Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי לאחי הקטן רכב רנו מגאן קופה 2002 ונראה לי שעשיתי טעות רצינית.

הבחור שקניתי ממנו את הרכב עשה קומבינה בגיר בשביל שהוא יסע חלק כמה ימים והבנתי שהוא עשה הדבקה ללוחות או משהו כזה בשביל שלא נשים לב שהגיר מחליק בנסיעה.

בכל מצב אני צריך לעשות שיפוץ לגיר וביקשו ממני 3000 שקל כולל עבודה עם אחריות לשנה.

השאלה שלי היא כזאת האם כדאי על הדרך לעשות משאבת מים ורצועת טיימינג? וכמה אמור לעלות לי התענוג הזה פחות או יותר?

הרכב עם 240000 ק"מ , הבחור טוען שעשה טיימינג אבל אני לא סומך עליו בכלל אחריי מה שהוא עשה לי עם הגיר.

ועוד משהו קטן מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסילות לסאן רוף לרנו מגאן קופה 2002?

תודה על העזרה.

פורסם
טיימינג זה לא עבודה שעושים על הדרך כשמפרקים גיר אבל אם אתה לא בטוח מתי עשו טיימינג אז באמת כדאי לעשות

טיפול טיימינג זה כולל גם החלפת פילטרים כמו בטיפול 10000?

פורסם

גם לא, הטיפול כולל החלפת רצועה בלבד, לבחירתך אתה יכול להוסיף החלפת משאבת מים (מומלץ) והחלפת מותחנים (לדעתי מומלץ אבל בדרך כלל כמובן במידה ואתה סומך על המכונאי הוא בודק ומחליט אם צריך להחליף)

לגבי ההחלפה עצמה זה לא סיפור זול ומומלץ לבדוק אם יש תיעוד להחלפה קודמת ולבדוק אם הרצועה יבשה או סדוקה, בכל מקרה הייתי ממליץ ליישר קו לרכב הזה על הדרך עם שיפוץ הגיר כי בעלים שמקמבנים אותך כנראה שגם לא טיפלו ברכב הזה כמו שצריך.

תשפץ את הגיר, תבדוק מה המצב של הרצועה יחד עם מכונאי שאתה סומך עליו ואם צריך תחליף אותה, ותעשה טיפול "10000".

Miata ND2

פורסם (נערך)

חיפשתי גיר מיבוא דיברו איתי על 9000 ש"ח נראה לי מוגזם מאוד אני לא מבין גדול בדברים האלו , והבעיה עם גיר מפירוק זה שאתה לא יודע מה המצב שלו באמת.

בקיצור אני יכול להגיע פה לאיזה 5-6 אלף בשקט.

עריכה אחרונה על ידי idanv
פורסם

שווה לך אולי לעשות גיחה לאיזור המרכז עם הרכב (אם מצב הגיר מאפשר), וללכת לטפל אצל גבע או אורן שירותי רכב, הם מומלצים בפורום ונחשבים מומחים לצרפתיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תריץ חיפוש בפורום, תבין במי מדובר, וצור איתם קשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לדעתי עשיתה טעות . הרכב עבר 240 אלף על גיר מקורי? אם הייתה שואל בפורום היו אומרים לך כאן לא להיתקרב לגיר האוטמט של רנו בשנים האלה .

אני גם בעל מגאן קופה ידנית , מסילות לסאן רוף אפשר להשיג מפירוק או ממורשה במחיר הזוי .

פורסם

אין לי מושג אם זה הגיר המקורי ושלי היא אוט' וכן עשיתי טעות לצערי ועל טעויות משלמים ואני הולך לשלם מה אפשר לעשות....

פורסם

יש פה את ספי שמתעסק בגירים, חכה לתשובתו, אני סבור שיוכל לעזור לך.

• תוכן חדש...