Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

שמי ארנן, אני רוצה לקנות מיצ'ובישי לנסר INVITE 2010 משלמה SIXT. היום הלכתי עם אבי לעשות את בדיקת הקנייה וראינו כמה דברים שלא היו בבדיקה הקיימת שלהם. אני לא כל-כל מבין בנתונים שנתנו התוצאות של הבדיקה ולכן לא יודע אם הם חשובים או לא כדי להתקדם עם הקנייה, וזה קצת מפחיד. הבוחן אמר לנו שחסר שמן במנוע ושהצינור היה יבש. הרכב עבר טיפול אחרון של 60000 ק"מ באפריל 2013 ולא נוסע מנובמבר. המונה מראה היום 74819 ק"מ.

האם אתם יכולים לעזור לי? מצורפת למטה התוצאה של הבדיקה:

Scan.jpg

תודה רבה מראש!

ארנן

פורסם

יש לך פה קצוות שילדה,לדעתי ברכב יחסית חדש כדי לחפש כזה שלא היה מעורב בתאונה כזאת.

במיוחד שלא חסר לנסרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרכב פגיעת שלדה, והוא עבר תאונה די משמעותית מקדימה - חפש רכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מצליח להבין איך נזק מסוג זה של תאונה עם פגיעה בשילדה מוגדר כליקוי בעל משמעות נמוכה.

לא סתם הרכב עומד כבר חצי שנה. הוא לא שווה קניה!

רכב מוזנח שדורש טיפול,תושבות וצמיגים. כ״כ אופייני לחברות הליסינג ובמיוחד לשלמה סיקסט.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קודם כל אני חייב להגיד לך כל הכבוד על כך שלקחת את הרכב למכון בדיקה מטעמך ולא הסתמכת על תוצאת הבדיקה מטעם שלמה סיקסט!!! :mm_yeah:

כמה שאלות:

1. האם בשלמה סיקסט אמרו לך שהרכב עבר תאונה עם פגיעה בקורות מקדימה? היום יש חוק גילוי נעות שמחייב אותם לעשות זאת.

2. האם הפגיעה בקורות הופיעה בתוצאת בדיקה שהציגו לך? אשמח אם תוכל לעלות את ממצאי הבדיקה של שלמה סיקסט לכאן כדי ללמוד על ההבדלים.

פורסם

אני לא מצליח להבין איך מפגיעה בקצות השלדה ומעיכה בדופן תא המנוע הגעתם לתאונה די משמעותית?

באמת אשמח אם תאירו את עיניי.

פורסם

בוא תחשוב באיזו עוצמה צריכה להיות מכה,וכמה מכלולים אחרים היא צריכה לעבור בדרך כדי להגיע לקצוות השלדה.

זו יותר מסתם תאונה של החלפת טמבון.

בנוסף מעיכה בתא המנוע יכולה להעיד גם על נזק מכני שהרכב עבר, יתכן ומשהו בתא מנוע זז וגרם למעיכה הזו.

למה לך לקנות כזה רכב?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמעט כל רכב שיוצר ב 10 השנים האחרונות שיעבור פגיעה צידית במהירות לא גבוהה (מתחת לסף פתיחת כריות אויר) בטמבון ו/או פגיעת חזית בפנס יקבל עיוות בקצה השלדה (קורת האורך), אין מה לעשות, ככה הרכבים בנויים (ספיגת אנרגיה).

לגופו של עניין, הרכב הספציפי לא במצב כל כל גרוע ותמורת המחיר הנכון זאת יכולה להיות עסקה לא רעה. לדעתי.

להבדיל מהבדיקה שהועלתה פה לפני כמה ימים של רכב עם ריתוכים/כיפופים בעמודים וסף תחתון שזה כבר פגיעה רצינית שכריות אויר צריכות היו להפתח והרכב היה צריך להיות מורד מהכביש.

פורסם

תאונה רצינית? לא בטוח בכלל אבל בטוח עבר תאונה בחזית שלו זה ברור.

מעבר לכך נראה שצריך להחליף שם תושבות מנוע ותושבת גיר

מעבר לכך שמן תמסורת כהה יכול גם להצביע על טיפול שמנים לקוי או שפשוט הרבה זמן לא נגעו בשמן גיר

תוסיף לזה שאמנם בלנסר אין רצועת טיימינג אלא יש שרשרת אבל צריך לעשות לה מתיחה פעם בכמה שנים - 4 או 5 אני לא בטוח ונדמה לי שזה בכל 100KKM - הרכב עדיין לא הגיע לשם אבל כבר מתקרב.

אם הרכב נראה טוב ונוסע טוב - הייתי לוקח אותו למוסך מורשה, מבקש הצעה ליישור קו ומוריד את זה ממחירון הרכב + מוריד עוד 10 אחוז ממחיר הרכב על כך שעבר תאונה ויש לו קצה שלדה.

אחרת - חפש אקסמפלר טוב יותר שבאמת שווה את הכסף.

סה"כ רכב חביב למדי - נוח לנהיגה, רך מאוד בתוך העיר וכשמגיעים איתו למהירות שיוט העובדה שהוא מאיץ לאט כבר לא משנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...