Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק נואשות להמלצה למקום שעושה דיטיילינג פנימי טוב באיזור חיפה. הרכב נקנה מחולה סכרת לפני אי אילו שנים ונשבר לי שההגה ופחות או יותר כל משטח אחר ברכב דביקים למגע. אני צריך מישהו שיפרק לאוטו את הצורה וינקה ה-כ-ל כך שלא ישאר זכר לדביקיות.

אני מכיר את דורשיין באיזור המפרץ ושמעתי אליהם ביקורות לכאן ולכאן. מישהו מכיר מקומות נוספים?

*חיפוש העלה שרשורים לא מאוד רלוונטיים.

שלכם, מתוסכל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

האם מדובר על רק פלסטיקים דביקים או גם מושבים ובדים ?

פלסטיק מאוד קל לנקות באמצעות APC מושבים כבר כדאי גם שואב רטוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הכל. את הפלסטיקים ניקיתי כבר עשרות פעמים, הבעיה היא שכל האוטו ספוג בפיכסה הזאת והמזגן שואב את זה ומחזיר חזרה להגה ולפלסטיקים. אני צריך פתרון סופי. פעם אחת לנקות הכל כמו שצריך ולסיים עם זה לתמיד.

פורסם

איך ניסת לנקות ?

אני לא יודע על מה מדובר אבל אני מאמין שזה ירד עם APC.

לדעתי אתה יכול גם לנקות בבית עם החומרים המתאימים, אם לא תצליח נסה לדבר עם סטס מקאר ווש הוא נמצא ברחוב הבונים החופשיים 8, 057-8696476 (אני לא בטוח ב-100% שהוא עושה דיטיילינג פנימי אבל הוא בטוח יוכל לייעץ לך מה לעשות).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סטס עושה דיטיילינג פנימי, ראיתי אצלו רכבים מפורקים לחלוטין. בלי כסאות, בלי משענות יד, בלי כלום. הוא מגיע לרמה מאוד גבוהה לניקוי.

אם אתה מפחד שיפרקו לך דברים, אתה יכול להגיד לו את זה, והם לא יגעו בכלום.

בכלל, בגדול, כל דבר שאתה רוצה שהוא יעשה, אתה יכול פשוט לבקש, והוא יגיד לך אם אפשר או לא ואם יש הבדל בתשלום.

הוא עשה לי פוליש לאוטו (ללא ניקוי פנימי) ואני מבסוט עד השמיים מהתוצאה. ניקוי פנימי לא עשיתי אצלו כי אני עושה לבד, אבל מהדברים שראיתי שם, הוא עושה אחלה עבודות! ממליץ לגשת אליו ולדבר איתו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

להיפך, אני רוצה שיפרקו הכל. כל הרכב מלא בג'יפה הזאת ואני צריך לנקוט בצעדים דרסטיים כדי להיפטר מזה.

עריכה: דיברתי עם סטס, קבענו לשבוע הבא. אני אגיע אליו במהלך השבוע לקבל הצעה לגבי משך זמן העבודה והעלות. אחזור לעדכן.

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם

אגב הוא גם חבר פורום וקורא פה לפעמים. אפילו הגיע למפגש הדיטיילינג שקיימנו פה ב22 לפברואר. הבן אדם עם לב זהב.

בהצלחה ובאמת אל תשכח לעדכן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...