Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

13K

Mixsez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפונטוספייס כן מככבת בתור רכב בעייתי , זה לא רכב מוצלח .כנס לפורום הטכני ותיווכח.

עדיף לרדת בשנתון ולקנות רכב שצבר לעצמו רקורד טוב עם השנים . murzilka החזקת את הרכב במשך 24000 קילומטר( מן הסתם עשית לו יישור קו שקנית אותו) וכבר הייתה תקלה , זה מראה בדיוק על מה אני מדבר .

סתם דוגמא הפיגו 206 xs שהייתה לי במשך שלוש שנים(נקנתה עם 200000 קמ) פעם אחת החלפתי טרמוסטט וקניתי רכב במצב שחוט יחסית .

ההורים שלי החזיקו מאזדה 323 שנת 96 במשך 9 שנים והתקלה היחידה שהייתה זה צינור שנקרע ב5 שקל .

אני כרגע מחזיק סיריון 2008 קרוב לשלוש שנים ולא נהרס בה כלום .

כנראה שהסטנדרט של האמינות אצלנו היא שונה בגלל זה אנחנו לא מסכימים .

אני גולש פה לא מאט,ולא שם לב שהפונטו מככבת שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

uploadfromtaptalk1392824952696.jpg

שרשור שנפתח כמעט כל יום מראה על משהו , לא ?

בכל מקרה סתם באתי להראות את הצד השני של העדר , מאחל לפותח השרשור הצלחה במציאת רכב , אני חושב שמיצינו .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
גם תמימות הדעים הכמעט מוחלטת מעוררת חשש שהממליצים מסתמכים יותר על המלצות שקראו מאשר ניסיון אישי.

הייתה לי פונטו ספייס 2001. במשך שנה. מכרתי אותה אך ורק בגלל צורך כלכלי, אחרת היא הייתה נשארת לפחות עוד שנה. אני מדבר מניסיון.

עריכה:

שים לב שאני לא אומר שהרכב חף מתקלות, אני פשוט אומר שהוא לא גרוע כמו שעושים אותו. הוא רכב מעולה, אמין (יחסית) לרכבים אחרים מאותו שנתון, זול לתחזוקה, וחסכוני מאוד בדלק. שוב, הכל מניסיון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

צירוף מקרים,תסתכל 4 דפים אחרונים למשל,כמה טיוטה מוזכרת,ודווקא פיאט לא,שוב אין פה השווואה לאורך זמן,אלה משהו רגעי,יש פה לא מאט בעלי ספייס שמרוצים או היו מרוצים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סתם בלי קשר המאזדה הייתה יותר מאובזרת מהפונטו . חימום מושבים , חלונות חשמל מאחורה .

אני מבינה שחימום מושב וח"ח מאחורה יותר חשובים מכריות אוויר וABS (שהיו אצלי גם בפונטו דור ראשון (שנת 97) אבל הרכב הזה היה נבלה מוזנחת ולא מהווה דוגמה לכלום)

אגב, בלנטיס 323 שנת 2000 ויתרו על החימום לטובת 4 כריות אוויר וABS (במקרה אבא שלי מחזיק אחת כזאת מהיום הראשון שלה). הרכב שמור מאוד ומפגין אמינות יפה,אבל עדיין דרש השקעה מעבר לצינור אחד ב5 ש"ח. אם תזניח אותו, גם הוא יעשה בעיות וידרוש טיפול לא זול בכלל.

בקשר לסטנדרטים, אתה מעדיף אוטו פשוט ואפור משנת 2008, אני מעדיפה באותו תקציב אותו יותר נעים, בטיחותי ומפנק משנת 2010. גם אם בסיכום של 5 שנים, יצא ששילמתי על האחזקה אלף ש"ח יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מגרש השדים - לי אישית היה ניסיון רע עם הרכב, הבעיה שבפורום הדעה הרווחת היא הפוכה ממה שאתה חושב (כולם חושבים שהפונטו אחלה רכב) ואני נתתי את הקונטרה .

מור זילקה -המזדה יוצרה בשנת 92 והמשיכה עד 97 אבזור מכובד לכל הדעות (היא הייתה של ההורים).

כרגע יש לי סיריון עקב אילוצי כסף בתור סטודנט הרכב הקודם והראשון שלי היה פיגו 206 1.6 ידנית שהושבתה בתאונה והרכב הבא יהיה mx5 nc ידנית ככה שרכבים אפורים אני לא אוהב אלא זה פשוט מכוח הנסיבות- אני סטודנט. פה הנסיבות מכריחות אותו לקחת רכב אפור ולא רכב שחובב מוסך .

זה פורום של חובבי רכב אבל לא כל אחד פה יכול להרשות לעצמו אלפא וירידות ערך גדולות. וזה משהו שאנשים לא מבינים פה .

פורסם

מי פה לא מבין מה?

פורסם (נערך)

אהה,את זה אנחנו לא מבינים? מזל שאתה קיים באמת להגיד לנו את זה.

הבעיה שלך שאצלך הספייס עשתה בעיות,למרות ק"מ נמוך,ולכן אתה חושב שזה רכב בעייתי,זה לא מחייב שלא יהיה בלאי,אבל אצל רבים אחרים הספייס כן הייתה אמינה,נכון יכול להיות שהגטס מאט אמינה יותר והיא נחשבת לסוס עבודה,אבל מצד שני,רוב הרכבים הם GLF,כך שזה מקשה על מציאת הדגם המאובזר,לעומת ספייס שכוללת ABS ו2 כריות אוויר.

אז מי קונה ספייס? מי שיש לו כסף כדי שיוכל כול הזמן לתקן? אני לא מבין אותך..

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם (נערך)

הספייס זה רכב עם הרבה מחלות ידועות , משאבת דלק ,חלונות קדמיים ,הגה כוח , דוד אחורי באיכות נמוכה שנוטה לפתח חורים, רגישות לנוזל קירור, רדיאטור חימום בטוח יש עוד פשוט שכחתי .

לכן עדיף לחפש רכס עם כמה שפחות מחלות ידועות כדי להפחית את הסיכוי לבקר במוסך .

כמו שכתבתי כל הבעיות שקרו לי קרו גם לאנשים לפני בפורום ככה שזה בעיות נפוצות יחסית , יכול להיות שכולם קרו לי וזה אכן ביש מזל אך יש לרכב יותר מדי בעיות ידועות.

חיפוש רכב טוב זה חלק מהכיף בקניית רכב .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

פורסם

למאט הגה,לא שמעתי על זה בתור מחלות ידועות,רגישות לנוזל קירור יש גם שאר רכבים עם ראש אלומיניום,זה לא דוגמא.

פורסם

בפונטו צריך נוזל קירור ספציפי . לא שום נוזל קירור אחר .

הויכוח מיותר, אני מבין שאתה מגן על פיאט בחירוף נפש אז אתה יכול להיות רגוע , הפנדה מוצלחת בהרבה מהספייס .

עריכה : שכחתי גם חוטי הצתה .

פורסם

אני מודע,קוראים לו פארפלו,אני לא מגן על אף רכב,סמ"לת לא משלמים לי על ההמלצות.

יש לי דעה חיובית לגבי הפיאט בגלל,שבזמנו חשבתי לקנות,וקראתי המון,הייתי גם פעיל במועדון פיאט וגם שם קראתי עליו,במפגש מועדון הראשון שלי דיברתי עם בעלי הרכב,הם היו מאוד מרוצים ממנו,וגם פה בפורום יש הרבה אנשים שמרוצים ממנו.

פורסם (נערך)

ללכת למפגש מועדון פיאט ולשאול אם הם מרוצים זה לא מדד , ושנינו יודעים זאת.

הפורום מרוצה ?

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/319/%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98/%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1

אמין כמו איטלקי זו לא מחמאה ;)

למרות שהרכב עשה לי באלגן אין לי מה להגיד עליו דברים רעים חוץ מהאמינות

מושבים נוחים הרכב זריז 80כס וצריכת דלק סבבה יחסית . לתקציב הוא רכב טוב - כל עוד אבא שלך מוסכניק .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

פורסם

נו? שלושת התגובות ממליצים כאשר אחד מהם מציין לנהגים חדשים.

למה לא מדד? יש שם הרבה בעלי ספייס מכמה דורות,אחרת איך אפשר לקבל מדד?

בקשר לשלושת התגובות,לליאור קלה הייתה HGT,כך שהיא פחות מדד מאשר הפונטו הרגילות,הבחור השני מצד שני מציין עלויות אחזקה זולות,שוב אי אפשר לדעת מה בדיוק התקלקל,והשלישי לא היה מאוכזב.

שמע,אין טעם לחפירות שלנו,אתה יכול להציג דעות שליליות ואני חיוביות זה לא יתקדם.

• תוכן חדש...