Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר סכום כסף נמוך ממה שהתבקש

שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

נכנסו לי ברכב והביטוח שלי תבע את הביטוח של הנהג הפוגע,

תבענו עבור התשלום למוסך + שמאי + ירידת ערך של הרכב בסכום שיצא 10K בפועל בתביעה התקבל רק 6K יש מה לעשות במקרה הנ"ל?

תודה יום טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה רץ לתביעות קטנות.

תדבר עם הסוכן שלך.

יכול להיות שנקבע שיש לך אשמה תורמת ולכן קיבלת רק חלק מהסכום.

ויכול להיות גם שהחברת ביטוח של הפוגע סתם מנסה לעשות לך שיטת מצליח.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה רץ לתביעות קטנות.

תדבר עם הסוכן שלך.

יכול להיות שנקבע שיש לך אשמה תורמת ולכן קיבלת רק חלק מהסכום.

ויכול להיות גם שהחברת ביטוח של הפוגע סתם מנסה לעשות לך שיטת מצליח.

לא הייתי כלל ברכב בזמן התאונה, מדובר בתאונת חנייה. קשה לי להאמין שהם ישחקו על "אשמה תורמת" במקרה שלי :)

ככל הנראה מדובר בשיטת המצליח.

אני מהמר שהם לא רוצים לשלם את ירידת הערך.

עדין לא קיבלתי פירוט עבור מה הסכום שקיבלתי בפועל לעומת מה שתבעתי, אעדכן ברגע שהפירוט יתקבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להאמין שהם ישחקו על "אשמה תורמת" במקרה שלי :)

ככל הנראה מדובר בשיטת המצליח..

איו כזה דבר "שיטת מצליח", אף חברת ביטוח לא מקזזת לך תשלומים ובשורת הקיזוז מפרטים "שיטת מצליח" או "ניסינו".

האשם התורם הוא, הוא ה"מצליח" ואין לך שום סיבה להתקשות להאמין, אין לחברות האלה אלוהים.

לי קיזזו 25% כשרכב נכנס בי כשלא ציית לתמרור עצור.:?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה פעם מקרה שבו נהג לא ציית לתצרור עצור, ופגע ברכב אחר. השופט פסק [לא זוכר כמה אחוזים, לא הרבה] אשמה תורמת לרכב שנסע בכביש הבין עירוני, כי הוא לא נתן זכות קדימה לרכב הבא מימין, על תמרור העצור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איו כזה דבר "שיטת מצליח", אף חברת ביטוח לא מקזזת לך תשלומים ובשורת הקיזוז מפרטים "שיטת מצליח" או "ניסינו".

האשם התורם הוא, הוא ה"מצליח" ואין לך שום סיבה להתקשות להאמין, אין לחברות האלה אלוהים.

לי קיזזו 25% כשרכב נכנס בי כשלא ציית לתמרור עצור.:?

ומה עשית בתגובה לקיזוז?

היה פעם מקרה שבו נהג לא ציית לתצרור עצור, ופגע ברכב אחר. השופט פסק [לא זוכר כמה אחוזים, לא הרבה] אשמה תורמת לרכב שנסע בכביש הבין עירוני, כי הוא לא נתן זכות קדימה לרכב הבא מימין, על תמרור העצור.

אוקיי, אבל מדובר במקרה מעט שונה. במקרה שלי כלל לא הייתי נוכח ברכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלכתי לתביעות קטנות, חברת הביטוח לא טרחה להגיש כתב הגנה, לא טרחה להגיע לדיון ואני קיבלתי כל מה שרציתי במעמד צד אחד.

הבעיה שקיבלתי רק מה שרציתי ולא הצלחתי לשכנע את בית המשפט להטיל איזהשהוא קנס על חברת הביטוח וכל עוד הסנקציה היחידה שמופעלת הן "תחזיר לו את הכסף שלו", למה הם בכלל צריכים להפסיק על שיטת מצליח?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלכתי לתביעות קטנות, חברת הביטוח לא טרחה להגיש כתב הגנה, לא טרחה להגיע לדיון ואני קיבלתי כל מה שרציתי במעמד צד אחד.

הבעיה שקיבלתי רק מה שרציתי ולא הצלחתי לשכנע את בית המשפט להטיל איזהשהוא קנס על חברת הביטוח וכל עוד הסנקציה היחידה שמופעלת הן "תחזיר לו את הכסף שלו", למה הם בכלל צריכים להפסיק על שיטת מצליח?

תבעת את הביטוח או אישית את הבן אדם שפגע בך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלבל לנו במוח כאשר יהיה לך פרטים בדיוק עבור מה הורידו לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם שילמו את התשלום למוסך + שמאי במלוא. את ירידת הערך הם חתכו בחצי מהסכום.

הם רוצים דוח מתאונה קודמת בזמן שהרכב לא היה בבעלותי (כלל לא ידעתי שהייתה תאונה). הבנתי שמכיוון שהרכב לא היה בבעלותי בזמנו זה כלל לא משפיע על סכום התביעה. האם זה נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משפיע. הם רוצים דו"ח מכל תאונה שהייתה לרכב אי פעם, כדי לראות שלא היו ירידות ערך קודמות. דבר עם חברת הביטוח שלך שיעזרו לך להשיג את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הם ידעו שלרכב הייתה תאונה מפחיתת ערך ועדיין גבו ממך פוליסה במחיר מלא, התקדימים (בבתי המשפט) קובעים שהם יצתרכו לשלם את מלוא הפוליסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה הזה מי שצריך לשלם לו הוא לא זה שמבטח אותו. חברת הביטוח של הנהג הפוגע רוצה לשלם לו רק את החלק היחסי בירידת הערך שהיא אמורה לשלם. היא לא תצטרך להשלים לו כלום. לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...