Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים לסלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עזרתכם בהתייעצות. מחפש לשמוע בסלון מוזיקה שקטה בעיקר עברית. מה עדיף? לשים רסיבר עם רמקולים בצדדים של הסלון או לקנות את העמדת עגינה לאייפון או רמקול אחר שיתן צליל סבבה ויתקשר עם האייפון. יש פתרון אחר? אני מחפש פתרון הכי זול שאפשר. תודה לכולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הכי זול. רמקולים של מחשב בגרסה של 2+1 שניים קטנים + סאב.

מקסימום 300-400שקל לסט סבבה חברות ממולצות MICROLAB ולחפש דגמים יקרים של לוגיטק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תראה רסיבר ורמקולים יתנו תוצאה טובה ויתממשקו בנוסף עם הטלוויזיה/מחשב, הרסיברים החדשים אפילו לא צריכים להיות מחוברים פיזית לאייפון עם כמה שזה פתרון מעולה מבחינת איכות זה גם הפתרון היקר יותר, לציוד חדש בסביבות ה 2.5k .

תחנות עגינה למינהם או סט רמקולים 2.1 או אפילו 5.1 יהיו זולים בהרבה ומתחילים באזור ה 250 ומעלה.

מה התקציב?

SCANSPEAK

פורסם

אני יכול לספר לך שיש לי בסלון מחשב שמחובר קבוע לרמקולים של קימבריג' אודיו 2.1 בניי 5 שנים לפחות. שהם עובדים 95% מהזמן.

הבת שלי שומעת יו טיוב שירי ילדים דרך זה. ואנחנו שומעים קלפים ועוד. סט שעלה סביב ה200-300 שקל.

מצד שני מחובר למחשב רסבר ימהה 5.1. הכולל 5 רמקולים גדולים + סאב שניתן לעשות מסיבה בבית. שעובד 5% מהזמן בעיקר במצב סרטים.

ולכן מצד אחד האופציה שנתתי לך בהתחלה מצויינת כי היא הכי זולה שיש. מצד שני זה גם נראה זול. (אין שלט ווליום)

ואז יש לך את האופציה של 6C או 7C של MICRO LAB שעולים כ 700-1000 שקל. שזה שני רמקולים מעולים =שווים למערכת פי5 מזה.

ואחרי זה מערכת רגילה (רסיבר +רמקולים. ) מחיר התחלתי לחדש 1500 שקל לפחות. יד שניה 1000 וצפונה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם (נערך)

התחנות עגינה או רמקולים מתאימים לאייפון עובד רק כאשר האייפון מונח בשקע עגינה? יש לי כיסוי שסיפור להוציא ולהכניס כל פעם . יש לתחנת עגינה חיבור USB? שווה להזמין מאיביי? אני מעדיף רמקול מינימלי בגודל עם איכות שמע טובה מאשר רסיבר ורמקולים האמת. ראיתי משהו שנקרא itamtam . המחיר שלו 399 $ . אני לא מחפש בסכומים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מצאתי גם את זה ב250 שקלים . מישהו התנסה ?jygu7yju.jpg

פורסם (נערך)

אתה מסרב לתת לנו את התקציב שלך ..

אתה צריך להבין של לכל רמקול של את המגבלות שלו.

רמקול בצורה האחרונה שנתת. אין שם מקום לאלמנט גדול, שזה אומר שאין לו יכולת לתת תדרים נמוכים יפים ומדוייקים.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

• תוכן חדש...