Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני/מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל יעוץ לרכישת רכב חדש 2014 , חשוב לי בידוד רעשים, שהאוטו יסחב בעליות ולא יהיה עצלן, אמינות, צריכת דלק טובה ומסך מגע, התקציב הוא עד 110000 אלף ש"ח,

האמת שביצעתי כבר הזמנה לרנו קליאו החדשה 1.2 טורבו, אבל אני לא סגור על הקנייה בגלל תגובות שלא כל כך מחמיאות לרנו, אגב בנסיעת מבחן נתקלתי ברעשי רוח ניכרים, והאוטו קופצני בבורות קטנים.

פורסם

בדקתם את פיאסטה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע לבדוק בעצמכם,מה שרועש לאחד לא בהכרך רועש לשני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בהחלט יבדוק את הפיאסטה בנסיעת מבחן נקווה לטוב, השאלה אם שילמתי לקרסו תשלום על ההזמנה וזו הייתה עסקת טרייד אין ובדקו לי את האוטו שלי במכון בדיקה על חשבונם מעניין אם אני יקבל את התשלום של ההזמנה חזרה

פורסם

הרנו אכן מעט קשיחה וקופצנית אבל מתאימה היטב לשאר הדרישות שציינת. טוב, לגבי האמינות אני לא יכול להבטיח כלום אבל אני מניח שבשנים הקרובות יהיה בסדר (וגם ככה זה רכב חדש, יש אחריות).

יש לך סיבה אחת טובה לבטל את העסקה עם קרסו והיא קשורה לעבודה שבמקום אחר אפשר לקבל את אותו האוטו בפחות כסף. חוץ מזה, לא הייתי רוכש פיאסטה רובוטית כלקוח פרטי. תעשה קצת חיפוש בפורום על הגיר הרובוטי של הפיאסטה והפוקוס, תבין לבד למה לדעתי זאת אופציה טובה בליסינג אבל לא ברכישה כלקוח פרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במקרה של הקליאו המנוע והגיר כרגע לא משותפים לניסאן. זה נכון לדגמים אחרים, כמו הפלואנס 2 ליטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי את הקליאו לא בגרסת ה-1.2 אלא 0.9 (לא רציתי לוותר על גיר ידני, בטח לא בשביל תוספת של מעל 10 אלפי ש"ח) ככה שאני אוכל להתייחס לחסרונות של הרכב כפי שהוצגו למעלה.

ראשית אני חייב לציין שאני מאוד מרצה מהרכב שנמצא אצלי 3 חודשים וגמע קצת מעל 5000 ק"מ עד כה.

רעשי הרוח והקשיחות ברכב בהחלט קייימים, כשקונים רכב קטן צריך לקחת את זה בחשבון. כחסיד של נסיעות רגועות ושקטות וכמי שיצא לו לנהוג כמה עשרות אלפי קילומטרים על רכבי סלון גדולים כדוגמת אאודי A6, זה לא מציק יותר מידי והיתרונות בנוחות הישיבה וההנאה מהזריזות של הרכב מחפים על זה.

שדה הראיה מעט מוגבל בחלון האחורי, אבל בהחלט סביר. גם מקדימה אני לעיתים מתקשה להסתכל למעלה לרמזור בעת עמידה.

מעבר לזה הרכב לדעתי שווה כל שקל. אמינות זה משהו שלא נוכל לענות עליו כרגע, אבל אין סיבה שרכב מתוחזק כראוי לא יזדקן בכבוד.

פורסם

צביקה אמנם הרכב מוצע בהנחה של בערך 8000 ש״ח (אם נכלול אגרת רישוי וכדומה) אבל יש לקחת בחשבון שהרכב הוא יד ראשונה 0 ק״מ כלומר ירידה של כ 10 - 12 אחוז במקרה של מכירה או אפילו לפני במקרה של הפעלת ביטוח. ביחס לעסקה כזאת זאת לא נחשבת עסקה טובה שכן מלכתחילה אתה מפסיד בערכה יותר מההנחה.

פורסם

אני חושב שאתה פועל קצת הפוך, קודם מזמין ואחרי זה בודק מה האופציות (סוף מעשה מחשבה תחילה). אני מניח שייקחו לך דמי ביטול ובצדק כי הם מימנו את הבדיקה שלך אלא אם ההסכם אומר אחת. תראה אם בעסקה אחרת שתעשה עם סוכנות אחרת יסכימו לספוג את דמי הביטול במידה ויהיו לך ברנו.

פורסם

הזמנתי עוד נסיעת מבחן שבשביל שאני יהיה סגור על האוטו, מצד אחד הרכב מאוד מפתה יש לו איבזור ברמה מאוד גבוהה, והצורה גם מדליקה, פשוט לא היה לי בחיים רכב צרפתי ואני ממש פוחד ליפול איתו לא בא לי לראות מוסכים.

פורסם

הרנו של היום זה לא מה שהיה פעם,אתה יכול לראות כמה פלואנסים נוסעים על הדרך,ואנשים מרוצים.

• תוכן חדש...