Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב .

קראתי בימים האחרונים הרבה מידע בקשר לווקס.

לפי מה שהבנתי זה שמומלץ לבצע ווקס לאחר פוליש או פלסטלינה.

על הרכב שלי יש המון שריטות קטנות וכמה עמוקות. מפחיד אותי לעשות פלסטלינה או פוליש כי אני מפחד לקלף את הצבע.

האם פוליש או פלסטלינה באמת יכולים להחמיר את מצב השריטות ?

האם אפשר לבצע ווקס ללא פוליש או פלסטלינה ?

ועל איזה ווקס אתם ממליצים. משהו קל לשימוש ושיחזיק תקופה ארוכה.

רצוי מחיר פחות מ100 ש"ח

תודה רבה ושיהיה שבת שלום.

טל

פורסם

אני מציע לך לצרף תמונות של מצב הרכב, במיוחד עם תקריב על השריטות.

אם אתה לא מעוניין באחד מהתהליכים אלא ליישם ווקס בלבד.

כל ווקס שתקנה בחנות יתאים לצורך הזה.(ווקס בהזמנה מאתרי דיטיילינג יעלה מעל 100ש"ח).

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אז זהו שאני יודע שלרוב השריטות הפוליש לא יעזור ואני מפחד שהוא גם יעשה נזק. בנוסף לזה אין לי כסף זמין עכשיו לבצע פוליש במקום מקצועי ומכובד כי העלות בטח גבוה. אז מה שחשבתי זה לקנות ווקס ולעשות אותו בעצמי כמה פעמים בשנה רק כדי לשמור על הצבע שלא יתחיל להתקלף וכדי לתת לו ברק. אז השאלה שלי פה לא איך להעלים שריטות אלה האם אפשר לבצע ווקס ללא פוליש ופלסטלינה והאם זה יראה טוב.

פורסם

תמונות 1,2,3,5 שום דבר לא יעזור, אלו שריטות וחריטות עמוקות שהגיעו לצבע היסוד ולפח.

תמונה 4 , ניתן לטשטש עם פוליש גס.

ווקס אולי יגן מפני זיהומים והתפתחות חלודה אבל לא תהיה שום תוצאה נראת לעין בזכות הווקס.

גם גלייז(מטשטש שריטות בעזרת מילוי מזערי של החומר) לא יעזור במקרה כזה.

פורסם

הבנתי . אז כמו שחשבתי פוליש לא יעזור לרוב השריטות. אז מה שנשאר לי זה הווקס. אפשר בבקשה לקבל המלצה לחומר מומלץ עד 100 ש"ח ואביזרים נלווים כל מה שצריך.

לפי מה שקראתי פה ביצוע ווקס זה מריחת משחה על כל חלקי הפח וניגוב שאריות לאחר כמה דקות.

דרך אגב אולי זוית הצילום לא הייתה טובה אבל בכל התמונות השריטה לא הגיעה עד לפח וברוב השריטות חוץ מאחת לא רואים את הצבע השחור .

פורסם

חברים בזמנכם החופשי אשמח לקבל המלצה על ווקס טוב עד 100 ש"ח שיהיה של לשימוש ועמיד ומוצרים נלווים שנחוצים לביצוע ווקס.

המשך יום טוב ושבת שלום.

פורסם

ווקס סבבה נוזלי - http://www.vixdetailing.co.il/Chemical-guys-I-Vintage-Butter-Wet-Wax.html

ווקס סבבה קשה (באריזת דוגמית- מספיק לשנה- שנה וחצי) - http://www.vixdetailing.co.il/Dodo-Juice-Mixed-Case-Core-Wax-Panel-Pots-30ml.html

אוטם צבע - קצת פחות מגן מהווקסים, קצת מעבר לתקציב אבל מספיק להמון וכנראה יהייה הדבר הכי משתלם שתוכל לקנות (גם אם תחדש פעם בחודש יספיק לך לאיזה 3 שנים. אין שום סיבה לחדש פעם בחודש) - http://www.vixdetailing.co.il/Optimum-Opti-Seal.html

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

זה אמור להחזיק 4 חודשים בממוצע (לפחות מהביקורות שקראתי) X בלי להגזים 4 רכבים = 16 חודשים = שנה ו-4 חודשים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אתר dodo juice מציין שהווקס מחזיק 2-3 חודשים במדינות צפון אירופאיות.

מנסיון עם dodo juice purple haze במדינתנו החמה,

הווקס החזיק אצלי 5-6 שבועות לכל היותר,עם זאת, הווקס עצמו מעניק מראה רטוב בעל עומק.

פורסם (נערך)

מלבד דוגמית אחת ניסיתי את כל הדוגמיות של Dodo וגם ניסיתי חלק ממוצרי ה-Pro.

הכי אהבתי את: (אין משמעות לסדר)

• Dodo Juice - Hard Candy (מוגדר Hard Wax)
  • Dodo Juice - Purple Haze (מוגדר Soft Wax)
  • Dodo Juice - Blue Velvet (מוגדר Hard Wax)

בסה"כ אני חושב שמדובר בווקסים נחמדים מאוד בעלי ריח משגע ומטריף, אני אוהב אותם בעיקר בימי החורף הגשומים. לא ראיתי שיש להם עמידות של 4 או אפילו 3 חודשים ולכן לא הייתי בונה על זה אלא אם מדובר בתנאי מעבדה ללא קרינת UV. אלו שמוגדרים כ-Hard יספקו עמידות טובה יותר ומוצרי הPro יספקו טיפה מעבר מבחינת עמידות אבל ממש לא בהרבה.

לאחר יישום של 2 שכבות מהBlue Velvet או הPurple Haze

הרכב שלי (I20 אפור עכבר) היה מקבל גוון מאוד יפה, כהה יותר ועמוק יותר. הווקסים (לפחות השלושה שבחרתי) בהחלט משפרים את המראה של הרכב.

בשורה התחתונה מדובר בווקסים מאוד נחמדים שמתאימים לטיפוסים שרוצים ליישם שכבת ווקס מדי חודש/חודשיים.

בהחלט הייתי שמח לאיזה Dodo Juice Blue Velvet PRO של 250ml אצלי במלאי :-D

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...