Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר קבלתי הודעת SMS שכתוב בה: "נא לפנות למשרד עו"ד *** שלוחה *"

התקשרתי והפקידה טענה שהשלוחה תפוסה.

מעולם לא היה לי קשר עם המשרד הנ"ל.

מישהו מכיר תופעה כזו ?

פורסם

כנראה שזה אקיוטק, או החברה ש- "קנתה" מהם את החובות.

בכל מקרה, שלא תעז למסור פרטים! כנס לפייסבוק ומצא את הקבוצה שנפתחה לעזור לנפגעי אקיוטק.

פורסם

כנראה שזה הסיפור

זה משרד עו"ד (קראתי עליו באינטרנט) שטוען שהוא גובה חוב עבור שירות בידור שהייתי רשום אליו בשנת 2010-2011 והחוב עומד על 800 ש"ח

נתתי להם את המייל ואת הטלפון בבית לשלוח לי פקס שמוכיח שחתמתי.

למה לא לשלם את זה ולגמור את הסיפור?

פורסם

אין שום סיבה לתת לנוכלים האלו פרטים כלשהם.

לא צריך שישלחו פקס.

הם רוצים לשלוח חומר כתוב? שיתכבדו לברר את כתובת המגורים (על חשבונם) וישלחו דואר רשום (על חשבונם).

לא כל כך מהר פותחים הוצל"פ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא באמת יכול לדעת אם לפני 4 שנים שלחתי אסמס כזה או אחר גם אם זה היה בלי לדעת מה זה אומר.

השאלה:

אם אני אשלם את החוב הזה, אני אפטר מהם ?

פורסם

במקומך הייתי נזהר יכול להיות זאת שיטת מצליח. אם תשלם הפעם מי יודע אולי הם ינסו את השיטה עלייך עוד פעם. הרי בפעם הראשונה הם כן הצליחו.

פורסם
במקומך הייתי נזהר יכול להיות זאת שיטת מצליח. אם תשלם הפעם מי יודע אולי הם ינסו את השיטה עלייך עוד פעם. הרי בפעם הראשונה הם כן הצליחו.

יש קבוצת פייסבוק עם למעלה מ 8000 משתמשים והמון אנשים שטוענים שהם לא שילמו ולא מתכוונים לשלם.

פורסם

אם עכשיו אתה מוכן לשלם להם 800 ש"ח כדי להוריד אותם מהגב שלך בעבור משהו שלא בטוח שעשית...

האם יש לך ערבון כלשהו שלאחר התשלום הם אכן יירדו ממך או שיחכו עוד כמה שנים ויגידו אחר כך שאתה חייב להם פתאום 2000 ש"ח?

תצטרף לקבוצה הזאת בפייסבוק ותעקוב אחר העדכונים ותמתין, זוהי נוכלות לשמה בכל אופן ועניין. התיק כבר ממזמן הגיע למחלקת הונאות במחוז תל אביב

Confidence In Motion

פורסם

חברה שלי גם קיבלה מכתב התראה וSMS מהם והיא במקרה עורכת דין היא שלחה להם מכתב שבו רשום שהיא מעוניינת לקבל את החוזה וההסכם שחתמה עליו ורק אז היא תענה להם בהתאם, המכתב נשלח לפני שלושה חודשים ומאז הם לא הטרידו אותה (היא שלחה בדואר רשום+התקשרה לוודא שקיבלו את המכתב).

מבחינה משפטית אין להם כלום כי חתימה דיגיטלית לא תופסת תשלח להם מכתב בקשה למסמך ההסכם ויותר לא תשמע מהם.

• תוכן חדש...