Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש טלפונים ניידים סיניים לקנות לאחי הקטן. הגעתי למסקנה שלהשקיע כמה אלפי שקלים על איזה מותג כמו גלקסי לילד בן 10 זה לא חכם וראיתי שיש המון טלפונים סיניים עם חומרה זהה לטלפונים החזקים של היום(G3S, אייפון 4S וכו') במחירים יחסית זולים של 600 שקל.

יש למישהו איזשהו ניסיון עם מכשירים מהסוג הזה? ראיתי המון ביקורות טובות על THL יש מישהו מכיר?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גרמתי לי להסמיק :-), תודה אבל עדיין קטונתי.

אשמח לעזור במה שאוכל, אבל הכיוון נכון, מתחת לMOTOG אין טעם ליקנות סמארטפון שהוא לא מסין, בטח שלא בארץ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הבעיה היחידה - אין לך מושג מה ה-SAR של המכשירים. אמנם אני ממש לא יודע מה משמעותו, אבל לילד לא הייתי רוכש משיר שאין שום מושג מה "רמת הקרינה" שלו.

לדעתי הטוב ביותר יהיה למצוא מכשיר של מישהו במשפחה ששדרג ונותר עם מכשיר תקין בן שנתיים-שלוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1

זו הסיבה שציינתי בסקירה שלי שזהו המכשיר היחיד בתקציב הנמוך שהייתי מוכן לתת לילד כי מדובר במכשיר מיצרן מסודר- להבדיל מאלפי מוצרי זבל ללא מיתוג שנימכרים בסין שאין לך מושג מי היצרן והאם ההמטען/סוללה לא היתפוצצו לך בפנים.

אפשר ליראות את המקומות שמוכרים את מוצרי החברה באירופה ובשאר המקומות:

http://www.ejiayu.com/en/Store.html

בחנות בגרמניה יש גם קישורים לכל מסמכי האישורים והבדיקות CE של המכשירים ועוצמות השידור(?)- לא ממש מבין במיסמכים האלה אבל מי שמכיר אולי זה יעזור:

http://jiayu.de/kundenservice/zertifikate.html

אז לפחות אפשר להיות רגועים שאם המכשירים שלהם נימכרים במדינות נוספות ברמה גמו גרמניה וכו' אז לפחות הם עמדו בבדיקות כלשהן ומותרים לשיווק.

בנוסף בסקירות רואים שיש מדבקה עם ערכי SAR על הקופסאות, אולי זה תלוי במדינות שהמכשיר נימכר בהם שמחויבות להציג נתונים הנ"ל, עוד לא יצא לי ליראות מכשיר מיצרן מסודר שערכי הSAR שלו חרגו מהתקן- צריך לימצוא שוב את המקורות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חפרתי קצת באתרים שהבאת ובעוד כמה אתרים - אין כל התיחסות ל-SAR. חשוד מאד.

גם המדבקות הבודדות שראיתי בתמונות היו כתובות סינית טהורה, ובתעודות הגרמניות (שלא ברור לי מי נתן אותן) אין התיחסות לנושא..

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כן גם אני לא מצאתי, אבל אפשר לישאול אותם בפייס.

להגיד לך להאמין לתוצאות-לא יודע, אבל כל מכשירי הMTK שתיראה פירסומי SAR עליהם יהיו במיגבלות התקן לפי מה שאני זוכר, בכל מיקרה לפי מה ניקבע רמת הפליטה של הSAR בין המכשירים השונים? אאל"ט המודם וכו' הכל מובנה בתוך הSOC- אז מה אמור להשפיעה על ערכים שונים בין מכשירי עם הSOC זהה?

ועוד משהה- זה טוב שאנחנו שמים דגש על הנתון הנ"ל אבל לא לישכוח שיש מקורות אחרים בסיבה הקרובה שפולטים עלינו קרינה גבוהה יותר-כמו הכתבה של כולבוטק למיטות החשמליות וטלפונים אלחוטיים ביתיים שהקרינה שלהם גבוהה הרבה יותר ואין עליהם שום בקרה אאל"ט.

בנוגע למיסמכי הCE- לפי האישורים עם ניבדקו ע"י https://phoenix-testlab.de/en/start

אין לי מושג מי הם בגרמניה, ככל הניראה חברה מקובלת.

ומה אומרים ערכים הנ"ל שבתמונה?

---.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

לא יודע בקשר לקרינה אבל בעבר היה לי cubot M6589 אני גנן אז נשבר לי המסך שלו אחרי שבועיים בערך והאפליקציה של המצלמה נעלמה פתאום.

ואז קניתי Haier W910 כבר שנה בערך הוא אצלי ואן לי שום בעיה יש לו מסך מוגן משבירה והוא מוגן מים{לא ניסיתי אבל בעבודה לפעמים אני נרטב והוא בסדר}

הcubot עלה לי בערך 1000ש"ח. והHaier עלה 510ש"ח לפני שנה בערך.

פורסם

חבל שפורום "פוקט" מת - כתבתי שם הרבה פעמים מה דעתי על ה-SAR. בכל מקרה - ההתיחסות שלי היא כמו למבחני NCAP: יש לבדיקות מגבלות קשות, אבל זה הנתון הטוב ביותר שיש בידי הצרכן כדי לקבל החלטות.

קרינה אלקטרומגנטית נמדדת ביחידות שונות, אחת מהן נקראת סיברט (Sievert) והיא אמורה להיות יחידה המכמתת את ההשפעה הביולוגית של הקרינה. הרי ה-SAR הוא בעצם יחידה פיזיקלית (הספק ליחידת משקל), אבל אינו מתחשב בהשפעה הביולוגית של קרינה בעלת מאפיינים שונים. המיטות החשמליות וכבלי החשמל בקיר מקרינים בתדר 50 הרץ, ואילו הטלפון הסלולרי בתדרים שבין 800 ל-2600 מה"צ. אלה חיות שונות לחלוטין (אם כי אף אחד לא ידוע אם בכלל יש לה משמעות ביולוגית). הטלפונים האלחוטיים הם צרה צרורה לכשעצמה - ככל הנראה מקרינים בהספקים הרבה יותר גבוהים מהסלולריים, אשר מפחיתים את הספקם ככל הניתן לפי הוראות מתחנת הבסיס.

פורסם

thl w8 נקנה לפני חצי שנה, אישתי מרוצה מאוד. עלה 900 כולל מע"מ ומס קניה.

פורסם

לי יש יHUAWEI HONOR2 כבר שנה וחצי עובד יפה מאד. עלה 1400 לא נעצר במכס.

לאמי הזמנתי THL W100 שבדיוק אתמול החלק התחתון של המסך הפסיק לעבוד, הזמנתי לו טאצ חדש. עלה 700 כולל מיסים.

היום במחשבה לאחור, הייתי מזמין לכל המשפחה סיניים

פורסם

אתה צודק,

מכשירים סיניים שווה ליקנות עד כ150$ בערך, מעל סכום הזה הMOTO G מומלץ, מעל מוטו G כבר מומלץ רק מכשירי דגל מבית המותגים הגדולים כמו ZTE NUBIA, לנובו,XIAOMI, חוואוי וכו' ולא מכשירים כמו THL ויצרנים קטנים אחרים וכו'.

• תוכן חדש...