Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי את הסיריון כבר 3 שנים ועשיתי 50 אלף ק״מ ולדעתי הצמיגים כבר שחוקים.

היכן בראשון לציון מומלץ להחליף צמיגים ? אני מחפש משהו טוב ולא יקר , כי אני מחליף 4 צמיגים.

את הרפידות והצלחות אני מחליף במוסך בראשון במשהו לא מקורי.

לאחרונה שמתי לב שהברקס שלי לא משפיע במיידית שלוחצים עליו, לוקח לו קצת זמן להגיב ושהוא מגיב, זה לא מרגיש כמו ברקסים ברכבים אחרים שנהגתי בהם שבהם הברקס גורם לחריקה רצינית ולהרגשה מיידית של עצירה.

מהי הבעיה ? האם זה רק בגלל הרפידות והצלחות ?

הסיבה שלא החלפתי למקורי זה כי את המקורי משיגים רק במוסכים המורשים שלא רק שתוקעים מחירים מופקעים על המקורי, גם על העבודה לוקחים מעל ומעבר.

אני מוכרח לציין שמאז שיש לי את הרכב, כל הזמן בדקו את הברקסים האחורים ולא מצאו לנכון להחליפם.

מה אני עושה עם הברקסים?

פורסם

קודם כל דרך האינטרנט קשה לדעת מבלי לבדוק את הרכב. יכול להיות שהברקסים תקינים ובכלל צריך להחליף נוזל בלמים או שיש אויר במערכת הבלימה.

דבר שני,

בברקסים וצמיגים לא משחקים. משפיק שתשים רפידה לא איכותית וצמיג לא איכותי, בסיטואציות מסויימות יהיה לך הבדל של מטר או 2 מטר בבלימה, שיכולים להיות הבדל בין תאונה ומניעתה.

אתה יכול ללכת למוסך אחר שהוא מורשה משרד התחבורה ולא מורשה יבואן ולבקש שישימו לך רפידות וצלחות מאיכות טובה כגון (remsa, ate, lucas (trw ועוד.

לגביי צמיגים כנ"ל. אתה תרגיש בסיבובים וגם בנוחות הנסיעה את ההבדל בין צמיג איכותי לבין צמיג לא איכותי. לא שווה להסתכן בשביל עוד כמה מאות שקלים.

לדעתי צמיג שעושה את העבודה ונותן תמורה טובה למחיר הוא Toyo proxes לי בפולו היה דגם CF1 אם אני לא טועה והייתי מאוד מרוצה מהם.

• ספונסר פורום
פורסם

אין בעיה עם ברקסים חליפיים בסיריון, רק חשוב לשים לב שמרכיבים לך חלק תחליפי איכותי ובמידה המתאימה. לאחרונה שמעתי על כל מיני קומבינות בסיריון שכדי לחסוך בעלויות התקינו רפידות של רכב אחר במידה לא תקינה וזה גרם לירידה בכושר הבלימה. אם הכל תקין מהבחינה הזאת יש לבדוק את עוצמת הבלימה במוסך ובהתאם להחליט מה יכולה להיות הבעיה וכיצד לטפל.

לגבי צמיגים - המידה המקורית של הסיריון הוא 175/65R14 ובמידה הזאת אפשר למצוא צמיג פאלקן ZE912 במחיר סביר מאוד. זה צמיג סביר מאוד ממותג טוב, לא סיני, שמספק את העבודה במחיר הוגן. יש גם צמיגים סיניים זולים יותר, אבל הם פחות מומלצים לדעתי. בקישור הזה תוכל למצוא את חנות האינטרנט של יבואן הצמיגים ושם גם ניתן להזמין את הצמיג ישירות לפנצ'ריה ליד הבית שלך במחיר ידוע מראש:

http://www.tireclub.co.il/catalog.html#cat=4&diameter=14&profile=65&width=175

• תוכן חדש...