Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי ניתוח התוספתן - כאבי גב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום.

ביום ראשון בבוקר התחילו לי כאבים באמצע הבטן ואחרי כמה שעות עברו גם לצד ימין .

באותו יום ראשון בערב הלכתי למיון ואחרי שעות של המתנה ובדיקות נאמר לי שאני צריך לעבור ניתוח הסרת התוספתן.

אתמול ( שני ) עברתי את הניתוח בשעות אחר הצהריים, הניתוח עבר בהצלחה, הניתוח מבוצע בעזרת לפרוסקופ ( 3 חורים ) .

היום בשעות הצהריים שוחררתי הביתה ואני חש בכאבי גב חזקים מאוד, נאמר לי בבית חולים שזה בגלל גז שהוכנס לי לבטן במהלך הניתוח.

השאלה שלי האם זה נורמלי?, הכאבים הם בצד הימני של הגב וגם מקרינים לכתף ולצוואר.

במידה ועוד מישהו בפורום עבר ניתוח התוספתן אשמח לשמוע טיפים ועצות איך להקטין את הכאב ואיזה כדורים מומלצים.

אשמח לדעת האם נשאר לכם צלקות .

שהיה לכולם הרבה בריאות והמשך ערב נהדר, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

עברתי לפני שנה וחצי את הניתוח הכאבי גב עברו לי במהלך הלילה. לי היית בעיה אחרת- לא יכולתי להתיישר כמעט שבועיים אז אחרי שכן הצלחתי להתיישר הלכתי עוד יומיים עם גב תפוס כי הלכתי מכופף כל הימים.

תיהיה בריא, הכל עובר. מה שאני עברתי עם תהליך ההחלמה... לא מאחל לאף אחד. כל התופעות לוואי האפשרויות היו לי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הכאבי גב הורגים אותי, זה פשוט לא עובר.

גם אני לא יכל להתיישר ולקום מהמיטה זה פרוייקט.

כרגע הכאבי גב זה הדבר היחיד שמפריע לי.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם תוספתן, אך לטעמי, וככל שמדובר בכאבים חזקים כפי שתיארת, לא הייתי ממתין ופונה למיון.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לי דרך אגב, שבוע אחרי זה גילו דלקת באזור התפרים.

בדיוק לשם, חס וחלילה חתרתי, שלא נדבר על דברים חמורים יותר (ואין פה שום רצון להפחיד סתם)

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה לכולם, אין שינוי בכאבים אבל קראתי באינטרנט שלוקח לגז 48 שעות לצאת מהגוף .

אז אני אתן לזה עוד קצת זמן.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

• תוכן חדש...