Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזמין להם משטרה, עוצר אותם ולא נותן להם לנסוע.

הילדים לא אשמים בהורים מפגרים, בלימת פתע אחת ויכול להיות נזק בלי הפיך לילדים, מילא המבוגרים טיפשים שיאכלו אותה אבל הילדים?

לא מבינים אנשים (מבלי לקטלג מגזרים)..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שים לב שיכול להיות שיתלוננו עליך אם באמת לא תתן להם לנסוע.

ובניגוד לעבירה שהם מבצעים, יש סיכוי טוב שהשוטרים כן יחליטו לאכוף כלפיך עבירה פלילית (נניח כליאה לשווא)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
+100000

הם אנשים בוגרים ואחראים על החיים שלהם, אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו..

זה מה שאתה חושב, מה שהם חושבים זה שהם אנשים בוגרים ואלוהים אחראי עליהם.

יש אנשים שעבורם "הכל זה מלמעלה" אינו רק משפט מתוך שיר אלא דרך חיים, מבחינתם הם לא צריכים להושיט יד כדי לעזור לאלוהים לעזור להם- הם טחנו את החילוניים מספיק כדי שאלוהים יתן להם FULL SERVICE.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בתור אחד ששירת במחסומים בצבא, מיותר לספר לך מה ראיתי.

בין אם זה 10 שב"חים דחוסים בחלק האחורי של פורד קונקט, או 25 בפורד אקונוליין והשיא היה פג'ארו של 7 מושבים שבשורה הראשונה והשנייה ישבו כרגיל, אבל בשורה השלישית (בשני מושבי ילדים) ישבו עוד 5 אנשים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הבעיה עם הדתיים שיש להם אמונה חזקה ובלתי ניתנת לערעור אפילו במחיר הכי גבוה של אובדן חיים. אם קורה משהו רע, אסון - לדעתם הכל מהשמיים. גורל ואין מה לעשות כדי למנוע. אולי תפילות. או לגרד מהממשלה עוד תקציב עבור הציבור שלהם.

פעם בבני ברק לא יכולתי להתאפק ושאלתי אשה על סיכון ילדיה ולמה היא לא שומרת עליהם, כי איזה 6-7 פעוטות נגררו אחריה לכביש, אף אחד לא בוגר, בלי שמישהו מסתכל התנועה או אם בכלל הכביש פנוי למעבר (כמובן לא במעבר חציה). מה היא ענתה? השם ישמר עליהם.

הזכיר לי מקרה בו חילצו בחור ישיבה שנפל ומתקע באחד הנחלים של מדבר יהודה. הוא אפילו לא אמר תודה. המחלץ שהתאמץ מאוד להגיע עליו רק שאל למה הוא סיבך את עצמו באותה נפילה, וקיבל תשובה: ידעתי שאלוהים ישמר עלי. אם אותו מחלץ היה מכניס לו אגרוף ומעיף אותו חזרה לתהום - הייתי מבין ומצדיק אותו.

אתה צודק. אין להם אלוהים

הבעיה שאם מישהו יפגע או יפגע בגללם - אלוהים לא יעזור לו

אני מקלל וצועק כמעט כל יום על בת **** אחרת שמצליחה למצוא דרך יצירתית להפתיע אותי ולהעיף עגלה/תינוק/50 ילדים בדיוק לפני הגלגלים שלי ולא משנה כמה אני נזהר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מזמין להם משטרה, עוצר אותם ולא נותן להם לנסוע.

סליחה?! ומי בדיוק שמך לשלול את תנועתם של אזרחים אחרים?

אני רוצה לראות אותך חוסם מכונית של עבריין שמסביר לך בעדינות של שופל שאם אתה לא רוצה לחזור הביתה עם חורים, עדיף שתפנה לו את הכביש...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני כמה ימים, פשוט ביקשתי מהנוסע שליצידי שיצלם את כל הילדים שיושבים בבאגז' אחר כך התקדמתי קצת וצילמנו גם את הנהגת, תול כדי אני התקשרתי למשטרה ומסרתי את כל הפרטים בזמן שאני מדבר עם המשטרה הבחורה עוצרת בצד לאחר שראתה שצילמנו אותה, מדליקה 4 ווינקרים ולא זזה. תוך 5 דק היו שוטרים במקום לאחר שכיוונתי אותם. בצירוף עדות שלי עם הצילומים הנהגת נקנסה וכנראה תזומן למשפט. אני נסעתי משם בהרגשה טובה שאולי איכשהו מנעתי פגיעה קשה בילדים שהיו בבאגז לא חגורים במידה והייתה קוראת תאונה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
[h=2]מה הייתם עושים אם הייתם רואים 8 איש מתיישבים בפרייבט?[/h]

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשעשיתי נהיגה מונעת איי שם ב2009 מטעם הצבא, הסביר לנו המדריך שעל פי חוק (ישנה "פרצה" ) ניתן לנסוע 8 איש ברכב.

גם אם תגשו לבית משפט תצאו זכאים - אבל מה תקבלו קנס על אי חגירת חגורה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מספר הנוסעים ברכב פרטי לא יעלה על מספר המקומות ברכב (במאזדה 3 יש 5 מקומות למשל) (תקנה 84 ב' לתקנות התעבורה).

זה לא תקף אגב לגבי כלי רכב צבאי, שם פקודות הצבא קובעות (תקנה 84 ב1 לתקנות התעבורה).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מקס לדעתי ולדעתך יש 5 מקומות במזדה3.

יש אנשים שחושבים שיש יותר מקומות. בעיקרון כל עוד הנוסעים יושבים על המושב ולא זה על זה אז אין עבירה על החוק.

מה שכן - עד גיל 8 יש חובת מושב בטיחות/מושב מגביה.

אבל למשל ארבעה ילדים בני 8 ושבוע שיושבים במושב האחורי (כששלושה חגורים - חובת החגירה היא כמספר החגורות ברכב) - חוקי.

אתם מוזמנים לנחש איזה מגזר גרם לכך שהתקנות הן כאלו...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כשעשיתי נהיגה מונעת איי שם ב2009 מטעם הצבא, הסביר לנו המדריך שעל פי חוק (ישנה "פרצה" ) ניתן לנסוע 8 איש ברכב.

גם אם תגשו לבית משפט תצאו זכאים - אבל מה תקבלו קנס על אי חגירת חגורה.

יש עכשיו הרבה חאפרים שמציעים להתקין לך חגורה רביעית במושב האחורי או חגורה שלישית בשורה האחרונה של מיני-ואן 7 מקומות.

חוקי זה כן (לצערינו, כי מותר להסיע כמספר החגורות), בטיחותי - ממש לא.

הגיע הזמן שמשרד התחבורה יתחיל לעבוד על קמפיינים לציבור הדתי ולמגזר הערבי בנושאי בטיחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפני שנתיים הייתה לנו קרניבל 2007.

הציעו לנו לאחד את שני המושבים בשורה השלישית לשלוש מקומות ולהוסיף חגורה.

הכל חוקי כמובן אבל לא יודע כמה בטיחותי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...