Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .. חבר שלי קנה פולו 2007 היא הגיעה עם מערכת שהוא מחליף אותה לדאבל דין שהוא קנה (philips ced1700)

הרכב הוא פולו 2007 , על איזה רמקולים אתם ממליצים? (לא התקציב בשמיים שיהיה משהו נחמד וסבבה , עכשיו הוא עם המקוריים והם לא משהו)..

תודה רבה..

(לגבי תקציב - לא רשמתי כי אין לנו מושג כמה אמור לעלות משהו שיהיה לו נחמד וסבבה לשמוע איתו בנסיעות)

פורסם

אז ככה...

קודם כל הוא צריך לדעת איזה גודל רמקולים יש לו בדלתות מקדימה ומאחורה ומה הוא רוצה לשים: רמקולים בדלתות קדמיות בלבד, רמקולים גם בדלתות האחוריות או על המגש מאחורה?

סוג הרמקולים - רגילים (קוואקסיאליים) ו/או קומפוננט ו/או 6X9 על המגש מאחורה?

מגבר - כן או לא?

סאב כן או לא?

ולגבי כל הנ"ל מגיעה שאלת התקציב כמו גם השאלה איזה סוג מוסיקה הוא שומע בדרך כלל.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם (נערך)
אז ככה...

קודם כל הוא צריך לדעת איזה גודל רמקולים יש לו בדלתות מקדימה ומאחורה ומה הוא רוצה לשים: רמקולים בדלתות קדמיות בלבד, רמקולים גם בדלתות האחוריות או על המגש מאחורה?

סוג הרמקולים - רגילים (קוואקסיאליים) ו/או קומפוננט ו/או 6X9 על המגש מאחורה?

מגבר - כן או לא?

סאב כן או לא?

ולגבי כל הנ"ל מגיעה שאלת התקציב כמו גם השאלה איזה סוג מוסיקה הוא שומע בדרך כלל.

הרמקולים בגודל 6.5 גם קדימה גם אחורה , אני מאמין שהתקציב מגביל רק לרמקולים מקדימה... (יש אפשרות להשאיר את המקוריים מאחורה ולהוסיף רק חדשים מקדימה? או שזה יהרוס את הסאונד?)

אני חושב שהקומפוננטים יותר יתאימו לו .. אבל את האמת שאין לי מושג אם זה נכנס בתקציב...

לגבי מגבר - מה הוא נותן לי והאם הוא חובה? אפשר להסתדר בהתחלה בלי ולקנות בעתיד?

הוא שומע בעיקר טראקים של טבע ואת הסגנון של טייסטו, דיוויד גואטה, הרדוול...

התקציב הוא 1500 יש אפשרות ליד שניה ...

הוא מעדיף שיכלול גם באס (בגלל הטראקים)

יש לו כבר דאבל דין ובעיקרון המערכת לא צריכה להיות ברמה מטורפת, פשוט שיהיה סבבה לשמוע בה נחמד , איכותי ונקי אם נגיד שמים וליום גבוהה.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי talm2011
פורסם
הרמקולים בגודל 6.5 גם קדימה גם אחורה , אני מאמין שהתקציב מגביל רק לרמקולים מקדימה... (יש אפשרות להשאיר את המקוריים מאחורה ולהוסיף רק חדשים מקדימה? או שזה יהרוס את הסאונד?)

אני חושב שהקומפוננטים יותר יתאימו לו .. אבל את האמת שאין לי מושג אם זה נכנס בתקציב...

לגבי מגבר - מה הוא נותן לי והאם הוא חובה? אפשר להסתדר בהתחלה בלי ולקנות בעתיד?

הוא שומע בעיקר טראקים של טבע ואת הסגנון של טייסטו, דיוויד גואטה, הרדוול...

התקציב הוא 1500 יש אפשרות ליד שניה ...

הוא מעדיף שיכלול גם באס (בגלל הטראקים)

יש לו כבר דאבל דין ובעיקרון המערכת לא צריכה להיות ברמה מטורפת, פשוט שיהיה סבבה לשמוע בה נחמד , איכותי ונקי אם נגיד שמים וליום גבוהה.

תודה רבה!

בוא נעשה סדר:

1.יש קומפוננטים טובים במחיר של 650 שקל אם הוא קונה רק זוג לקדימה עדיף לו לבטל את האחוריים מפני שהם יהרסו את הסאונד.

2. לגבי מגבר כן עדיף מפני שהוא מגביר יותר חזק את הקומפוננט ונותן צליל יותר איכותי + אפשרות שליטה על אלמנטים ברמקולים בכדי להתאים אותם בדיוק לאוזן שלו.

3. כדי להתקין סאב צריך לקנות מגבר (יש סאבוופרים שבאים עם מגבר בפני עצמו אני מכיר רק אחד של חברת focal אך המחיר בהתאם).

ממליץ לכם (לך ולחבר שלך) לעיין בפורום מכירה (פה בפורום

הוא יכול לקנות קומפוננט, מגבר (ארבע ערוצים), וסאב.

לגבי שמות ומחירים של רכיבים חכה לתגובות נוספות מאנשים שמבינים יותר טוב.

פורסם

דבר ראשון תודה רבה , עשית לי סדר בדברים..

למישהו יש המלצות על דגמים ספציפיים?

חשבתי אולי להגיד לו לקנות את הmorel tempo 6.5

ולחפש אולי איזה באס יד שניה וגם מגבר (כנראה שיהיה בעתיד לאט לאט עד שהוא יתארגן על מספיק כסף)..

יש אפשרות אחרת שגם תיהיה טובה?

• תוכן חדש...