Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדשות לD3200

aribrukman007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם מה שאמרו לי בחנות.

עכשיו מצאתי אתר כלשהו שהיה כתוב שיש 3 גרסאות, אחת עם מנוע פוקוס, אחת בלי, ואחת מיוצבת עם מנוע פוקוס.

הבעיה תהיה לדעת מה זה מה, כי בחנות לא ידעו להגיד לי אם יש להם עם מנוע פוקוס או לא.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בחנות לא ידעו להגיד לי אם יש להם עם מנוע פוקוס או לא.

@שוט, שים אותה על הגוף ותראה אם היא מבצעת פיקוס אוטומאטי.

אגב, בניקון הר"ש של AF-S הן Autofocus Servo או "Silent Wave" (השם המסחרי למנוע הפיקוס השקט המובנה בעדשה ; אלו יתאימו לגופים ברמת הכניסה, כדוגמת ה 3200, ויאפשרו פוקוס אוטומאטי). AF-D הישנות יותר, דורשות מנוע בגוף המצלמה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ב-D3200 יש חיישן 24MP APS-C שבכדי להנות מהפוטנציאל שלו יש להשתמש באופטיקה איכותית.

אופטיקה שנראיתה טוב והספיקה לדור הישן של החיישנים סביב ה-12-16MP יכולה להראות לך פתאום הרבה פחות טוב וחד עם-24MP.

אם אתה רוצה לנצל את הכלי שלך בצורה הטובה ביותר אני ממליץ לך להתרחק מ-18-55 ומ-18-105 אלו עדשות קיט פלסטיות לחלוטין שאינן משקפות את יכולת החיישן האדירה שיש לך במצלמה.

כפי שציין אוראל 24-70 אינה מתאימה כל כך לשימוש כעדשה הכללית שמרותכת למצלמה מכיוון שאינה רחבה מספיק.

האפשרויות הטובות הן ניקון 16-85, 17-55 2.8, ועותק טוב של הטאמרון, או סיגמא 17-70.

אגב, אם אין לך עדיין 35mm 1.8DX של ניקון זה הזמן לצרף, עדשה סופר חדה וקלה, תהנה להסתובב איתה ומכיוון שהיא פריים, אם רק תרצה היא תלמד אותך לצלם טוב יותר, תהיה חייב לחשוב יותר להתייחס יותר לבניית הפריים קומפוזיציה נכונה זום עם הרגליים וכו'...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
@שוט, שים אותה על הגוף ותראה אם היא מבצעת פיקוס אוטומאטי.

אגב, בניקון הר"ש של AF-S הן Autofocus Servo או "Silent Wave" (השם המסחרי למנוע הפיקוס השקט המובנה בעדשה ; אלו יתאימו לגופים ברמת הכניסה, כדוגמת ה 3200, ויאפשרו פוקוס אוטומאטי). AF-D הישנות יותר, דורשות מנוע בגוף המצלמה.

זה לא ממש מדויק.

יש עדשות AF-D עם מנוע פוקוס כמו 28-70 ו80-200 F/2.8,

יש עדשות AF-G בלי מנוע פוקוס כמו 10.5 FISHEYE, כמו 28-80G ו70-300G, 28-100G ועוד.

G = בלי טבעת צמצם

D = מעבירה מרחק מהאובייקט המצולם למצלמה

זה הכול.

מעבר לכך מנוע פוקוס מובנה בטמרון מסומן כBIM.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה טועה.

ל 28-70 אין מנוע פיקוס, וגם לא ל 80-200.

אני לא, אם הייתי יכול לפגוש אותך במציאות גם הייתי מתערב על איתך על כסף.

רק כדי להוכיח את צדקתי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686547

http://www.photozone.de/nikon_ff/809-nikonafs287028fx

http://www.kenrockwell.com/nikon/80200afs.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Nikon_F_80-200mm_lens

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
מגניב, לא ידעתי שיצאה ל 80-200 גרסה משופצרת טרם דור ה VR הראשון.

בנוסף למנוע הפוקוס הייתה לה גם אופטיקה עדיפה על הדגם שניתן להשיג היום (הAF 80-200 F/2.8D).

נדיר להשיג כאלו. אם ניקון הייתה ממשיכה למכור אותה כנראה שה70-200VR לא הייתה מצליחה במיוחד.

פורסם

עדכון - בסוף הלכתי על הtamron 17-50, בינתיים לא יצא לי לצלם הרבה אבל המעט שצילמתי - פשוט מדהים.

כל כך שונה מהעדשת קיט שאין מילים בכלל.

והמחיר שלה פשוט מצחיק, סה״כ עלתה לי 1200 ש״ח.

וכבר הייתי בשוונג, אז גם קניתי חצובה למצלמה :lol:

פורסם

בחירה טובה,

תתחדש!

פורסם

כן, ההבדל בין הטמרון לקיט ענק, והמחיר אכן מצחיק.

חצובה... לא מצלם שומדבר שמצריך חצובה. לא רואה את עצמי לוקח חצובה בחיים.

אולי גורילה פד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תתחדש!

אחלה בחירה.

ובמחיר הזה, אני לא חושב שיש עוד עדשה שיכולה להתחרות איתה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
חצובה... לא מצלם שומדבר שמצריך חצובה. לא רואה את עצמי לוקח חצובה בחיים.

אולי גורילה פד.

לא מסכים, חצובה פותחת לך המון אופציות לצילום יצירתי - ציורי אור (Light Painting), כוכבים, זיקוקים, אופילו סתם תמונות שדורושות חשיפה קצת יותר ארוכה.

חצובה זה חתיכת סיוט, אתה צודק, להסחב איתה, איפה לשים אותה. אבל ברגע שאתה מבין כמה אופציות יש לך שלא תוכל להשיג בלעדיה, אתה מבין שהיא חלק בלתי נפרד מערכת צילום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...