Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים .

בעתיד הקרוב אמורה להגיע מאזדה 3 ספיריט 5ד' 2009.

המעבר אליה הוא מרנו מגאן II 2004 גם היא האצ'בק .

השאלה היא כזאת , מעבר להבדל של ההספקים , אני מניח שיהיה שינוי משמעותי בנושא אחיזת הכביש בעיקר בפניות, ולכן חשבתי לבצע מספר שינויים במאזדה .

למטרת שיפור האחיזה , רציתי להוסיף מוטות מייצבים בתא המנוע, העליון והתחתון ואולי במרכב האמצעי (היכן שהדוד)

השאלה היא כזאת , הם הדברים הללו יחשבו כשינוי מרכב ? או בפשוט אוכל לעבור איתם טסט בלי בעיה ?

אותה השאלה היא גם לגבי קיט יניקת אוויר (במטרה לפתוח מעט את המנוע)

תודה מראש לעונים ,יום מעולה

פורסם

הבעיה היא אחרת. מוטות גישור לא ישפיעו הרבה על ההתנהגות.

באותו הכסף, תחליף את האנטירול האחורי המקורי באחד עבה יותר ותמצא דרך להשיג יותר קמבר שלילי מקדימה (בעזרת צלחות שפיעה או בעזרת ברגים).

וצמיגים. אל תשכח צמיגים.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם ,

אני בעלים של מזדה 3 2008 ( ספיריט ) ,

המליצו לי בבקשה על מוסך לשנות את זוית הקמבר האחורי ?

זה יצריך כמובן החלפה של זרועות הקמבר (לזרועות קמבר מתכווננים או אולי יש זרועות קמבר קבועים עם הזוית הרצויה ( לא זוית יצרן) )

מי שהייתי אצלו עד עכשיו רוצה לחמם ולעקם לי הזרוע הקיימת ואני לא מסכים .

פורסם

זה דבר שדיי חוזר על עצמו,

מאזדה 3 או כל רכב אוטמוספרי לא כדי לשפר מבחינת מנוע,

לגבי יציבות אפשר לשים צמיגים איכותיים ,

או אם אתה ממש רוצה אפשר גם להנמיך את הרכב אבל זה פוגע בנוחות.

עדיף שתשאר עם המאזדה כמו שהיא.

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• תוכן חדש...