Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אם אתה מעוניין שהרמקולים האובליים שלך יהיו חלק מהסאונד של הרכב שלך, אז הם רחוקים מלהתאים לסט יוקרתי ואיכותי.

תצטרך למצוא רמקול אובלי בהתאם לסט שלך.. (בתנאי שהוא הולך "לנגן" איתו, ולא כתור "ליווי")

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא הייתי הולך לכיוון אחר של סאבים וקומפוננט.

התקנה-1500 שקל (אטימה לדלתות הקדמיות+עבודה+חוטים)

HU-משאיר את הקיים.

הייתי הולך בתור קומפוננט על המורל אלייט 2\3 WAY תלוי בההעדפה של הבחור ובתקציב שהוא מוכן להשקיע בו.-3000שקל

מגבר לקומפוננט הייתי לוקח את הP4004-1600 שקל.

סאבים דווקא את ה3412 של רוקפורד,הייתי לוקח 2 כאלו בתיבה אטומה,בתוך רכב כזה זה יהיה בדיוק,לא יותר מידי כמו של JOKER ולא פחות מידי.-1500 שקל עם תיבה והגזמתי.

מגבר לסאבים,הרוקפורד 3001P-1800 שקל.

אחוריים כמו של מיקמיק,שמעתי והתרשמתי לטובה,הוא זוכר את הדגם המדוייק.1200 שקל.

מגבר לאחוריים-רוקפורד 4004P יעלה לך 1600 שקל ויתאים בדיוק.

קבל 1 פראד-700 שקל.

יצא 12900,אבל הכל כלול במחיר ואתה תשיג את הכל במחיר טוב יותר זה בטוח.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בקשר לרמקולים אם עדיין לא נמכרו תסתכל בקניה ומכירה של אודיו צברי מוכר זוג של אודיובאן המקוריים מארה"ב

6 על 9. רמקולים איכותיים מאוד, 215 RMS. שווה לבדוק :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

לא יודע למה, 215 RMS נשמע לי מאוד קיצוני..... אבל כניראה זה רק אני.

בכל אופן ניאו, על איזה אחוריים אתה מדבר שהם שלי, ששמעת ?, ואם אפשר להתעניין באיזה רכב, ועם איזו הגברה ?

arm123, אני אישית יש לי ניסיון מאוד חיובי עם ה BAZOOKA RS 690, אני ממש אוהב אותו, לגבי המחיר שלו

אני לא יכול להגיד לך אם הוא נותן תמורה מלאה או לא, משום שהוא עולה באיזור ה1300 שח.

מדובר ברמקול 6X9 2WAY, ואל תיתן לזה להטעות אותך, אצלי ברכב הוא מחובר להגברה של 200 וואט. הוא מוצהר באיזור ה150 וואט אם אינני טועה.. הרמקול פשוט נשמע נהדר, אפילו שמיקומו - מאחורה.

בכל אופן, אם אתה שוקל את האופציה שהצעתי לך, רמקול אובלי במקום קומפוננט, אתה מוזמן לשמוע את הבאזוקות אצלי.

יש עוד אלטרנטיבות, כמו הרמקול האובלי היוקרתי של פיוניר, גם כן , נשמע מאוד טוב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמעתי את הבאזוקה הזו רק שכחתי את הדגם,שמעתי אותם אצלי מחוברים ל301X בגישור ופירקתי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

נכון התקציב שלי הוא 12K

אבל זה ממש בזול 1400 פחות ממחיר השוק

ומדובר על חלקים חדשים מקופסה !!!

ואת ההצעה הציע לי בעל חנות מסודרת ב ר"ג

כמובן שבמזומן וללא קבלות

פורסם
נכון התקציב שלי הוא 12K

אבל זה ממש בזול 1400 פחות ממחיר השוק

ומדובר על חלקים חדשים מקופסה !!!

ואת ההצעה הציע לי בעל חנות מסודרת ב ר"ג

כמובן שבמזומן וללא קבלות

אם התקציב שלך הוא 12K, תשאל אותו לגבי מוצרים יותר יקרים ושיעשה לך את אותה הנחה.

קומפוננט: X162S

מגבר: 8004 לקומפוננט, ונשארים לך עוד שני ערוצים של 100 וואט RMS כל אחד - אולי לגישור לסאב.

ללא קבלות :lol:

פורסם
קיצוני בצורה טובה לטעמי :)

התכוונתי קיצוני מבחנת הצהרה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...