Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..ֿ

לאחר 151k יש הרגשה שהקלאץ׳ כבר לא במצב מי יודע כמה..

אפשרי לסחוב איתו עוד כמה חודשים טובים לדעתי.. אבל בשביל השקט הנפשי ונוחות נסיעה שתשתפר פלאים לאחר החלפתו - החלטתי שאני רוצה להחליף אותו מוקדם מהמועד.

אז כמה שאלות.

1. האם כבר בשלב כזה(אני מניח שזה יחסית מוקדם) הקלאץ׳ אמור להראות סימני גסיסה?(ממש רעידות בתחילת נסיעה ואפשר להגיד שלרכב די קשה לשלב הילוך ראשון/רוורס(חוץ מזה הנסיעה די חלקה)

2. יש סיכוי שטויוטה העולמית תעשה הנחה במצב כזה? כי זה נראה מעט לא סביר בשביל רכב כזה שנחשב לשיא האמינות.

3. מה הדרך הכי זולה(לא בהכרח מוסך ספיציפי, אלא פשוט הדרך.. האם כדאי לקנות את החלקים בנפרד ולהביא לבעל מקצוע איכותי וכ׳ו וכ׳ו)

להחלפה של הקלאץ׳.. והאם יש סוגים שונים שעלי לשים לב אליהם(בנושאים אחרים קראתי שיש גרסאות חדשות יותר שעובדות טוב יותר ובעצם מונעות הרבה בעיות שהיו בקלאצ׳ים המקוריים של הרכב.

יירכש אך ורק קלאץ׳ מקורי.

תודה מראש על כל העזרה!

פורסם

1- 150 אלף למצמד זה בסדר.

2-לא,הרכב לא באחריות,וכניראה גם אם היה באחריות,לא היו מתקנים במסגרתה כי זה חלק שכמו הרפידות בלמים לא כלול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. פלטות קלאץ' מקוריות אפשר לרכוש בנפרד. אם תרצה, שלח לי מספר שלדה בה"פ ואתן לך מקט"ים. האם ביצעו איפוס קלאץ' ולימוד מחשב הגיר לאורך חיי הרכב?

2. פנה ליבואן ובקש אחריות של "רצון טוב" והשתתפות בחלק מהעלות (על אחת כמה וכמה אם הרכב טופל אך ורק במורשי יבואן לאורך חייו). לך תדע, אולי תצליח.

• תוכן חדש...