Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי כרכב ראשון בבית לנסיעות יום יומיות, שיהיה נוח, אמין וכמובן זול לאחזקה.

אני מחפש בעיקר דגם עם סאן רוף (בזמנו היה רכב עם סאן רוף ומאז חסר לנו) ושיהיה יחסית מאובזר לשנתון.

הדילמה העיקרית היא בין סיויק משנים 99-00 לבין מאזדה 323 לנטיס שנת 00 מנוע 1.8. שני הרכבים כמובן אוטומט.

כמו כן מצאתי מזדה כזאת שנת 2000 שנשמעת ממש שמורה, הרכב עם 202 אלף ק''מ, טופל תמיד במוסך מורשה, מנוע 1.8, חיצונית ופנימית שמורה, מבקשים על הרכב 18 אלף. השאלה מה יותר אמין וזול לאחזקה מבחינת חלקי חילוף וטיפולים שותפים?

מה ההפרש בצריכת דלק בין הסיויק 1.6 אוטומט לבין המאזדה 1.8 אוטומט?

לגבי המאזדה בא בחשבון רק דגם ה 1.8 שיותר מאטבזר ועונה על בקשת הסאן רוף.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

המאזדה רכב מצויין אבל צריך להיזהר מהגירים שלהם,שנוטים להגיע לשיפוץ בסביבות 170-200 אלף ק"מ.

לגבי המחיר- משיטוט ביד 2 יש מוכר מאילת שמוכר בהרבה יותר זול רכב זהה ויש כאלו מאזורים אחרים,בהם ב18K תוכל לרכוש רכב זהה משנת 2001.

חוץ מזה,היו דגמים של מאזדה עם סאן רוף בשילוב מנוע 1600,בדגם GLX מתיחת פנים- בחלק מהדגמים יש סאן רוף- אולי תמצא רכב משנתון גבוה יותר שיכנס לך בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

צריכת הדלק של הסיוויק (נתונים שלי)

1:13 בנסיעה בעיר קטנה+מזגן (בלי יותר מידי עצירות).

1:12 עם העליות של חיפה+מזגן.

אין לי נסיון עם לאנטיס, אבל אני אהמר שהאמינות שלה ושל הסיוויק גבוהות באותה מידה.

עלות החלקים דיי דומה.

הייתי ממליץ לך יותר סיוויק מהסיבה שניתן למצוא אקזמפלר יותר שמור מאשר הלאנטיס.

אם אתה צריך עוד עזרה אתה מוזמן לפנות בפרטי.

פורסם

הסיוויק בגרסת ה-125 כ"ס תיהיה משמעותית יותר זריזה, וגם טיפה יותר חסכונית מהמאזדה, אבל כנגד היא קצת יותר יקרה ממנה.

אני ממליץ לך לחפש את שתי הרכבים, והאקזמפלר היותר שמור והמטופל יהיה לך מושלם.

פורסם
המתיחת פנים של הלאנטיס היתה בשנת 2002

לא חשוב השנתון- עדיף לו שנתון יותר גבוה אם נכנס בתקציב.

אני יכול לדרוש על רכב גם 5,000 מעל המחירון כיש אדם,שיבקש 5,000 מתחתיו וימכור שנתון גבוה יותר.מה עדיף ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בסוף נרכשה סיויק 98, מנוע 1.4 ידנית, ללא סאנרוף חחחח ;-)

מכאנית במצב נחמד, פנים שמור חיצוני פח אשפה אבל העיקר שתסע!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...