Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות וברכות.

בשבועיים האחרונים יש לי בעיה קטנה, המכשיר כאילו מתנתק מהרשת ואי אפשר להתקשר אלי או לשלוח SMS.

יש קליטה מלאה לכאורה, אך מי שמנסה מקבל מיד מענה קולי.

כשאני מתקשר במצב זה, המכשיר "מתחבר מחדש"...אני מחייג רגיל ואחרי כמה שניות גם מקבל את כל ה-SMS-ים שפספסתי.

ממה שאני רואה, האינטרנט עצמו ממשיך לעבוד כרגיל.

יש למישהו ניסיון עם העניין? זה בטלפון? אצל HOT?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

פתרון :

GOLAN TELECOM או 012, אין מה לשבור את הראש HOT הופכים כל תשתית שהם נוגעים בה לגרועה.

אם בכל זאת תרצה להישאר בהוט- תנסה לבחור רשת ידנית , כך שהמכשיר לא ינסה לנדוד לרשתות אחרות, אמור למנוע את הניתוקים.

פורסם

עדכון :p

פשוט עברתי לגולן וזהו. נקווה לטוב. :)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

GOLAN TELECOM או 012, אין מה לשבור את הראש HOT הופכים כל תשתית שהם נוגעים בה לגרועה.

ממש לא חסיד של הוט, אבל על האינטרנט שלהם כמעט ואין לי תלונות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...