Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ לפני רכישת) b4 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,אני עומד לפני רכישת b4 2006 מנוע 200 סמ"ק 165 כ"ס עם 140000 ק"מ.

נסעתי על הרכב אבל הייתי רוצה לקבל חוות דעת קצת יותר ספציפית לגבי אמינות צריכת דלק וכו' מכאלה שנסעו והיו בעלים של כזה רכב.

אין יותר מדי חומר בפורום על הדגם הנ"ל ולכן אני פונה כאן לייעוץ.

תודה רבה לעונים

פורסם

דווקא לא חסר כאן דיונים על הרכב הזה.

אמינות בסדר גמור.

צריכת דלק לא מזהירה. בכל זאת מנוע גדול, רכב כבד, הנעה קבועה 4 על 4....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני התרשמתי לחיוב מהרכב, יושב טוב על הכביש ובעיקולים (בזכות ה 4X4) , מנוע מגיב טוב בהאצות ביניים, אמין, מרווח פנימי גדול, צריכת דלק סבירה ולא כזאת נוראה כמו שנוהגים להשמיץ

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

במשפחתי הייתה B4 2007, נרכשה חדשה נמכרה לפני שנה וקצת עם פחות מ100 א' ק"מ.

אמינות טובה מאוד, פרט למנוע של חלון חשמלי וקודנית (התקנה מקומית כמובן) לא היו בעיות, הרכב דרש יחסית הרבה כיווני פרונט (כ200-300 ש"ח).

מנוע מעולה, גמיש ועם סאונד כייפי, אבל הגיר האוטומטי עייף והורג אותו.

אחיזה מעולה והתנהגות כייפית. היגוי טוב, בלימה טובה. חשוב לשים צמיגים איכותיים, מה שעלול להיות יקר כי מומלץ להחליף ברביעיות כדי להפחית בלאי על מערכת ההנעה הכפולה.

צריכת הדלק נעה לרוב בין 1:8.5-1:10 בנסיעות משולבות, לא מדהים, אבל לא גבוה בהרבה ממה שתשיג במתחרות.

מתלים יחסית רכים, אבל הצמיגים נמוכים ואם קונים צמיגים קשיחים מרגישים שיבושים קטנים.

הרכב יחסית נמוך ולאנשים מבוגרים זה יכול להקשות על הגישה לרכב.

אני לא אהבתי את מושב הנהג, לבני המשפחה האחרים לא היו תלונות.

מרווח פנימי, לא רע, אך שלושה מבוגרים מאחור עדיין יצטרכו להצטופף. לנו הייתה סטיישן אז תא המטען היה מצויין ונוח לשימוש.

היתרון הגדול, מבחינתך, הוא שלרכבים הללו יש שוק דיי חלש ואת שלנו מכרתי ב43 א' ש"ח כאשר המחירון היה 56-7 והרכב יצא בסדר גמור בבדיקה.

קח זאת בחשבון בעת מיקוח!

בגדול אם אתה מחפש רכב משפחתי מרווח ונוח, אבל גם שיודע לגרום לנהג לחייך אז מדובר פה בעיסקה מצויינת כל עוד אתה מודע לעלויות הדלק.

פורסם

השוק של הרכב בהחלט חלש מאוד בלשון המעטה. צריך להוריד והרבה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

השוק שלהן מאוד חלש , חבר שלי מכר לפני כ 3-4 חודשים B4 2006 יד 3 עם 120K ק''מ ב 27 אלף ש''ח , והרכב באמת שהיה שמור עם טיפולים מסודרים במוסך מורשה .

• תוכן חדש...