Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השבוע המזגן הפסיק לעבוד (שרד כל החורף, עכשיו נפל שדוד:x).

כשאני מפעיל מתג מזגן אני לא מרגיש שום שינוי בסחיבה של הרכב, בנוסף הטמפ' של שני הצינורות מזגן אותו דבר.

הרוצעה תקינה והפולי מסתובב יפה.

למעט חוסר גז (שבתחושה ראשונה אני שולל בגלל המיידיות של התקלה), מה עוד יכול להיות?

מישהו מכיר מקום מומלץ באזור באר שבע למזגנים?

תודה רבה

קיץ נעים

פורסם

בדוק את מפלסי נוזל הקירור, גם ברדיאטור וגם במיכל העיבוי (כאשר המנוע קר!)

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, זה יכול לקרות בפתאומיות.

אם קיבלת מכה במעבה המזגן, אם יש שסתום דולף - ועוד כל מיני סיבות.

אפשר לברר את זה ע"י הכנסת גז ביחד עם זרחן וגילוי הדליפה. ככה או ככה - סביר להניח שאין לך פשוט גז.

פורסם
בדוק את מפלסי נוזל הקירור, גם ברדיאטור וגם במיכל העיבוי (כאשר המנוע קר!)

איתמר

אני מנסה להבין את מה שכתבת:

אתה חושב שהרדיאטור שלי חם מידי, לכן פיזור החום החוצה של המזגן לקוי (בגלל שהם מותקנים אחד על השני)?

איך זה קשור לעובדה שאני לא מרגיש שינוי בסחיבה של הרכב- מדחס לא נכנס לעבודה?

פורסם

במידה ויש מחסור בנוזל קירור המזגן נכנס למעין "מצב הגנה" ויפסיק לעבוד.

אם אתה לא מרגיש הבדל בסחיבה אז כנראה המדחס כלל לא נכנס לפעולה (זה שאתה רואה את הרצועה והפולי מסתובב לא אומר שהקלאצ' של המזגן נדרך). בדיקת מי קירור יכולה להעשות בבית, כל פעולה אחרת מצריכה איש מקצוע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
במידה ויש מחסור בנוזל קירור המזגן נכנס למעין "מצב הגנה" ויפסיק לעבוד.

אם אתה לא מרגיש הבדל בסחיבה אז כנראה המדחס כלל לא נכנס לפעולה (זה שאתה רואה את הרצועה והפולי מסתובב לא אומר שהקלאצ' של המזגן נדרך). בדיקת מי קירור יכולה להעשות בבית, כל פעולה אחרת מצריכה איש מקצוע.

איתמר

יש חיישן במערכת קירור שמשתק את המזגן?

איפה הוא נמצא? אולי החיישן תקול?

פורסם

יכולות להיות מליון סיבות. כמו שאמרתי, נוזל קירור אפשר לבדוק בבית, כל דבר אחר מחייב איש מקצוע.

איתמר

פורסם

ישנם מספר דברים בסיסים שאתה יכול לבדוק לפני שאתה נוסע למוסך.

1. האם המאוורר נכנס לעבודה כאשר אתה מדליק את מזגן ?

2. האם טמפ' נוזל הקירור (חום מנוע) בזמן נסיעה היא בתחום המותר ?

3. האם בזמן הפעלת המזגן הטורים עולים ? במידה וקיים מד סל"ד אתה יכול לראות את השינוי על בשעון.

4. האם בזמן הפעלת המזגן אתה שומע שהמדחס נכנס לעבודה (צריך לשמוע טיק או טק).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...