Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם מדברים על עדשות ואני זקוק לתיק! מה כבר ביקשתי... :lol:

הדרישות די צנועות, זקוק לתיק שילווה אותי בטיולים, יאכלס את המצלמה החדשה שלי ויחמם לי את הגב בימי החורף הקרים.

כרגע יש לי רק שתי עדשות, אולי תצטרף עוד אחד בהמשך הדרך. התיק אמור להכיל מצלמה, זוג עדשות, ארנק, בקבוק מים ואולי איזה כריך או שניים, אבל על זה בעצמם אולי אפשר לוותר. משיטות זריז ברחבי האיביי מצאתי את התיק הזה שקרץ לי הן מבחינת המחיר והן מבחינת הגדול, מבנה התאים והמראה.

אם יש למישהו המלצות לתיק דומה או אחר (מחנויות בארץ או אתרים מחו"ל), או אולי מישהו מוכן לתרום מנסיונו ולהכווין אותי אל דרך הישר או אפילו אולי יש פה אמיצים מספיק המוכנים לעזור לי עם התרגילי בית בסטטיסטיקה, אני יותר מאשמח. באמת. :-o

רב תודות וחג שמח!

פורסם

באתי בדיוק להציע את הסלינג. יש לי כזה שנים ארוכות (וגם ProRunner לנסיעות ארוכות עם יותר ציוד). אחלה של תיק, נוח מאוד.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אני רכשתי את ה lowepro flipside 400 aw, הוא יתאים למספר העדשות שציינת, אצל המוכר הנ"ל תמצא עוד תיקים במחירים מצויינים.

זמן המשלוח אצלי היה חי (שמונה עשר) ימים.

זה תיק ענק.

זה טוב למי שמחזיק 3-4 עדשות, גוף כבד וכו', למי שמסתובב עם סט של מצלמה ושתי עדשות אפשר ללכת על משהו הרבה יותר קומפקטי, קליל ונוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני עם שתי עדשות (אחת מורכבת) בינוניות מסתדר עם תיק קטן. Lowepro Nova mini AW.

אמנם אין מקום למים או סנדוויץ, אבל ארנק ומפתחות וארבע סוללות ספייר נכנסות פיקס.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
זה תיק ענק.

זה טוב למי שמחזיק 3-4 עדשות, גוף כבד וכו', למי שמסתובב עם סט של מצלמה ושתי עדשות אפשר ללכת על משהו הרבה יותר קומפקטי, קליל ונוח.

נכון, אך הוא ציין שהוא עומד לרכוש עדשה נוספת. לכן יהיה לו 3 עדשות.

פורסם
נכון, אך הוא ציין שהוא עומד לרכוש עדשה נוספת. לכן יהיה לו 3 עדשות.

השאלה מה הוא מתכוון לקנות.

אם הוא מתכוון לקנות טנקים כמו 70-200 או 100-400/80-400 אז כן.

אולי הוא מתכוון לקנות עדשת פריים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבנתם אותי לא נכון. כרגע יש לי 2 עדשות סה"כ. ציינתי שאולי בעתיד תתווסף עוד אחת, על מנת שלא יווצר מצב בו התיק יגביל אותי בעתיד, ולכן ההצעות לתיקים קטנים מדי לא רלוונטיות.

תיק גדול מאוד גם לא בא בחשבון, גם כי הוא גדול וכבד, וגם כי בעיקר אין לי צורך בו.

אז אני מבין שזה התיק הכי מתאים עבורי -

ss202-8.jpg

אז אם אין הצעות או דעות נוספות, אני אזמין אותו במהלך הסופש.

תודה לכולם.

פורסם

Lowepro הם טובים והתמחור יחסית סביר.

אני התחלתי עם ה-Flipside300 שנתן אחלה מענה ל-400D, עדשת קיט (18-55) ועדשת טלהזום (70-300). ברגע שהתחלתי בהליכי שדרוג מקיפים, עברתי אל 50D עם גריפ, עדשה נורמלית (17-55, הוספתי גם פריים (50 1.4) והייתי לפני רכישת רחבה - הוא הפך צפוף, עמוס והיה ברור שזה הזמן לשדרג ומהר.

התייצעתי כאן בפורום, בדקתי מול חברים, בדקתי מול צלמים - והוחלט לקחת TAMRAC. הדגם הנבחר (בהתאם לצרכים שלי) היה ה-Expediton X6 5586. ראשית, הוא מרגיש איכותי מהותית מהתיקים של Lowepro (יש אטימות לרוכסנים וכו'), לא מעט תאים פנימים / חיצוניים, יש גם תא נפרד ללפטופ והוא מאוד נוח - גם אחרי יום שלם של טיולים (ועם הציוד הנוכחי שלי, לפני שהוספתי את ה-16-35, משקלו הוא 13.4 ק"ג). לשלילה אציין שהתיק עצמו (בלי ציוד) לא קל במיוחד והעלות שלו לא הזולה שבנמצא (עלה לי דאז 350$ - בסייל. דרך B&H).

אם אין לך חלומות שדרוג קיצוניים - ואין לך את הצורך בתיק גדול, נסה לבדוק את ה-X5 5585. קח בחשבון שהוא עולה כ-200$. עד לא מזמן היה גם X4 5584, אך ראיתי שיצורו הופסק. אם זה לא מפריע לך והוא נראה מספק לדרישותיך, הוא נמכר ב-Amazon ב-149$.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הצצתי באתרים של פוטופילם וארליך, התיקי גב היותר זולים שבנמצא הם של KATA (כ-300 ש"ח). מעל יש את התיקים של Lowepro ו-TAMARC הם בערך באותו סדר גודל של מחיר (400 וצפונה). שם יש לך את ה-TAMRAC Travel Pack 73 (5373), את ה-Tamrac Adventre 74 (5374), או Lowepro Slingshot 102AW ו-Fastpack 200.

ד"א, ה-Tamrac X5 5585 עולה מעל 1100 ש"ח - לא זול במיוחד. לפחות מול התמחור שלו בארה"ב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תיקי הגב של Lowepro נראה שתוכננו לגבם של ילדים, או גמדים. ניסיתי בזמנו מס' תיקים שלהם, לרבות הקומפיוטראקר המהולל וכל אלו מגרדים את הגב התחתון שלי ולא מספקים תמיכה מלאה. פשוט לא נוח.

רכשתי בזמנו תיק של KATA שנמכר יחד עם שאר הציוד שהיה בסדר גמור. אם אתקל בדגם, אעדכן.

פורסם (נערך)

לי יש סלינגשוט 102AW ועם קצת הנדסה הצלחתי להכניס אליו את הציוד הבא:

ניקון d5200, עדשת 18-105, עדשת 55-200, עדשת 35, פלאש SB600 ומפוח קטן, שלט למצלמה, סוללות ספייר לפלאש וסוללה וכרטיס נוספים למצלמה.

התיק מאוד נוח ביומיום אבל מתחיל להיות קצת פחות נוח בטיולים ארוכים של מספר ימי טיול שלמים או כשסוחבים תיק נוסף לציוד.

פרט לציוד הצילום אין בתיק מקום לסיכה (אבל יש מקום לחצובה קטנה בצד ויש לתיק כיסוי גשם שהציל אותי יותר מפעם אחת)

אגב, את התיק קניתי באיביי ב 60 דולר לפני שנתיים

עריכה אחרונה על ידי מרטין מקפליי
  • תוכן חדש...