Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי - מה שאני מנסה לשאול זה אם יש מצב שהמצבר שלו גמור ומערכת החשמל שלו נשענת על אלטרנטור חלש ומצבר שלא מסוגל להוציא זרם ללא קשר לזמן הטעינה שידרש לאלטרנטור בכדי להטעין אותו.

במילים אחרות - האם המצבר תקין?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהחלט ייתכן שהמצבר לא בשיא הכושר שלו אבל אם המצבר היה במצב בכי רע לא היה ניתן להתניע את הרכב.

ייתכן מצב שעקב נסיעות קצרות רבות בעיר והפעלת צרכנים כבדים המצבר לא נטען ב-100 אחוז ובמקרה הזה מומלץ לבצע נסיעה של לפחות 30 דקות מחוץ לעיר בכדי להטעין את המצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

המצבר בן שנה בערך.

המד טעינה בודק מתח על הקוטב של המצבר.

טעינה נבדקה לפני שבוע 14.4 בסרק.

14.2 על המצבר.

* מדחס לא מעמיס על מערכת חשמל - הוונטות כן.

התופעה לא קורה בזמן עצירה קטנה.

אבל לאחר נגיד 4 דקות של נגינה בעוצמה גבוה עם הרבה באס, אורות דרך אורות בלם.

לאט לאט המד מראה ירידה, לא נפילה במכה, אלא לאט לאט, יורד 12.9, 12.8 וכן הלאה.

היום לדוגמה סיימתי לעבוד מוקדם ונסעתי הביתה בלי אורות דרך ולא הייתה את התופעה הזאת (או שפסיכולוגית כבר שמעתי מוזיקה יותר חלש)

אעשה שוב בדיקות ואחזור לדווח.

נ.ב הכבל "4 ג'ייג'" של המגברים הוא של סאונד קווסאט - כך שסביר להניח שהוא בכלל לא להיט (או באמת 4 גייג')

עוד דבר בנוגע לזה שהכבל מתפצל ל2 באותה מידה של הכבל הראשי - אין עם זה בעייה או שעדיף להחליף ל2 8 גייג'?

פורסם

אם אתה מאבד טעינה לאט לאט במהלך נסיעה אז ככל הנראה שהווסת באלטרנטור בדרך לקבר.

ממליץ שתשלח אותו לשיפוץ.

פורסם

אורות בלם זה קישקוש. (50W).

אורות קדמיים זה 100W

הצרכנים הגדולים זה וונטות ומדחס

תעשה ניסוי. תניע את הרכב.

תנתק את המצבר (לא להוציא. פשוט לנתק את ה + וה-) תבדוק מתח. טורים על 2000 סלד.

תתחיל להוסיף צרכנים. ולבדוק תוך כדי את מצב המתח. במידה והוא קורס מהר, אלטרנטור עייף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סאונדמן, בחישוב צריכת הזרם אתה מפספס כמה צרכנים חשובים והם.

בסל"ד סרק עובדת גם מערכת ההצתה/הזרקה, מחשבים שונים וגם משאבת הדלק החשמלית שהצריכה הכללית שלהם ברכבים יישנים היא בסביבות 10-15 אמפר וברכבים מודרנים כמו גולף דור 5 היא עשוייה להגיע גם ל-20 אמפר.

אם לוקחים בחשבון שהאורות דולקים והמזגן עובד והמפוח עובד במהירות בינונית הצריכה הכללית ללא מערכת שמע עשוייה להיות בסביבות 20-25 אמפר ואם המאוורר או המאווררים עובדים אז בהחלט אתה מגיע למכסימום שהאלטרנטור מסוגל לספק בסל"ד סרק ככה שנשאר לך רזרבה ממש קטנה למערכת השמע בסל"ד סרק.

ברכבים היישנים כמו סוזוקי באלנו האלטרנטור המקורי הוא כנראה בעל זרם נקוב של 70 אמפר (40 אמפר בסל"ד סרק) ובהחלט האלטרנטור קטן מידי למערכת השמע המותקנת ברכב של פותח האשכול.

פורסם

ה"איבוד" הולך רק כאשר אני עם מערכת בווליום גבוה ושאר צרכנים, עם מערכת בעוצמה סבירה וכל הצרכנים אין בעיה.

היכן אפשר להשיג אלטרנטור גדול יותר והאם זה סיפור רציני? (עבודת ההרכבה לא בעייתית בהנחה שהוא יהיה מותאם לתושבת מקורית)

פורסם

תחילה תבדוק איזה אלטרנטור מותקן אצלך ברכב. בדרך כלל קיימת מדבקה המוצמדת לאטרנטור עם הפרטים הנחוצים.

אלטרנטור חדש עולה כמה ת'אלפים ומשופץ כמה מאות.

בדוק עם חבר הפורום ronistart לגבי עלויות ואפשרויות.

• תוכן חדש...