Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו או סיאט לאון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות קשות בין להשתדרג או לא, הוחלט להחליף את היונדאי לנטרה הישנה למרות שהאוטו מצויין ולא עושה שום בעיות אבל צריך להמשיך הלאה. הרכבים הם 1.4 שנת 10-11

על הבראבו קראתי המון וגם נהגתי על כמה מהם, וכמעט קניתי אחת כזאת לפני שנה אך משיקולים הלכתי על יונדאי לצורך חסכון.

האוטו מאוד מוצא חן בעיני אך בעיה יחידה שאני רוצה גיר רגיל, אך כמעט ולא קיים, וחוץ מזה אני לא מוכן להתשפר על רמת גימור נמוכה כי ההפרש לא כזה גדול במחיר (גיר רגיל רק ברמת גימור דיינמיק) . השלמתי עם העובדה הזאת ואין לי בעיה גם עם הגיר הזה רק הפחד קצת מאמינות שלו.

סיאט לאון תמיד היה סוג של חלום ויש גם מבחר די רחב של 1.4 עם גיר ידני, כמו כן גם הבנתי שאם המנוע שלו אין את הבעיות האלה של מותחנים (מקווה שאני צודק). הבעיה בלאון שהוא מרגיש די פשוט מבפנים.

הנסוע שלי לא כזאת גדולה והיא נעה בין 7-12K בשנה. רוב הנסיעות הם לבד (רווק). מחפש רכב מהנה לנהיגה עם תגובה סבירה כמובן ברכב יותקן צ'יפ לאחר קנייתו לא לצורכי מירוצים זה בטוח :-D אלה ככה מדי פעם להתפנק.

אז מה בעצם עדיף בין שתי הרכבים האלה לדעתכם ולמה? אשמח לשמוע תגובות בעד ונגד.

פורסם

אם אתה מתחיל לשפר עוד לפני שקנית - תלך מראש על הלאון 1.8, יש שם הרבה יותר פוטנציאל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הכל עיניין של תקציב, כבר הייתי בסיפור כזה לפני שנה, ננעלתי על משהו אחד אחר כך העלתי ב5-6K הגעתי לרכב אחר אחר כך עוד העלתי תקציב ב 5-6K בסוף הגעתי ל120K+. צריך לעצור איפשהו לא? שני הרכבים באיזור 65-70K.

פורסם

סיאט לאון ידנית מודל 2010 בנפח 1.8 עולה 62,300 ומודל 2011 עולה 72,500. הן נסחרות מעט מתחת למחירון לרב

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאון 1.8 אפשר למצוא גם משנת 2009 (אחרי המתיחת פנים).

אגב, אם כבר בראבו, לא עדיף לך לפזול לכיוון המיטו? מיטו 2009 תיכנס לך לגבול העליון של התקציב, יותר שיקית מהבראבו, המנוע יותר חזק (155) ויש (רק) גיר ידני.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
האוטו מאוד מוצא חן בעיני אך בעיה יחידה שאני רוצה גיר רגיל, אך כמעט ולא קיים, וחוץ מזה אני לא מוכן להתשפר על רמת גימור נמוכה כי ההפרש לא כזה גדול במחיר (גיר רגיל רק ברמת גימור דיינמיק).

תיקון: תיבה ידנית קיימת גם ברמת גימור סנסיישן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תיקון: תיבה ידנית קיימת גם ברמת גימור סנסיישן.

נו, לך תמצא אחת כזו ...

אציין רק שלבראבו פוטנציאל שיפורים לא פחות מהליאון (רמז: אותו מנוע נמצא, בקונפיגורציות שונות, גם בדגמי אלפא ואבארט שונים, ומוציא כשבא לו הרבה יותר כ"ס מ-120). נהגתי על ליאון כמה מאות ק"מ טובים בכבישי נהיגה באירופה ובאמת שהמכונית טובה אבל פחות כיפית מהבראבו - זה לא עניין של כוח אלא של תגובות השלדה להיגוי. מצד שני, 1.4 מול 1.4 הלאון מעט חסכונית יותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

את המיטו פסלתי רק ביגלל שהיא 3 דתלות.

לגבי הלאון 1.8 והמחיר: אולי המחירון שלה 72 אבל בפועל כולם ביד 2 מבקשים באיזור ה80K.

סנסיישן ידני? קרוב לשנה אני מסתכל ביד 2 על בראבו (לפעמים גם משעמם בעבודה) לא ראיתי שם אחת כזאת.

בגדול אלה הם שתי רכבים שאני סגור אליהם אחת רובוטית אחת ידנית אבל צריך לבחור רק אחת :scatter:

גם קבלתי הצעה על בראבו אחת ביום ראשון, צבע כחול מהשכרה 2011 עם 25K ק"מ ללא תאונות ביכלל אחריות יבואן לעוד 8 חודשים +אחריות מורחבת של המגרש (מגרש של חברה) לעוד 4 חודשים, אבל את הרכב עדיין לא ראיתי, מחירון 75 והם מוכרים אותה ב64. חשבתי על האופציה הזאת אך קצת חושש מזה שזאת השכרה והמחיר לא כזה אטרקטיבי כי פרטית נמכרת סביב 70-72 באותו מצב. מה אתם אומרים על האופציה הזאת?

פורסם

הבראבו שלי עם עבר השכרה, ופי 3 יותר ק"מ ממה שהציעו לך, הציעו לי ב10 אלף שקל פחות.

כשמגיעים ל60+ בהחלט כבר עדיף פרטי, מוכרים אותן באמת בסביבות ה70, בהחלט הייתי הולך לכיוון הזה - המחיר שווה אבל שווה יותר לעלות טיפה בתקציב ולקבל פרטי.

אם אתה רוצה ידני אתה תתקשה למצוא סנסיישן, קיים - אבל לא פשוט.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני הייתי מצוי בהתלבטות דומה לפני מספר שנים לגבי רכב חדש במשפחה. לאחר מספר נסיעות מבחן שכללו בראבו ולאון 1.8 ידני ואוטומט, הועדף הראשון ( גירסה ידנית ) למרות הבדל הכוח המורגש לזכות השני. הפיאט נוחה ומרנינה יותר יותר לנסיעה, יש לה גם הגה טוב יותר והעובדה שהביטוח היה זול משמעותית ומרווח הטיפולים כפול גם לא הזיקו. מאידך צריך לזכור שהכיסאות בלאון ותנוחת הישיבה בנובע הרבה יותר טובים ומי שרגיש בענין הזה צריך לשקול היטב אם בראבו תתאים לו.

• תוכן חדש...