Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

המגאן 2004 שלנו נפגעה בפגוש והכנף במהירות נמוכה :-(

חלק מהפגוש נכנס פנימה ויש סדק בכנף.

קבלתי הצעות לתיקון שכולל צביעה של החלקים בסך של 1000 - 1200 ש"ח אבל מכיוון שהאוטו כבר ישן קצת חבל לי להשקיע כסף בתיקון הנ"ל (מצד שני האוטו שמור אז די מבאס לראות את הפגיעה)

מתלבט האם לנסות ליישר את הפגיעה בפגוש בלחיצה החוצה ולנסות לשים דבק אפוקסי או דומה בסדק בכנף או לתקן.

אשמח לעזרה

IMG_20140219_110247.jpgIMG_20140219_110253.jpgIMG_20140219_110257.jpg

פורסם

ראשית אם הצד השני אשם אתה יכול לקחת ממנו את הכסף עבור התיקון, אבל אני מתאר לעצמי שהצד השני לא אשם

המחיר שהוצע לך כולל פחחות מינמלית וצביעה - גם אם תעשה את הפחחות לבד, רק על צביעה יקחו ממך קרוב מאוד למחיר שכבר הציעו לך

את הפגוש ניתן לפרק, לחמם עם פן ולישר את המכה עם לחיצה החוצה. את הכנף ניתן אכן להדביק מבפנים. לי יש ניסיון טוב עם סופר 7

אין לך שום סיכוי לצבוע את זה לבד בלי שזה יראה קטסטרופה.

אם אתה לחוץ בכסף, תנקה את מה שיורד עם פוליש ותוותר על הצביעה.

• ספונסר פורום
פורסם

דבק אפוקסי לא מתאים למשימה הזאת, צריך חומר פחחים.

אם אתה מחפש פיתרון כמה שיותר זול, אז הפיתרון הכי זול יהיה לשייף את האזור ולצבוע בצבע שתואם את צבע הרכב. אצל קאר-פיקס בתל אביב תוכל למצוא את הצבעים המתאימים לקוד הרכב שלך.

אם אתה מחפש פיתרון קצת יותר מקצועי, שלח את התמונות האלו ב-SMS אל דני מ"אלעד שירותי רכב". הוא יחזור אליך עם הצעת מחיר ראשונות בתוך כמה דקות. יכול מאוד להיות שתופתע לטובה מהמחיר וכן תחליט לתקן את הנזק כמו שצריך.

פורסם

מכיוון שהפגוש עשוי מפלסטיק לדעתי תוכל לישרו בקלות ע"י דחיפה מבפנים (תצטרך לפרק את בטנת בית הגלגל), מכאן צריך רק לשייף ולצבוע. המחיר עבור זה לדעתי צריך להיות הרבה יותר נמוך.

פורסם

דבר ראשון ההצעה הזו מאוד יקרה.

דבר שני הכנף ברכבים הללו היא מפלסטיק -לכן לא בטוח בכלל שניתון להדביק אותה, לגבי הפגוש, יש מקומות שיעשו עבודה כזו ב700 שקל בלי שום בעיה.

פורסם

תודה על התגובות,

ניקיתי את האיזור ומבחינת צבע נראה הרבה יותר טוב.

אפרק את בטנת הגלגל ואנסה ליישר את הפגיעה (אולי עם פן לחמם קודם)

ניתן לראות בתמונות שיש סדק שאותו אני רוצה להדביק - מבין שאפוקסי לא טוב - אבל אולי סופר 7 שקוף מבפנים יעשה את העבודה (?)

פורסם

נסה ליישר לפני שאתה מחמם, רק אם לא תצליח אז תנסה לחמם.

• תוכן חדש...