Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מצלמה לרכב השלחתי את החוטים בתוך קורות הרכב אל מאחרי תא הכפפות, רציתי להוסיף שם מצת משני סיבות. האחת, שלא "יטיילו" לי חוטים ברכב, והשניה, שלא "יתפוס" לי את המצת.

ראיתי בפורום דעות סותרות לגבי חיבור המצת.

יש לי ברכב דיבורית (שמחוברת ככה"נ לחיבור מצת) מצאתי את החוטים שלה, ורציתי לחבר אליה את המצת הנוסף, אבל ראיתי בפורום שיש כאלו שמזהירים שצריך לשים פיוז נוסף.

מישהו יכול לעשות לי סדר?

תודה מראש

פורסם
פה תוכל למצוא מגוון פתרונות פשוטים ליישום של בקשתך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שהפתרון של מפצל 12V הוא מצויין, ואני משתמש באחד כזה (בשביל הטלפון ובשביל מצלמה).

אבל - מה זה המחירים השערורייתיים האלו של המפצלים לרכב?!?!?

90-150 ש"ח לאותם מפצלים שאפשר להשיג באיביי ב ------->>>> 13 ש"ח !!!!!! :evil:

פשוט לא יאומן החוצפה בארץ...

אני הזמנתי מאיביי את המפצל הזה:

http://www.ebay.com/itm/USB-Port-3-Way-Car-Cigarette-Lighter-Socket-Splitter-12V-Charger-Power-Adapter-/370948742218?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item565e449c4a

עובד מצויין כבר חצי שנה בלי שום בעיות.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

ראיתי ברמי לוי בנשר מפצל כמו שקניתי באיביי ב- 20 ש"ח (אני קניתי ב- 13 ש"ח). נראים חיצונית אותו דבר בדיוק.

פורסם (נערך)

תלוי כמה אתה רוצה להשקיע, אני לא הייתי משתמש במפצל, יש לי, ברכב שלי זה לא נוח.

השנאי (חיבור מצת) שבא עם המצלמה כל כך ארוך?

בדרך כלל זה בא עם כבל קצר.

לבנות נקודת חשמל חדשה זה לא מסובך.

אתה צריך לחווט חוטים מהנקודה הרצויה, אל החיבור של המצת, או לקחת חשמל מהפלוס של אחרי הסוויץ׳.

כאמור נניח ויש לך כבל עם שתי מוליכים, מספיק להריץ מוליך אחד לנקודת פלוס שלקחת, וכמובן אחרי שחיווטת לשים שם פיוז (רצוי שתקנה כבל עם בית פיוז מובנה, אתה צריך להכניס שם פיוז של 10A)

את הפיוז אתה שם כמה שיותר קרוב לנקודת הפלוס מהסוויץ׳, ככה שיגן לך על כל הקו.

המוליך השני אתה מחבר לנקודת אפס, לא בעיה למצוא, בדרך כלל זה בורג שמחובר לגוף מתכתי ברכב.

לקצה השני אתה מחבר בית מצת, רצוי שתקבע אותו טוב.

כמובן להשתמש במוליכים עבים, 1.5 ממ (כמו הכבל מאריך בבית).

בידוד מתכווץ עדיף על איזולירבנד.

וכמובן שיהיה כמה שיותר אסטטי ומוסתר.

בהצלחה, אין ולא תיהיה בעיה אם עובדים מקצועי.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

הזמנתי (באיביי) שנאי מ 12 וולט ל5 וולט שאמור לתת עד 3 אמפר.

אני בנייד אז לא יכול לצרף לינק.

מחברים את זה לקו חשמל (נתיך לא יזיק) ואפשר להוציא שקע דרך הפלסטיק או להחביא מאחורי הדשבורד/ בתוך התא כפפות.

לדעתי אמור להתאים למה שאתה מנסה לעשות.

פורסם

אותו דבר, רק ששלך מיועד להתקנה לדשבורד (חיבור עם ברגים ויצירת יציאת USB נגישה).

השני מיועד להתקנה נסתרת (תופס פחות מקום).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...