Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופה 3 אזרחית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמדומני תע"ר מייצרת את הסופות עבור מערכת הבטחון ברשיון מקרייזלר, ככה שאחד התנאים הוא איסור מכירה לגורמים פרטיים, בגלל זה גם בסוף חייהן הסופות נמכרות לייצוא או פירוק.

אתה טועה. הסיבה שהסופות נגרטות היא שכלי רכב חומים (מבצעיים) אסורים למכירה לאחר סיום שירותם. סופות משטרתיות או של גופים ממשלתיים אחרים יוצאות למכרזים. רק אין להם 3...

פורסם

לא סביר שעד היום המון שנים כל הסיקסים והוספות שהיו רכבים חומים מבצעיים נמכרו במכרזים ופתאום קריזלר לא מסכימים.

יש למישהו קשר עם תע״ר שיכול להסביר את העניין???

באותה הזדמנות נבין למה לא מוכרים לשוק האזרחי כלום.

חג שמח

יוסי

פורסם
לא סביר שעד היום המון שנים כל הסיקסים והוספות שהיו רכבים חומים מבצעיים נמכרו במכרזים ופתאום קריזלר לא מסכימים.

יש למישהו קשר עם תע״ר שיכול להסביר את העניין???

באותה הזדמנות נבין למה לא מוכרים לשוק האזרחי כלום.

חג שמח

יוסי

תראה לי רכב חום אחד שנמכר לאזרח במכרז במצב נסיעה ובצורה חוקית, ותקבל j8 crate מתנה ממני במשלוח עד הבית.

פורסם

כמעט כל הסיקסים בארץ הגיעו לשוק האזרחי ממכרזים ושרתו במג״ב ובכל מיני יחידות חלקם קרביות כך גם הסופות הראשונות.

ככה גם נולד ה cj8 הארוך מותאם לשימוש הצבא.

בלי קשר לעניין אני מחפש סיקס לפירוק מ 87 ואילך.

ואם לך אחד אשמח לקנות אותו.

יוסי

פורסם
כמעט כל הסיקסים בארץ הגיעו לשוק האזרחי ממכרזים ושרתו במג״ב ובכל מיני יחידות חלקם קרביות כך גם הסופות הראשונות.

ככה גם נולד ה cj8 הארוך מותאם לשימוש הצבא.

בלי קשר לעניין אני מחפש סיקס לפירוק מ 87 ואילך.

ואם לך אחד אשמח לקנות אותו.

יוסי

חברת חשמל, מקורות, רט"ג, משטרה (מג"ב זה גם משטרה).... שום דבר לא מצה"ל עצמו.

ולא, אין לי.

פורסם
אתה טועה. הסיבה שהסופות נגרטות היא שכלי רכב חומים (מבצעיים) אסורים למכירה לאחר סיום שירותם. סופות משטרתיות או של גופים ממשלתיים אחרים יוצאות למכרזים. רק אין להם 3...

לא בדיוק

כלי רכב צבאיים שנקנו מכספי סיוע אמריקאי לא יוצאים לשימוש אזרחי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם ככה מה ההבדל כל הרכבים יוצרו ועדיין מיוצרים בנצרת.

למה פעם מכרו אותן לשוק האזרחי וכעט כבר לא.

תודה

יוסי

• תוכן חדש...