Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, סורי על היעלמות אבל יש המון דברים בחיים שמעכבים אותי, החיים לא סטריליים.

הווקסוהול הגיע לחניה, נרכשו כלי עבודה בנוסף לאלו שיש( יותר לכיוון הפחחות, למכונאות יש הכול).

הנחת היסוד , לעבור את המסוכה של הפחחות הגדולה והלא ידועה , ומשם לזרום לתחום המוכר המכונאות.

ככה קצת לשתף הייתי מעוניין ללכת לבעל מקצוע אבל מה לעשות, משכנתא חיים ילדים ו50 אלף שקל הוצאה לא באים בחשבון, אם כל הכבוד לבעלי המקצוע אין לי טענות כלפיהם זאת עבודתם, אבל מה לעשות לי יש גבול.

בכל מקרה מטרת השרשור זה לקבל הערות בונות פידבקים על הנעשה וללמוד תוך כדי הליכה.

( אנא אל תנסו להוריד אותי , הרכב למזבלה או חבל על הזמן, כי זה סתם אני לא מוכן לוותר.

טוב אחרי הקדמה מאוחרת כמה תמונות של הכלה בבקשה וב ה צ לחה.IMG-20160605-WA0007.jpg

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את הגישה . כמובן שגם את הרכב :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש לי חוברת אוטוקאר מ1957 שרכשתי,כי היו בה פרסומות להילמן,נשארו הרבה לווקסהול כמו שלך,נחמד

למסגר ולתלות על הקיר.

אם תרצה ,שלח לי את הכתובת שלך ואשלח לך את החוברת.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

נהוג להתחיל בצד המכאני ולעבור לפחחות צבע וריפוד בסוף. הסיבה לכך היא שבזמן העבודה המכאנית יש פגיעות מכלים השענות, חפצים כהיים בכיסיםף חגורות, שעונים ועוד מרעין בישין הנמצאים עלינו ושורטים את הצבע.

שלמה דן גדרון

פורסם

ברור אצלי העניין שהרכב דורש שיקום כמו שרואים, בקרוב מאוד אני הולך להפשיט אותו עד היסוד, ולהתחיל בניה מחדש.

אולי אשקול לפני הצביעה הסופית, להלביש את כל המכלולים.

עדין לא יודע. מבחינתי זה סוג של מסוכה השיקום וחבל לי להתחיל בדברים שמסביב כאשר עיקר הבעיה זה הפח. IMG-20160516-WA0009.jpg

IMG-20160516-WA0005.jpg

IMG-20160516-WA0007.jpg

כמו שצילמתי ניתן לראות, שהקורות מתחת לרכב גמורות מתות, אחרי שאפרק הכול ותהיה לי נקודת ראיה טובה יותר, מקווה שאצליח לייצור שבלונה ממה שנשאר, מהאבקה הזאת שנקראת חלודה. ערב מצויין לכולם וחג שבועות שמח.

פורסם

20150508_131031.jpg20150508_131031.jpg

קצת תמונות המנוע והגיר, יצאו מהרכב וממתינים לתורם ( בגמר הפחחות אמן). בגדול אני מחפ20150508_140138.jpgמחפש חלקי מנוע ברשת להתחיל לצבור , מלאי. מוזר אבל חרשתי שעות את הרשת, משאבת מים לא מוצא, יש ליד דומות אבל זהה אין. גם קיט שיפוץ לא בנמצא. נקווה שעד סוף החודש, הרכב יהיה מפורק לגורמים, שיהיה לכולם ערב מצויין.

פורסם

לדעתי אם לא תמצא משאבת מים אפשר ללכת על חשמלית ולסגור את הפתח של המשאבה הישנה.

Sent from my U7 using Tapatalk

פורסם
לדעתי אם לא תמצא משאבת מים אפשר ללכת על חשמלית ולסגור את הפתח של המשאבה הישנה.

Sent from my U7 using Tapatalk

שלום

ואת המאורר תחבר לה.............

הלו זה לא עובד כך ה זה תסגור את החור ומה אם זרימת המים? יהיה לו גקוזי בחלל אין משאבת המים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ערב טוב. טתה עדין מבצע אוברולים למנועים זקנים?

והאם יש לך חלקים או כיוון לחלקים? תודה רבה.

כן עניין משאבת המים לא הגיוני כנראה הבחור הנחמד התבלבל וכיוון למשאבת הדלק. ערב טוב.

פורסם
בני ערב טוב. טתה עדין מבצע אוברולים למנועים זקנים?

והאם יש לך חלקים או כיוון לחלקים? תודה רבה.

כן עניין משאבת המים לא הגיוני כנראה הבחור הנחמד התבלבל וכיוון למשאבת הדלק. ערב טוב.

שלום

כן אני משפץ מנועים "זקנים"

צור איתי קשר בפרטי ונטפל בבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

/www.facebook.com/amir.levy.520/posts/1380751208607658?notif_t=notify_me&notif_id=1466059783022265

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...