Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות קומפוננטים בזול ל206, בינתיים הם לא יוגברו עד שאני ימצא איזה מגבר 4 יציאות נורמלי. המוזיקה שאני שומע זה בעיקר היפ הופ/ראפ/טארנס פסיכו' (מה שאומר הרבה באסים)

ההתלבטות שלי (ממה שהצלחתי למצוא בתקציב פחות או יותר):

המאגנט BP2160 שעולה 380 ש"ח (לא נראה לי כל כך, כי אני יכול להוסיף 100 ש"ח ולקחת כבר את המוראל פולס)

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=360&CatCode=83

המאק אודיו 140W שעולה 280 ש"ח (לא הצלחתי למצוא עליו ביקורות בשום מקום)

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=101&CatCode=119

אודיו ליין 150W שעולה 200 (!!) ש"ח

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=265&CatCode=119

על אודיו ליין לא שמעתי אף פעם ובגלל זה אני מתלבט, בסה"כ כל אחד מהקומפוננטים האלה יהיה יותר טוב ממה שיושב אצלי כרגע (רמקולים מקוריים מהחברה), השאלה מי מהם נותן תמורה יותר טובה לקצת כסף שאני משלם:razz:

(אם מישהו ראה אחד מהם במחיר יותר זול הוא מוזמן לשלוח לינק תודה)

Live To Drive, Drive To live

פורסם

המאגנט נראה לי אחלה בחירה, ואל תאכל את הלב על המוראל היו כבר כאלה שאמרו שהמגאגנט לא נופלים

מהם באיכות :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אני מתוך ניסיון הייתי ממליץ על המאגנאט, יש לי אות כמה ימים ואני מרוצה מהם אש!!! לפי דעתי, עולים על הפולס, אבל זו רק דעתי.. :-)

מור.

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

דבר ראשון האודיו ליין סבבה לגמרי אבל אני הייתי מתרחק ממנו כי חבל פשוט על הכסף היום יש דברים יותר טובים וזולים אומנם הוא זבל סיני אבל נותן תמורה חמודה.

המגנט הישן אפילו עולה על המורל לפי דעתי ושלא נדבר על החדש שהוא הצלחה עולה את הישן שמעתי על 8394758934 רכבים שונים והוא סט בן-**** והסט החדש עולה על הסט הישן בכמה רמות וניראה לי קנייה משתלמת לכול דבר והרבה יותר מהמורל זה שהוא יותר זול זה לא אומר שהוא פחות טוב!!!!

זה שמורל סתם יקרנים לחברה שמייצרת בארץ ללא עליות יבוא והכול.

הMAC AUDIO עלה הרבה יותר לא מזמן וניראה לי הם מנסים להיפתר מהעודפים ולכן המחיר הנמוך ובכללי המחירים של ה MAC AUDIO בארץ מאוד טובים ויש להם מוצרים שלא נופלים משום חברה אחרת שמכבדת את עצמה (בקרוב אצלי - באוטו החדש מערכת שמורכבת רק מ MAC AUDIO !!)

פורסם

אני הייתי הולך על המאק אודיו פרימיום 2.16 שעולה 380 שקל יש לי אותו.

קומפוננט מצויין נותן באס חזק הסבירו לי שהמאק אודיו כבר איזה 20 שנה בשוק והיא חברת בת אם של מאגנט בקיצור כל זה לא מעניין אותי אני מרוצה מהקומפוננט הוא מאסיבי יש לו מגנט גדול ושומעים בו יפה מאוד ממליץ עליו.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

• תוכן חדש...