Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ילד, זו תגובתי האחרונה אליך, היות ואין לי רצון "לזבל" את השרשור.

הנורה שצילמת, זה של מסנן חלקיקים במנוע דיזל אם לא היה לך רצון לזבל את השרשור לא היית קופץ וכותב שאני העלתי את התמונה ועוד חצי מהשטויות שכתבת.

ונורת "בדוק מנוע" בגולף, היא כתומה ולא אדומה כפי שאתה טוען. על איזה גולף בדיוק אתה מדבר?

אני לא מבין למה אתה מתעקש לגרום נזק לפות"ש עם העצות הטיפשיות שלך לא ידעתי שחוות דעת שניה היא עצה טיפשית וגורמת נזק.

קודם כל אבחנת לו ש "הלך מנוע בעקבות מיספיירים " ואחר כך, אתה שולח אותו לתקן במוסך כללי. נראה לי ובדרך כלל זה עוד לא אבחנה בסך הכל כתבתי את מה שקרה לי, עוד לא שלחתי אף אחד לתקן שום דבר באף מקום זה בסדר.

שייתן לו, "רבע ממהצעה של צ'מפיון" כן רבע מ 350 ש"ח נו... גם אם תחפש בכל השרשור לא תמצא אחד שהזכיר משהו על רבע מחיר, בכל מקרה אהבתי את הציטוט שלא קיים.

ולא ההצעה המלאה של צ'מפיון, לא מעניינת אף אחד כי זה לא מה שביקשו ממנו.

מאחל לך רק בריאות.

צעיר, תפסיק להפציץ אותנו בדיאגנוסטיקה 'מקצועית' על מסך קריאה בפורומים בחו"ל.

כפי שכבר כתבתי בהודעות הקודמות אין מנורה נפרדת לממיר קטליטי במנועי בנזין. קיימת מנורה במנועי דיזל המצויידים במסנן חלקיקים DPF.

שום דבר ממה ש"הפצצתי" פה לא הובא מהאינטרנט אלא על בסיס מקרה שקרה לי באת רכישת שירוקו בעלת אותו מנוע, לעומת זאת אחרי שאמרת שאין כזו נורה והראו לך שיש כזו נורה, נראה שעשית איזה מחקרון קטן על מנורה נפרדת לממיר קטליטי במנועי דיזל.

דרך אגב זאת תמונה שצולמה היישר מספר הרכב של שירוקו:

628.jpeg

לפותח השרשור: אני שמח שהבעיה נפתרה.

סע בדרכים טובות.

Detailer.gif
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בחור, תלמד !

המנורה המופיעה בציור שצירפת אינה מצביעה על תקלה בממיר הקטליטי (זה הסבר או תיאור של מתרגם הספר מאנגלית לעם).

דרך אגב שים לב שהציור דומה למנוע ולא לממיר קטליטי.

המנורה הזו לפעמים נקראת MIL או Engine check או Onboard diagnosis או Electric On Board Diagnosis או

"תקלה במערכת הפליטה" ועוד...

כאשר המנורה נדלקת הדבר מצביע על תקלה במערכת להפחתת פליטת מזהמים לסביבה כלומר קיימת תקלה כולשהי במערכת שגורמת לעלייה בריכוז פליטת מזהמים לסביבה.

הציור שהוסיף אחד הגולשים עם תמונה של ממיר קטליטי הדבר מתייחס למנועי דיזל עם מסנן חלקיקים DPF.

תן קרדיט לאנשים עם קצת יותר ניסיון ממה שיש לך.

vw-dpf-warning-light.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
ברשותי פולו GTI שעברה 49K. אתמול לאחר נסיעה של כעשר דקות הרכב "לא סחב", כלומר נסע על 2500 סל"ד פחות או יותר, היום אבא שלי ניגש בבוקר למוסך, (לא נדלקה שום מנורה), הרכב חובר למחשב במוסך, המחשב הראה תקלה בטורבו. הוסבר לאבא שלי שהוא יכול לנסוע ברכב ושניגש בשלישי לתקן את הרכב.

אבא שלי נסע עם הרכב ובדרך הביתה נדלקה מנורה- תקלה בממיר קטליטי.

למישהו קרתה תקלה דומה?

עד היום קראתי פה עשרות תלונות על תקלות במנוע TSI, לא מצאתי תקלה דומה לשלי בחיפוש. מה בטוח זה שאף חד מבעלי VAG אינו חסין מתקלות.

יששששש לי אותה בעייה בדיוק!! איך תיקנת בסוווף בבקשששה זה דחוווף מאוד

פורסם

תעבור על השרשור ותקרא !!!

נ.ב. הוא כתב את התשובה בדף 2

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תעבור על השרשור ותקרא !!!

נ.ב. הוא כתב את התשובה בדף 2

תאמת שאניי החלפתי משאבת מים לפני שבוע! לפני שהבעייה הזאת של הטורים הופיעה! בשביל זה אני שואל? מה זה יכול להיות?

• תוכן חדש...