Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30-CW

ilan73d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום - יש ברשותי קיה ריו 2008 יד 3 (מחירון ביד 2 משוקלל 34700 שח)- בטוח שלא מקבלים מחיר כזה היום אני מעוניין להחליף ליונדאי I-30-CW שנת 2011 (מחירון ביד 2 משוקלל בערך 70000 שח) הציעו לי בטרייד אין להוסיף 32000 שח האם זה משתלם לי? תודה

פורסם

אף חברה שמכבדת את עצמה לא עובדת עם מחירון יד 2. תכנס ללוי יצחק, תשקלל את הנתונים של שני הרכבים ותראה מה ההפרש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בדקתי ביצחק לוי ויצא לי שאחרי שקלול על קיה יוצא 33000 (האם בכלל משלמים מחיר כזה?) והיונדאי יצא 73000 שח (האם קונים במחיר הזה הליסינג) אז האם כדאי ושווה להוסיף את הסכום ולעשות טריידאין? תודה

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, 33 אלף ששווה הרכב שלך ועוד 32 אלף שאתה מוסיף זה 65 אלף ש"ח כשהמחירון 73 אלף.

אני לא יודעת מה מחיר השוק של הרכב, תבדוק שלא מדובר ברכב השכרה, ק"מ גבוה מידי, רכב אחרי תאונות, אל תוותר על בדיקה מטעמך.

אתה מקבל אחריות על הרכב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מדובר ברכב ליסינג קמ נמוך יחסית

אבל השאלה מי ישלם על הקיה מחיר משוקלל???

והשאלה השנייה כמה נמכר היונדאי

תודה

פורסם

זה באמת נשמע טוב מדי, על ריו 2008 (עם עבר ליסינג אני מניח) בטרייד אין היום הגיוני שיציעו סביב 25K.

פורסם

לאחר כל הבירורים שעשיתי הנתונים הם

טרייד אין על מקיה ריו ליונדאי בתוספת מחיר 32000 ש״ח אבל...

מדובר על שני הצעות , יונדאי שנת 2010 מליסינג עם 95000 קמ או

יונדאי 2011 מהשכרה עם 90000 קמ

בשניהם אותה תוספת מחיר בטריידאין

אז מה עדיף לדעתכם 2010 ליסינג או 2011 השכרה

שני המכוניות ללא תאונות במצב מצויין

תודה

פורסם

כמה אתה נוסע בשנה?

בגדול הייתי הולך על החדשה יותר רק כי אני לא מפחד מרכבים יוצאי השכרה.

הרכבים לאחר מתיחת פנים? יש סאן רוף? פנסי ערפל קדמי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא נוסע הרבה בכלל - אוטו לאישתי וקצת ולסידורים יש סאןרוף ונראה ממש חדש מה לדעתכם עדיף? תודה

פורסם

באופן כללי, ה2010 נשמע לי יותר טוב. ממוצע ק"מ נמוך יותר, יוצא ליסינג אולי יהיה במצב יותר טוב מיוצא השכרה, אולי גם יותר סחיר בעתיד.

אבל, ואבל גדול, מה חודש עליה לכביש של הרכב משנת 2010?

כי אם הוא סיים את חוזה הליסינג שלו נגיד במרץ 2013, אז הוא עומד כבר שנה במגרש, לא בדיוק הדבר הכי מומלץ לרכב, מנגד, אם הוא עלה באוקטובר-נובמבר, המצב יותר טוב. לשיקולך.

כמו שכבר אמרתי קודם, אני מזכירה לך שוב, אל תוותר על בדיקה מטעמך. הרבה חברות ליסינג\טרייד אין יציגו בפנייך בדיקה נקיה וכמעט מושלמת, אבל בפועל, היא לא תמיד משקפת את מצב הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...