Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הלך לי טוויטר אחד של סט I HENERGI XL ואני מחפש להתאים טוויטרים חדשים רק חזקים יותר ואמידים יותר .

ראיתי שיש אמון טוויטרים טיטניום באיביי של כל מיניי חברות השאלה עם זה יתאים לקרוס של הHERTZ ולא יהיה בעיה,? ואיך הטוויטרים האלה בעיקרון אני קונה חתול בשק ..

http://www.ebay.com/itm/COPPIA-TWEETER-MASTER-AUDIO-TTS400-TWEETER-SPL-TITANIUM-SUPER-BULLET-TWEETER-/110950693650?pt=Altoparlanti_e_Subwoofer&hash=item19d52d3b12

יש גם את סדרת הST של HRTZ השאלה שוב עם זה יתאים לקרוסאובר שלי .

http://www.ebay.com/itm/COPPIA-TWEETER-HERTZ-ST-44-TWEETER-SPL-SUPER-BULLET-TWEETER-/121210602155?pt=Altoparlanti_e_Subwoofer&hash=item1c38b702ab

פורסם

היה לי לניסיון קצר את הפיניר ts b350, מאד דומים למה שהעלת.

היו חדים/בהירים בצורה בלתי רגילה, יש כמה חברי פורום שהצליחו להשתלט על טוויטרים כאלה וזה עובד יפה אצלהם (היו מפגשי צפון עם ארבעה סטאפים שהיו עם טוויטר בולט, גם sq, גם spl, וגם משהו באמצע)

אבל הטוויטרים האלה צריכים הרבה מניפולציות מבחינת הקרוס (חיתוך, סלופ והנחתה נכונים), קשה לי להאמין שזה יהיה אפילו סביר עם קרוס סטנדרטי.

בכל אופן לרוב מדובר באלמנטים שצריכים לעבוד במקביל עם מידרינג, אבל לא מחייב, ורצוי מאד בחיבור אקטיבי.

SCANSPEAK

פורסם

הבעיה שהטוויטר שנתת מתחיל מ3500 בחיתוך והקרוס שלי חותך ב2500 כך שזה מסוכן לא? יש את הst44 שחותך ב2500 השאלה כמה זה קריטי כל החיתוכים האלו ?׳

פורסם

חיתוך הטויטר אשר מצויין על קרוס, מתייחס לטויטר מסויים אשר צריך לעבוד אם קרוס הזה, חישוב של תדר נעשה ע"י התיחסות להתנגדות והשראות של אותו טויטר, כאשר אתה מחליף טויטר, אתה לא יודע איך תהייה התנהגות שלו על אותו קרוס, כי השראות והתנגדות שונה. לכן במצב כזה או לקנות טויטר להסט הזה או לעבוד אקטיבי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אם הסט מחור דרךקרוס א אין לך שליטה על איפה נחתך הטוויטר.

מסוכן? לעבור באדום זה מסוכן, זה סתם לא בריא לאלמנט ובנוסף הוא לא ישמע טוב עם חיתוך לא מתאים.

מה שנתתי כדוגמה אכן מתחיל ב 3.5khz, אבל על גבול הבלתי סביל (לדעתי, ולטעמי), עוד הרבה לפני.

מה גם שיש את עניין הסלופ שאין לך שליטה עליו, ועניין ההנחתה (שוב אין לך שליטה) שהיא מאד חשובה באלמנטים כאלה, אחרת תשמע רק טוויטר.

לדעתי לא שווה לך אפילו לנסות, ניחא אם היה לך סט שלושה חלקים פאסיבי (עם קרוס שלושה חלקים, שם החיתוך לרוב יותר מתאים לאלמנטים כאלה), או סטאפ אקטיבי.

קח בשבון שההתקנה שלהם בעייתית (גדולים וכבדים מאד), ושיש סיכוי גדול שלא תאהב אותם בכלל, וכמו שציינתי לפני יש כמה סטאפים כאלה תנסה לשמוע, רק קח בחשבון שהם מחוברים בתצורה אקטיבית ועברו המון מניפולציות בשביל להשמע טוב, קשה לי להאמין שיעבוד יפה על קרוס.

SCANSPEAK

פורסם

שלחתי הודעה לחברה כדי לדעת במדויק עם אני יכול לחבר את הטוויטרים האלה לקרוסאובר שלי . הם יודעים הכי טוב . הקרוס שלי חותך ב2.5 הטוויטר הזה גם כן 2.5 אז איפה הבעיה אני לא מבין. ומזה סלופ?, בקשר לזה שאני ישמע רק טוויטר כן אני מחפש לשמוע גם טוויטר כי יש לי DC LEVEL 4XL 15 וכשהוא דופק לא שומעים טוויטרים בכלל

פורסם

זאת הבעייה שאתה לא מבין. קרוס חותך את טויטר לא רק הודות לרכיבים שיש על בקרוב, גם בהתחשב בנתונים של טויטר. ונתונים פה לא יהיו זהים. מבחינת חברה אני חושב שהם ימליצו לך על טויטר שלהם יהיו צודקים. או לעבוד אקטיבי

פורסם

הקבל שהוא מגיע איתו זה קרוס מסדר ראשון שנועד להגן על הטוויטר, לעבוד זה יעבוד, אם זה יהיה שווה משהו?

אני בספק.

SCANSPEAK

פורסם

+1 , קבל זה בעצם קרוס אובר הכי פשוט ( HPF). טוויטר הזה עם קבל כדי לחבר פסיבי אותו ולא לחבר לקרוס שיש לך.

אני אמרתי מהתחלה, לערבב לכיבים רצוי בעבודה אקטיבית בלבד.

או בניית קרוב קאסטום.

או לקנות טויטרים מקוריים של הסט.

• תוכן חדש...