Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אשמח להמלצה כיצד לפעול.

עד היום היה מחובר באופן קבוע למסך מחשב נייד (ללא בטריה) דרך יציאת HD וחיבור סאונד דרך BT למקרן קול, מקלדת ועכבר אלחוטיים כמובן.

המחשב ישב סגור במזנון בסלון וכל הכבלים עברו מאחור לחשמל ולמסך.

לצערי הבולדוג החליט שממש בא לו לנשנש משהו, אז הוא פתח את הדלת של המזנון וכירסם לו להנאתו את המחשב, בקיצור- צריך לקנות חדש.

חשבתי כבר אולי לבנות TV-PC ושיהיה יותר נוח לשימוש ויתפוס פחות מקום.

שימוש:

מחשב דולק 24/7 (חייב מחשב שקט)

צפייה ביו טיוב, גלישה בפורום, צריבת דיסקים ועבודה על מיילים ואקסל.

יש לציין שזהו המחשב היחידי בבית לתקופה הקרובה (החזרתי את הנייד של העבודה)

לא משחק עם המחשב ואין עליו שימוש כבד בתוכנות כגון פוטושופ וכדומה, מקסימום בניית מצגות בפאוור פוינט.

דרישות חובה:

מחשב שרץ מהר (שמעתי על SSD או משהו כזה) מעבד I3

יציאת HDMIּ+BT

קליטה חזקה של רשתות WIFI.

500GB זיכרון לפחות.

צורב דיסקים+4 כניסות USB לפחות.

שקט גם כאשר מתחמם.

יש לי אפשרות לקנות שלל דגמים של מחשבים ניידים עם מעבד I3 באיזור ה1200-1500 והייתי שמח לחסוך קצת, האם בניית מחשב נייח לפי המפרט שלי (תזכורת-לא צריך מסך) יכולה לצאת זולה יותר?

לעזרתכם המסורה אודה!

פורסם (נערך)

יש עכשיו טרנד חדש של מחשבי מיני

http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-BRIX-GB-BXi5-4200-Ultra-Compact-Mini-Barebone-PC-w-Intel-Core-i5-4200U-/111264780818?pt=Desktop_PCs&hash=item19e7e5d212

עריכה:

עוד אחד

http://www.ebay.com/itm/Intel-D34010WYK-NUC-Kit-Core-i3-4010U-Haswell-BOXD34010WYK1-/251444747474?pt=Desktop_PCs&hash=item3a8b465cd2

חפש לפי הדגם יש בחנויות בארץ גם.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

תודה רבה,

אבל זה יוצא יקר מקניית מחשב נייד בעל אותו מפרט +- (איך זה הגיוני?)

כמו כן אין להם צורב...

פורסם

אבל הנייד יכול להיות דו שימושי עבורו - גם כמחשב נייח וגם כנייד.

מצד שני אני תמיד נוטה להעדיף בתחום הזה מחשב ייעודי. אצלי לעולם נייד לא יחליף נייח.

אני לא מצליח להכנס כרגע לאתר של KSP. בכל מקרה אני לא מכיר שום מחשב I3 נייד, או נייח, ב1200-1500₪ שיש לו SSD, ואפילו בנפח קטן (ובטח לא בנפח סביר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה יכול להסתכל על זה.

בערך 2000 שקל,

עםHDMI,DVI,כרשת אלחוטי וחוטי, וכרטיס קול עם תמיכה ב 7.1

Untitled.png

פורסם

אולי שווה ליקנות כונן של SSHD- כונן טרה משולב עם פלאש 8GB בשביל להינות משתי העולמות (בעיקר פתיחת חלונות/תוכנות בזמן תגובה של SSD).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...