Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בטיפול במוסך מורשה עם הפוקוס 2005 שלי ובדיקה ממוחשבת העלתה שנשם צינורית המנוע פגום (נסדק או נקרע).

הבדיקה נעשתה ביוזמתי כיוון שיש רעידות ברכב בטורים נמוכים והנשם הוא ככל הנראה הסיבה אבל העלות הייתה כ-350 ש"ח שהיו אמורים להתווסף לעוד משהו כמו 800 ש"ח שגם ככה השארתי שם.

בדיקה קצרה בגוגל העלתה שאפשר לקנות את החלק (ראיתי שבאיביי אפשר להשיג אותו ב-80 ש"ח) ולבצע החלפה לבד.

משהו יודע להגיד לי איפה בדיוק החלק הזה ממוקם וכמה מסובך (או לא מסובך) יהיה לי להחליף אותו לבד?

תודה רבה

פורסם

זה אמור להיות בחלק העליון של המנוע .צינורות מגומי. תחפש צינור שיוצא מהמכסה שסתומים ותעקוב עד שתגיע לצינורות.

אם זה כמו בפיאסטה אז יש 4 צינורות או חמש שמתחברים ע"י מחבר פלסטיק עם 4 יציאות . ברגע שתזהה תחפש צינור סדוק .בנוסף אתה יכול לרסס ספריי קרבורטור ולראות מתי הטורים עולים וככה לזהות את המקור. אחרי זיהית את הצינור הדפוק קח אותו כמעט לכל חנות חלקי חילוף שיחתכו לך צינור חדש(משוריין).

אל תחשוב לחפש בפורד המחיר הזוי.

פורסם

הצינור מתחבר מתחת לסעפת היניקה מצד שמאל של המצערת, הגישה אליו קצת קשה, אבל מחליפים אותו מבלי לפרק שום דבר מסביב.

הצינור בצורה של האות ר', צינור נשם כזה תחליפי עולה 70ש"ח.

פורסם

במוסך הראו לי את החלק הבא ואמרו לי שהוא החלק התקול:

$_12.JPG

אני מאוחר יותר אנסה לחפש אותו מתחת למכסה המנוע.

אם לא אצליח אני אעלה לפה תמונה.

תודה רבה

פורסם (נערך)

נכון אצלך זה הדגם הישן ולכן הצינור הוא T בחדשות יותר הצינור בצורת ר'

בכל מקרה בחנות לחלקי חילוף תוכל למצוא את הצינור הזה בפחות מחצי מחיר של מורשה.

קצת קשה להתקין את הצינור הזה כי הגישה לא נוחה, אני מציע לך לחמם את קצוות הצינור עם מים רותחים, ותמרח מעט גריז בקצוות.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

אפשר גם לקנות צינור נשם לפי מטר ולהתחבר לT .זה מה שעשיתי אצלי לפני כמה שנים .עובד עד היום ללא בעיות. תראה מה ההפרש במחיר אם זה שווה .בזמנו קניתי מטר בעשרות שקלים בודדים.

• תוכן חדש...