Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :-)

אם אקנה פנס קדמי מקורי אך משומש מאיביי (בדיוק כמו שיש לי ברכב), האם אני אקבל אותו בארץ ללא בעיות? או שידרשו ממני איזה מסמכים?

אשמח לקבל פרטים בנושא כדי לדעת עם מה אני עלול להתמודד במקרה ואקנה.

פורסם (נערך)
לאיזה רכב?

למה לא מפירוק? על הפנס צריך להיות מוטבע תקן אירופאי.

מדובר בקורסה דור שני:

Untitled-2_zps4f33a42e.jpg

אני אסתכל גם בפירוקיות, אך אני מתקשה להאמין שימכרו לי אותו ב-150 ש"ח כמו שניתן למצוא באיביי כל תקופה ותקופה (ויכול להיות שאני טועה, נבדוק גם את האופציה הזו ונראה :-)).

ואיך נראה התקן האירופי, איך ניתן לדעת מלהסתכל על הפנס עצמו?

אכן

קח בחשבון שבארה"ב לא לכל הפנסים יש תקן אירופאי וזה יוכל להגביל אותך.

בדוק מול המוכר פרטנית.

אני חושב שלא תהיה לי את הבעיה הזאת, הרכב אירופאי ונמכר בעיקר באירופה.

האם יש פה איזה מידע על התקן? :

001.jpg

002.jpg

עריכה אחרונה על ידי O92
פורסם

מוטבעת על הפנס האות E וזה אמור להספיק לדעתי.

אבל תחכה לעוד תשובות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עצם זה שהרכב פה בארץ ,נוסע עם רישוי זה ברור מאליט שהוא עומד בתקנים.

התקן E שבודקים פה בארץ בייבוא אישי נועד לפנסי aftermarket.

ברור שרכבים כאן בארץ עם כל התקנים וגם הפנסים שלהם.

בקיצור, מקורי אין בעייה.

פורסם
בדוק את זה, נראה לי שהדגם שונה אך הפנס נראה אותו דבר. אם זה לא מתאים ניתן לשלוח להם הודעה עם פרטי הרכב ובדרך כלל הם מוצאים מה שביקשת תוך יום-יומיים.

http://www.maagar.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D/32595

תודה, אני אבדוק גם את האפשרות הזאת

עצם זה שהרכב פה בארץ ,נוסע עם רישוי זה ברור מאליט שהוא עומד בתקנים.

התקן E שבודקים פה בארץ בייבוא אישי נועד לפנסי aftermarket.

ברור שרכבים כאן בארץ עם כל התקנים וגם הפנסים שלהם.

בקיצור, מקורי אין בעייה.

כן זה די הגיוני, רק רציתי לוודא שלא יעשו לי בעיות פה.

והסתכלתי היום על אחד הפנסים אצלי, רשום שם בעיגול 'E9' ולא רק 'E' האם זה משנה? והאם יש איזה מידע רשמי ברשת שמסביר על כל התקנים האלה?

ותודה לכל העוזרים :wink:

פורסם

גם אל תשכח שעוד לפני שכיבדו או השתמשו בתקן כלשהוא היו רכבים ישנים פעם בלי כל השטויות האלה.

גם את זה אפשר לאשר בלי יותר מידח קשיים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם עוד פעם,

מצאתי דיל די טוב ברשת, ואני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון לפני שאני קונה:

Untitled-2.jpg

אני חדש לכל העניין הזה אף פעם לא קניתי פנס מהרשת, לכן כשאמרתם שמספיק שמוטבע 'E' אז האם התכוונתם לחלק שמיסגרתי אותו באדום בתמונה? (ולידע אישי, שם כתוב E9 מה זה אומר, יש פירוש קל למה יש 9 גם? האם זה משנה?)

ואם זה בסדר עם כל התקנים, אז תיאוריטית אני אקבל הודעה כשיגיע לדואר ואלך לקחת אותו בדיוק באותו אופן שאני הולך לקחת מגן לפלאפון? או שידרשו ממני הסברים/ניירות? :lol:

המון תודה :wink:

פורסם
שלום לכולם עוד פעם,

מצאתי דיל די טוב ברשת, ואני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון לפני שאני קונה:

[ATTACH=CONFIG]372856[/ATTACH]

אני חדש לכל העניין הזה אף פעם לא קניתי פנס מהרשת, לכן כשאמרתם שמספיק שמוטבע 'E' אז האם התכוונתם לחלק שמיסגרתי אותו באדום בתמונה? (ולידע אישי, שם כתוב E9 מה זה אומר, יש פירוש קל למה יש 9 גם? האם זה משנה?)

ואם זה בסדר עם כל התקנים, אז תיאוריטית אני אקבל הודעה כשיגיע לדואר ואלך לקחת אותו בדיוק באותו אופן שאני הולך לקחת מגן לפלאפון? או שידרשו ממני הסברים/ניירות? :lol:

המון תודה :wink:

לא ידרשו ממך שום דבר,כמו שאתה מזמין כיסוי או מגן לפלאפון.. שיהיה בהצלחה! שבת שלום!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם
לא ידרשו ממך שום דבר,כמו שאתה מזמין כיסוי או מגן לפלאפון.. שיהיה בהצלחה! שבת שלום!

למה להגיד שטויות. להביא פנס חדש , במידה ויש לו תקינה אין בעיה , לגבי משומש , תצטרך אישור של משרד התחבורה ,

הכל מפורט באתר של משרד התחבורה כאן

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...