Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה ג'יפ?

mishelk120
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש היום כלכך הרבה רכבים עם צורות שונות ומפרטים שונים. איך אפשר להצביע על רכב ולהגיד זה גי'פ וזה לא ? מה הופך בעצם גי'פ לג'יפ?

פורסם

ג'יפ זה רכב מתוצרת חברת Jeep

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בוא שניה נשים בצד את שם החברה שעליה מבוסס המותג.. היום כשאתה רואה לדוגמא לנדרובר אתה קורא לו ג'יפ מה הסיבה? מה גורם לו להקרא גיפ ? הצורה הויזואלית או משהו אחר?

פורסם

ההגדרה האישית שלי לג'יפ זה רכב שטח גדול. מצדי, שיהיה ורוד מקושט בחדי קרן, אבל אם יש לו יכולות גבוהות בשטח (על כל המשתמע מכך: גובה, צמיגים, מגנים, מתלים, מנוע) הוא ג'יפ. ג'יפונים הם בעיני לא ג'יפים ולא צריכים להיקרא כך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ג'יפ זאת חברה.

בגלל שהיא בי החברות הראשונות שייצרו רכבי שטח, אז כולם קוראים היום לרכב שטח - ג'יפים.

זה כמו כל האנשים שעדין קוראים למשקאות האנרגיה רד-בול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם נשים בצד את החברה JEEP, למה שקוראים היום ג'יפ הוא כל רכב בעל מבנה גבוה לטובת עבירות בשטח, שמיועד לנהיגה בשטח.

אני מסכים שצריך להכלל בעסק גם הילוך כוח.

הג'יפונים והקרוסאוברים שקיימים היום הם לא ג'יפים, הם סתם רכבים גבוהים שהמקסימום שהם יכולים לעלות עליו זה מדרכה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...