Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כנראה שהחופש הגדול היגיע מוקדם השנה וברכב של אישתי החליטו לנפץ את המראה של הנהג.

מדובר ביונדאי I20 שנת 2009, המראה היא חשמלית מתקפלת.

מאז ששברו את המראה התחילו בעיות.

בהתחלה לאחר שתיקנתי את המראה ב"זכוכית דרום" המראה לא הייתה מתכווננת כראוי והיה צורך לחזור ל"זכוכית דרום" על מנת שיתקנו את המראה (סך הכל בורג שנפל).

הכל טוב ויפה, לפני כשבוע (בערך חודש וחצי לאחר שהמראה תוקנה) התגלתה בעיה שהמראה של הנהג לא מתקפלת ויותר מיזה, שומעים את המנוע עובד

אך המראה לא מתקפלת.

הבעיה היא שהמנוע עובד גם כשהכפתור לא לחוץ שומעים את המנוע עובד ללא הפסקה.

בינתיים לקחתי חתיכת פלסטיק ושמתי אותה ליד הכפתור קיפול מראות על מנת שהמצבר לא ייגמר (גם כשהרכב כבוי שומעים את המנוע עובד).

אני צריך בבקשה המלצה לחשמלאי שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו.

אשמח לשמוע בנוסף חוות דעתכם המקצועית לפתרון הבעיה.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

קרן אור בלמס באזה"ת מעולה ואמין

כל השאר חאפרים אל תתקרב אליהם

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל בני ממוסך מסמיה בצומת מסמיה. יש להם גם מחלקת פחחות וגם מחלקת חשמלאות רכב, כך שהוא יוכלו לעזור לך גם עם החלפת החלפת המראה (במידת הצורך) וגם עם התיקון החשמלי הנדרש.

פורסם

יש גם את עוזי (אני חושב שקוראים לעסק "חשמל עוזי") באזה"ת קסטינה.. אני דור שלישי אצלו אפשר להגיד.

אחלה בן אדם, ומקצוען אמיתי

• תוכן חדש...