Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לא להתקין מסנן ליד השעון בגלל אי הבהירות הבריאותית לגבי סיליפוס

אבל, אני כן רוצה להילחם באבנית ע"י התקנת מסנני סיליפוס בקווי הכניסה של המים למכונת הכביסה, מדיח הכלים ודוד החשמל

ולהתקין פילטר פשוט ללא סיליפוס ליד שעון המים (לסינון הפתעות גדולות שעלולות להגיע מהצנרת המרכזית - מדובר בבניין ישן כאשר הצנרת בדירה חדשה)

מה שנשאר לי הוא לבחור את המסננים הנכונים, כאלו שלא ידלפו או יתפרקו עם הזמן וכאן אשמח להשתמש בחוכמת ההמונים - באיזה סוג של פילטרים כדאי להשתמש) אם תוכלו לתת לינקים למוצרים ספיציפיים מה טוב (וגם אשמח לדעת לאיזה מוצרים לא כדאי להתקרב)

פורסם (נערך)

למדיח כלים ולמכונת כביסה אתה יכול להשתמש במוצר הבא:

http://galbuy.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1247&category_id=83&option=com_virtuemart&Itemid=166

לאחר מכן, אני ממליץ להתקין גם בכניסה לדוד שמש, קיבולת גדולה יותר מן הסתם ( בעקבות ספיקת מים גבוהה יותר ) והמוצר הבא:

http://galbuy.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1098&category_id=84&option=com_virtuemart&Itemid=168

*** עם המוצר הראשון יש לנו נסיון מעולה עם המכונת כביסה והמדיח כלים, אין נזילות והמוצר עובד כמו שצריך, המחיר זול גם כן וזה נחמד.

*** חצי קילו למילוי עולה בערך 69 ש"ח לכן לעתיד זה ממש לא יקר.

*** עבור הדירה, גם אני ממליץ להשתמש בפילטר בסיסי בשביל החול/מתכות/תולעים ושאר הזבל שמגיע לצנרת ( מומלץ להשתמש בפילטר יחסית לא צפוף בכדי לשמור על זרם מים חזק , במידהו מתקינים פילטר צפוף מאוד ובעל סינון חלקיקים קטנים מאוד, עלול לפגוע בספיקת המים הכללית ).

את זה תוכל למצוא באתר בצד ימין במערכת שלהם, תבחר מערוכת סינון או פילטר, זה לא משנה.

ההמלצה? תרכוש פילטרים איכותיים ושל חברות או בעלי תוי תקן ( תוכל לשאול בחנות או בטלפון ) למרות שהיום? גם הסינים מייצרים אחלה פילטרים ובתכלס? בשביל פילטר כללי לצנרת של הדירה זה באמת לא קריטי מכיוון שאנחנו מחליפים אותו 2-3 פעמים בשנה גם ככה ( העלות זניחה מאוד ) .

*** דרך אגב, בלי שום קשר, בחנות הזאת נתקלנו כאשר חיפשנו חלפים וחלקים למנוע של המכונת כביסה, היו להם בדיוק את החלפים שצריך ואף עשו טובה בעקבות פחמים לא מתאימים מחנות אחרת, הם פשוט לקחו את המנוע כשאבי הגיע בכדי לרכוש בדיוק את זה ( מנסיון מר של אי תאימות וכל אחד מחרטט שתכניס ויהיה בסדר ) פשוט לקחו את המנוע, ניקו עם לחץ אוויר, הכניסו פחמים ועשו עבודה במחיר של החלק, ללא תוספת... אחלה חבר'ה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

לא המלצתי בפירוש, אלה נתתי את הלינק למוצר.

באופן כללי? שכל אחד יתקין מה שהוא רוצה כמובן, אבל אני באופן אישי, בעבור 69 שקלים כן התקנתי במדיח בנוסף למילוי קבוע של מלח וכו' וניקוי המדיח עם החומר המיוחד וכו'.

כך אני יודע שלא משנה מה, מאבנית או מבעיות כלשהן הקשורות למים לא אסבול.

המים בארץ קשים, לכן זה לא מזיק ופסיכולוגית ארגיש טוב עם עצמי כשאני יודע שהמים מרוככים פעמיים. לא ביג דיל עבור מכונה שעלתה אלפי שקלים.

• תוכן חדש...