Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון - תקציב עד 20K-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, חפרתי בפורום די הרבה, קראתי, בדקתי ואני צריך עזרה בכל זאת.

אז אני בן 24, מעוניין לרכוש רכב ראשון, בעיקר כי נמאס לי מאוטובוסים וממחשבות של איך להגיע מפה לשם, התקציב הוא נוטה לכיוון ה20K, אבל אני מעוניין הגיע ל20K כמוצא אחרון בתקווה להכליל גם ביטוח וכו'.

אני בחיפושים כמה ימים ובינתיים הצלחתי לאתר סיאט איביזה שנת 2001, 5 דלתות, 1.6 סטלה, במצב מעולה במחיר די טוב לדעתי - סביבות ה10K אולי אפילו פחות לכיוון ה9K, אך ההרתעה העיקרית שלי אחרי חפירה מעמיקה זה הצריכת דלק בעיר(8.5/9 לליטר על פי תגובות). זאת צריכת דלק גבוהה, אני מחפש משו יותר נוח לנסיעות עירנויות(כרגע זה הנסיעות העיקריות שלי), מדי פעם גם מחוץ לבילוי.

בנוסף, האם יש צשו יפני מומלץ בטווח?

הצעות, תגובות, המלצות יתקבלו בברכה!

חג שמח למדינתנו הקטנטונת :)

עריכה אחרונה על ידי Boris Golod
תוספת
פורסם

פיאט פונטו תתאים, גם יונדאי גטס ידנית שתיהן תכנסנה יפה בתקציב ותשארנה עודף לביטוח ויישור קו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הגטס מכונית סופר אמינה (ועל זה אני מעיד בתור בעלים של אחת כזאת לשעבר, וכך גם יעידו חברי פורום אחרים, וגם הצבא שעדיין משתמש בלא מעט יונדאי ישנות).

אוכלות דלק במנוע 1.35 עם גיר אוטומטי. עם גיר ידני אנשים פה דיווחו על צריכת דלק שפויה למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי צריכת הדלק, מה הנסועה הצפויה שלך?

ב-10,000 קילומטרים בשנה ההפרש בין רכב חסכוני ל-לא חסכוני לא יהיה מאוד משמעותי.

פורסם

למה לא משמעותי?

רכב שיצרוך 1-9/10 בעיר בשנה בחישוב של 10,000 לשנה יצא קרוב ל8,000 שקל בשנה דלק.

רכב שיצרוך 1-14/13 יצא סביבות ה 5,000.

משמעותי לסטודנט, מאוד..

פורסם

קשה לי להאמין שאלה יהיו ההפרשים בנסיעה עירונית.

מעבר לזה, כל תיקון קטן או החלפה של חלק שצבר בלאי תחסל את החיסכון הזה.

פורסם

בתור בעלים של גטס 1350 GLF (ידנית) לשעבר וגם גטס 1600 ידני בהווה - אמינות זה שם המשחק.

צריכת דלק בממוצע אצלי זה היה 1:12-11, יחד עם מזגן ורגל לא עדינה על דוושת הגז.

אתה יכול לקנות שנתון מתקדם בהרבה יותר מ 2001 אצל יודנאי גטס. ( 2004-2006 )

בהצלחה

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...