Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה חמוד , כל עוד נפטרת מטאסות זה כבר מצווה .

היו חישוקים מקוריים של החברה אבל עשיתי טעות ונתתי לאחותי להחנות את הרכב

שני החישוקים בצד הנהג נשרטו ונפגמו מהמדרכה אז הייתי חייב להחליף

seat mii 5 doors

חיה רעה =]:evil:

פורסם

כל עוד זה ג'אנט ולא טאסה, כבר התקדמות מבורכת.

אהבתי את השילוב, היה עדיף אם יכולת להגדיל קצת.

חבר'ה מי שמפרסם תמונות ומבקש חוות דעת לא מצפה לקבל רק מחיאות כפיים ופירגונים. כל חבר בפורום יכול לתת חוות דעת בלי לפחד שסיוויק יבוא ויסתום לו ת'פה.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
אם אין לך משהו טוב להגיד, אז אל תגיד כלום, אבל למה סתם לבאס בנאדם? לא ניראה לך יפה שתוק ואל תגיב.

זה לא שהוא עשה עכשיו איזה פרוייקט לא מוצלח, ואתה מגיב לו ומסביר לו מה הטעות שלו, זה כולה גאנטים לכל אחד יש טעם שונה.

למה שתאמר לו לשתוק על כך שהביע את דעתו? לא כל הדעות חייבות להיות חיוביות.

בזמן האחרון אתה מתנצח ביותר מדי אנשים פה.

לנושא, אני בעד החישוקים אבל נגד המדבקה הזו.

זה אמנם מגיע מקורי, אבל איזה משפט נרקיסיסטי.

תתחדש.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

פות"ש כל הכבוד לך שאתה יודע לקבל ביקורות לטוב לרע, זאת מטרת הפורום.

אני אישית אהבתי את השילוב, בעיניי, הג'אנטים מוסיפים ללוק של "צעצוע" שיש לו (במובן הטוב של המילה).

תתחדש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני גם בצד שחושב שהחישוקים יפים. לדעתי בחרת טוב. הם לא צעקניים מידי ולא "אילמים". מה שנקרא, סולידי. סחתיין.

civic07, כרגיל, תגובה מטומטמת. להזכירך, גם בשרשור שלך היו אנשים שאמרו לך שהג'אנטים שלך יפים והיו כאלה שאמרו שהם לא יפים. אתה בעצמך אמרת שמה שחשוב זה ש*אתה* אוהב את זה, בתור בעל הרכב. אבל כמובן שכאשר מדובר על מישהו שבא לך לצאת עליו, הכל כשר ולא זוכרים שום דבר אחר.

lieden, דווקא צ'יפופו פירגן לי מאוד יפה בשרשור שלי שנקרא "שבת פינוק לפונטו איבו".

אגב, אמנם היום כבר יצא לי להכיר את צ'יפופו באופן אישי (אחלה גבר דרך אגב), אבל אז עוד היינו סתם עוד כינוי בפורום, כך שגם אי אפשר לטעון ל"יד רוחצת יד".

בקיצור, גם אתה, צריך ללמוד לפרגן, ולהסתכל בראי לפני שאתה מסתכל בחלון.

גם אני חוטא בזה לפעמים, אבל זה עדיין לא לעניין.

פות"ש, קיבלת ביקורת בצורה יפה. כל אחד ודעתו שלו, ואכן, מה שקובע ומה שחשוב הוא בעל הרכב.

בעל המאה הוא בעל הדעה.

ערב טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...