Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורים שלי עומדים בדילמה לפני רכישה של האוטו הנל , 112 אלף קילומטר ב 30 אלף ,

הדגם הוא של ה-2 ליטר המאובזר יותר בעל מנוע חזק יותר , העם זה קניה בטוחה ?

כלומר ידועות בעיות כרוניות לרכב ?

תודה

פורסם

אני גם מתחיל בחיפושים אחרי רכב,וזה אחד האופציות,בפורום לפי מה שאני זוכר לא ידוע משהו קריטי,כניראה כמו בכול רכב צרפתי החולשה זה הגיר AL4 עם השסתומי הלחץ,מעבר לזה כשביקרתי במוסך של סיטרואן,שאלנו את האחד העובדים לגבי הרכב,הוא דווקא אמר שאין משהו מיוחד,בניגוד לC4 פיקסו טורבו..

אבל זה התייחס למנוע ה1.6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע ה2 ליטר הוא מנוע ותיק בקונצרן ונחשב למנוע מאוד עמיד ואמין, כמובן בטיפול נכון.

לגבי שאר הרכב אין לי הרבה ידע. יש אומנם חברים שרכשו c4 אבל זה יחסית לא מזמן ולכן מהם אין עדיין תשובה חד משמעית. בכל מקרה לפי ההיסטוריה של הרכב- לא היו לו תקלות או בעיות.

פורסם
הורים שלי עומדים בדילמה לפני רכישה של האוטו הנל , 112 אלף קילומטר ב 30 אלף ,

הדגם הוא של ה-2 ליטר המאובזר יותר בעל מנוע חזק יותר , העם זה קניה בטוחה ?

כלומר ידועות בעיות כרוניות לרכב ?

תודה

מה הצרכים מהרכב?

שימו לב שהוא מטופל כמו שצריך , אמורים להיות פה לפחות 3 טיפולים ובנוסף החלפת טיימינג.

דבר מאוד חשוב - הרכב "בזכות" הגיר 4 הילוכים שלו, לא כל כך יעיל מבחינת חיסכון בדלק ובנסיעות עירוניות סביר להניח שעייפות הגיר באה לידי ביטוי וישנה נקישה במהלך הנסיעה.

שיעשו נ.מ. לפני שהם רוכשים כדי לראות שהגיר מתנהג בסדר

Confidence In Motion

פורסם

שנתון 2008 עלה לכביש בינואר , המוכר החליף טיימינג , שמנים , דיסקים והחליף למשהוא מזגן .. יש כמובן קבלות להכל וספר טיפולים .. ביום שישי אבא הולך לבחון את האוטו ואני יגיד לו שבמאת יבדוק עם אין תיקתוקים בגיר כי עם זה ה al4 במאת שמעתי שיש לו המון בעיות .. ולפי מה שהבנתי ממנו הוא החליף שמן גיר וזה מעלה לי נורה אדומה ..

פורסם

ב-2008 נפתרו רב הבעיות של הגיר הזה. למעט העובדה שיש לו רק 4 הילוכים, אני מאד אוהב את ההתנהגות שלו (כאחד שנוהג על ידני ביום-יום)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לגיר הייתה בעיה עם מרימי השסתומים. ברוב המוחלט של המכוניות מעל אמצע העשור הקודם, הבעיה נפתרה או טופלה במסגאת האחריות. עד 2008 כמעט ולא הופיעו התקלות (חפש בהיסטוריית הטיפולים של הרכב הספציפי)

פורסם

הרכב אמנם נסע לא מעט אבל באזור הממוצע של הנסועה. לא משהו חריג. המנוע מהכרות, חזק וטוב. אין איתו בעיות. הגיר קצת מיושן ורק עכשיו הם מכניסים את השישה הילוכים אבל סה"כ הרכב נותן תמורה טובה בטח שב30,000 לקבל כזה אוטו.

• תוכן חדש...