,

BMW Z3 1.9

פורסם

כדאי לבדוק שאין דליפת אוויר באגזוז וגם שהוא לא סתום . נראה לי שזו דווקא אינה הבעיה. אך באם החליפו לך את האגזוז לפני זמן לא רב הרי שבדיקה זו לא תעלה כסף.

באם האגזוז תקין ולא סתום וללא דליפות אוויר, גש למישהו מקצוען. מקצוען מוכח.

עוסק בנדל"ן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב אז לאחר כמה בדיקות מחשב הוחלף : חיישן קמשפט שהראה תקלה התקלה אופסה אבל הבעיה עדיין קיימת, נבדקה מערכת הפליטה והממיר קטלטי היה שבור מבפנים הוחלף ועדיין לא נפתרה הבעיה.... אני כבר חסר אונים במחשב אין תקלות הלכתי למספר מוסכים מומחים ואף אחד לא מכיר את התופעה

אני מזכיר.... האוטו נוסע טוב למשך כמה דקות, לאחר כמה דקות נסיעה שהוא מתחמם (לא במובן שעולה מד המים במובן שהמנוע עובד קצת) יש האטה ברכב כמו "חניקה כזאת (כמו שעומד להיגמר הדלק), לאחר מכן נשמע פיצוץ חזק של באק פייר לעיתים דוושת הגז לא מגיבה לכמה שניות וחוזרת , לעיתים נכבה האוטו .

אני כבר חסר אונים מישהו מכיר? יודע? שמע? יש לו מושג מה זה?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי salmi51

בתודה מאור,

BMW Z3 1.9

פורסם

אני חושב שהבעיה הזו באיזור של הזרקת הדלק, יניקה, ניהול מנוע. אלו האיזורים בהם הייתי מתחיל לבדוק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

יכול להיות שהמודול הצתה בדרך לעולמו.

כאשר המודול גמור הוא לא נותן פקודה לסליל לניצוץ ואז הבוכנה מתמלאת בדלק ויכול להיות שהדלק ניצת ואז יש לך את הפיצוצים מאחורה מה גם מודול הצתה דפוק הורס את הממיר הקטליטי מאחר ואין ניצוץ והדלק נזרק לעבר הממיר.

בדיקה פשוטה של המודול והסלילים עליו. והעלות? לא יקרה מידי (אני החלפתי מפירוקיה)

מניסיון גם לי קרה שבנסיעה לחצתי על הגז והוא לא הגיב ואז היה פיצוץ והאוטו התחיל לרעוד אבל אצלי הוא לא נכבה.

במקום 6 צילינדרים נסעתי על 4. וכמובן הממיר הקטליטי שלי הלך בעקבות התקרית הזאת

עריכה אחרונה על ידי DarkGuard

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם
.......לאחר מכן נשמע פיצוץ חזק של באק פייר לעיתים דוושת הגז לא מגיבה לכמה שניות וחוזרת ,....

העניין הזה מהותי לכיוון איתור התקלה.

אם הפיצוץ נשמע לך בתא המנוע מקדימה, הרי שמדובר בסוג תקלה מאוד מסויימת ואז יש מס' סיבות אפשריות לעניין ולא מסובכות.

אם הפיצוץ נשמע באגזוז בחלקו התחתון או האחורי של הרכב אז הסיבות אחרות.

צריך לדעת ממש מהיכן אתה שומע את הפיצוץ. זה עניין מהותי ביותר ואין כיוון טוב מזה לאיתור התקלה בכך שאוכל להכווין אותך איזה מערכות לבדוק.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על ניסיונות העזרה

דני הפיצוץ נשמע באגזוז מאחורה כמו ירייה (לאחר שהורדתי את הממיר קטליטי)

DarkGuard

מודול הצתה אתה מתכוון לכוהל? או למשהו אחר?

בתודה מאור,

BMW Z3 1.9

פורסם (נערך)
קודם כל תודה לכולם על ניסיונות העזרה

דני הפיצוץ נשמע באגזוז מאחורה כמו ירייה (לאחר שהורדתי את הממיר קטליטי)

DarkGuard

מודול הצתה אתה מתכוון לכוהל? או למשהו אחר?

הכוהלים יושבים על המודול הצתה, הוא נותן להם פקודה לפי תור איזה פלאג לתת לו ניצוץ.

יכול להיות שאחד הכוהלים גמור או המודול, בכל מקרה עדיף להתחיל לבדוק מהכוהלים ואז לרדת למודול, רק לוודא שהם תקינים בשביל לפסול את האפשרות הזאת.

אגב...למה הורדת את הממיר?

עריכה אחרונה על ידי DarkGuard

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

כי הוא התפוצץ.. ואת האמת הוא גם הוריד קצת כוח לאוטו

בכל אופן אני יבדוק את עניין הכוהלים והמודול וגם את הפלאגים ואחזור עם תשובות!

בתודה מאור,

BMW Z3 1.9

פורסם

איזה שרשור אחי?? איפה הוא נמצא?מה היה לך בדיוק אחי.?? והאם אתה בטוח שהיו לך אץ אותם התסמינים???

כי אם כן אתה תחסוך לא הרבה כסף וכוח

בתודה מאור,

BMW Z3 1.9

• תוכן חדש...